Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצות על מערכת חדשה שתכלול פאנל+קומפוננטים+6X9+סאב+מגבר1 או 2 מה שעדיף

יש לי תקציב של בערך 3500-4000

תודה לעוזרים :-)

פורסם

קלריון cz500, קומפוננט מורל דוטק,הרץ אנרג'י, מגבר jbl gto 1004, rockford r30004

סאב הרץ es300, גראונד זירו

לקחת בחשבון חיוט והתקנה?

A3

K04 Inside

פורסם

מזחק את ההמלצה של בוריס:

- קלריון CZ500

- מורל דוטק

- JBL 1004

- הרץ ES300

ויש לך אחלה מערכת.

:wink:

לגבי ה- 6X9: עדיף לוותר עליהם, כי הם יכולים להרוס לך את האיכות של הקומפוננט- "להשתלט" על הצליל.

אבל אם בכל זאת אתה רוצה, אז מורל טמפו נכנסים לך בתקציב, עולים 500 ש"ח ונותנים אחלה צליל.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

ה-JBL הרבה יותר טוב..

סליחה שאני נדחף לאשכול אבל המערכת שהצעתם לו זאת המערכת שאני מתכוון לקנות, חוץ מהסאב שאני עדיין לא סגור עליו, אפשר לדעת מה המחירים של ההרץ שהצעתם+תיבה

פורסם

בקשר לסאב- יש לי אותו כ- 3 חודשים, ואני נהנה מכל רגע.

גם חזק וגם מדוייק בצורה נפלאה בכל סוגי המוזיקה ( אחרי הרבה כיוונים כמובן ), כולל שחורה, ושווה כל שקל.

ממש מומלץ.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
ה-JBL הרבה יותר טוב..

סליחה שאני נדחף לאשכול אבל המערכת שהצעתם לו זאת המערכת שאני מתכוון לקנות, חוץ מהסאב שאני עדיין לא סגור עליו, אפשר לדעת מה המחירים של ההרץ שהצעתם+תיבה

איך החלטת שהJBL הזה הרבה יותר טוב מהרוקפורד מסדרת פאנץ'?

מעניין אותי לדעת

פורסם
לאון, במחיר של הרוקפורד עדיף לקנות את את הjbl 1004

יש לי כבר את המגבר של רוקפורד, בגלל זה שאלתי אם ניתן לשלב אותו עם הרכיבים שהמלצתה....

• תוכן חדש...