Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ראדיאטור מאבד מיכולת הקירור שלו עם הזמן?

עדיף להחליף ראדיאטור בן 5 שנים, לאחד אחר?

או להישאר עם הנוכחי?

כי כשעשיתי ניקוי לראדיטור שלי אמרו לי כבר שהוא לא נראה טוב הוא ישן , ועדיף לי להחליף, ושבכלל הוא לא מתאים לרכב ,

כי הוא חליפי או משהו כזה, ושעם הזמן הראדיאטור מאבד מיכולת שלו לקרר, הוא לא מחליף חום כמו שצריך עייפות חומר....

הרכב לא מתחמם עם הראדיאטור הנוכחי, הטמפ' עבודה תקינה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

רדיאטור נסתם במשך השנים מאבנית או חלודה שמתפתחת בו ולכן מאבד מיכולת הקירור שלו.

רדיאטור בן 5 שנים - להערכתי - זה לא הרבה זמן (אם משתמשים בנוזל קירור ייעודי).

מדוע נאלצת לנקותו ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אם טמפרטורת הרכב במצב עבודה תקינה ואין סממני היתחממות או חריגה בשעון החום אל תרוץ להחליף. חבל על הכסף. אנשים סוחבים עם רדיאטורים עשור ואפילו יותר כך שאין לך מה להיתרגש.

:)
פורסם

לפני הקיץ אני משתדל לעשות ניקוי, אז כשעשיתי זה היה לפני מס' חודשים, האמת היא שהיה בו חתיכות לכלוך לבנות כאלו,

אבל העניין הוא שבמכון ראדיאטורים אמרו לי שאני צריך ראדיאטור אחר, "כי זה כבר גמור" להגדרתם, ו"הוא לא מחליף חום כמו שצריך"

"ובכלל הראדיאטור הזה לא מתאים..."

פרטים בה"פ .

פורסם
לפני הקיץ אני משתדל לעשות ניקוי, אז כשעשיתי זה היה לפני מס' חודשים, האמת היא שהיה בו חתיכות לכלוך לבנות כאלו,

אבל העניין הוא שבמכון ראדיאטורים אמרו לי שאני צריך ראדיאטור אחר, "כי זה כבר גמור" להגדרתם, ו"הוא לא מחליף חום כמו שצריך"

"ובכלל הראדיאטור הזה לא מתאים..."

שלום

כשבודקים מצנן יש לשים לב לכמה נקודות: 1. שהמצנן שלם , אין דליפות והדודים נראים ללא סדקים.

2. שהצינורות פתוחים למעבר חופשי של נוזל הקרור, כלאמר המצנן נקי.

3. שצלעות הקרור שתפקידן להגדיל את שטח מסירת החום לאויר שלמות ולא מתפוררות.

אם שלושת הבדיקות עברו בהצלחה אין שום סיבה להחליף את המצנן, מה גם שאתה אומר שהרכב לא מתחמם בעומס,

וטמפ. העבודה נורמלית ויציבה.

שבוע טוב

פורסם

יש מקומות שיגידו לך כי יש להם אינטרנס שתחליף אצלם תמורת תשלום...

חוץ מזה תקפיד על נוזל קירור ירוק.

לגבי נוזל אדום זה בד"כ מתאים לרכבים גרמניים, שווה בדיקה לגבי הרכב שלך.

G12/G12+ הנוזלי קירור הכי טובים שיש

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

שלום רב לכותב מעלי!

אתה מכיר מוסכים, שיחליפו לך רדיאטור חינם ולא תמורת תשלום ?!

לפותח השרשור יש סובארו 1800, משנות השמונים , בכל זאת תמליץ לו על נוזל קירור G12+, אדום או ירוק, והאם זה יבוא במקום החלפת רדיאטור?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, לטעמי תמיד עדיפה תחזוקה מונעת מאשר תחזוקת שבר.

חוץ מזה, תחשוב.

היום הוא ישלם עלות החלפת ראדיטור בלבד. אך אם לא אז תחשוב על הסיטואציה הבאה: ב 3 שנים הבאות הוא נוסע ברכב ולפתע פתאום מתרחשת נזילה, לרכב כשלו מן הסתם אין מקיף+גרירה כך שיצטרך לשלם 500 ש"ח לגרירה ואת עלות החלפת ראדיטור.

פורסם

חיים, מה הקשר לביטוח מקיף ולזה שהראדיאטור נוזל?

וגרירה זה הביטוח הראשון שעשיתי אחרי שקניתי את הרכב.:-)

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...