Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ישן - סיטרואן 2002 C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנט ומחפש רכב ישן(ומפנק), אני יוצא מעסקת ליסינג עם סיטרואן C4 ופשוט כל רכב אחר שאני רואה נראה כמו פח יפני, ראיתי לא קצת רכבים...

עם כל הכבוד ליפניים נסעתי על סיטארואן C4 3 שנים ללא תקלות מיוחדות

למי שמתעניין להלן התקלות:

1.שהרכב היה עוד חדש (חודשיים) נפל לי צינור מאזור הגלגל האחורי מכיוון שלא הוחזק כראוי.

2.חריקות (בעיקר בבוקר) לאחר טיפול 30K נעלם אחרי כמה אלפי ק"מ.

3.חלון חשמל ליד הנהג מקרטע (ממש עכשיו התחיל)

היו עוד כמה "תאונות חנייה" אבל הרכב דיי אמיד (בעיקר בפגיעה מאחור) - מזדה 3 נכנסה בי מאחור במהירות של 20-15 הייתה מכה חזקה אבל הכריות אוויר לא נפתחו שיצאתי המזדה התפרקה לה ולי לא קרה כלום (תודה לאל למושבים הנוחים שלפחות ספגו את הזעזוע...) ויש לציין שגם לרכב לא אפילו לא עיקום קל...

המזדה לעומת זאת הייתה עם לוחית רישוי ופגוש חבוט.

זהו...

הרכב עובר טיפול אחת ל 30K.

לכן החלטתי שאולי זאת לא מכונית כזאת רעה אחרי הכל, אבל עדיין אין לי מושג מה עלות טיפולים וכ'ו...

בדקתי ו C4 היא נסחרת באזור ה 40K מה שלא ממש נכנס לתקציב

אבל C5 לעומת זאת מכונית המנהלים של סיטרואן נכנסת יופי :)

אני אמנם גר בתל אביב אבל בעל חניה פרטית מה שהופך את כל העסק של החנייה ללא רלוונטי למרות שמישהו חונה לידי באלכסון ואני דיי בטוח שהיא ארוכה יותר באיזה חצי מטר 483 סמ לעומת 430 ב C4

אבל אני דיי בטוח ש 40 סמ לא יפריעו לו להידחס פנימה

אז יש לי כמה שאלות, חיפשתי בפורום ומצאתי ש:

1.הרכב מבחינת מנוע וגיר אמין

2.יש לבדוק מערכות חשמל ועדכוני תוכנה לפני קנייה

האם אני מפספס עוד משהו ?

תחת המחיר הנכון זו יכולה להיות הזדמנות טובה, לא כך ? כמו כן אילו עוד רכבים מפנקים מהשנתונים האלו יכולים להיות רלוונטים אליי ?

*החשש היחידי שלי שהרכב ארוך מידי אבל נשים זאת בצד לרגע

בתודה מראש

עידן

פורסם

c5 מורכבת יותר מבחינה מכאנית, ולכן אחזקתה תהייה יותר יקרה (הרכב גם יותר גדול - יותר יקר בעלויות הדלק).

קלה אולי לקנייה (מחירים אטרקטיביים ש"מתקזזים" עם עלויות האחזקה), אבל ממש ממש איננה אוהבת הזנחה.

אם הסתדרת עם הגיר האוטומטי ב-C4, אני מאמין שתסתדר גם עם זה שב-C5 (אבל קח בחשבון שיש לבדוק את הגיר ביסודיות, מפני שמדובר ברכב משומש).

מבחינת נוחות - אין הרבה מתחרות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מוכר את שלי שנת 2005 הדגם המפואר יפיופה ב28 אלף יש בעיה קטנה שצריך לתקן וטסט לשנה במידה ואתה מעוניין צור קשר 0529564280 נקי ללא תאונות ומנוע כמו שעון

• תוכן חדש...