Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,לפני מס' ימים העלתי פוסט שסיפרתי בו על אלטרנטור שהוחלף עם פולי עקום וכתוצאה מזה רצועת המנוע נקרעה וכמעט גרמה להתנגשות בכיכר.

אתמול המוסך ראה את הפולי העקום ולקח אחריות על הבעיה,היום קיבלתי חדשות רעות ושחורות.

רצועת המנוע נכנסה לטיימינג,כתוצאה מזה הלך הטיימינג והתעקם גל זיזים,כתוצאה מזה הלך\התעקם ראש מנוע.

וזה בנוסף לאלטרנטור שקיבלתי פגום.

למזלי המוסך לקח אחריות על כל מה שהלך לי באוטו כתוצאה מהאלטרנטור הפגום.

השאלה שלי היא האם וכאשר יטפלו לי ברכב ויתקנו כל מה שנהרס,האם הרכב יסע ויתנהג כמו מקודם(לפני כל מה שנהרס?)

אשמח לעזרה,תודה.

יפני זה הכי אחי

פורסם

לא נראה לי שיש פה בפורום מגידי עתידות שיוכלו לנבא איך הרכב שלך יסע בעתיד.

הכל תלוי במקצועיות ובידע של המוסכניק שלך, אם העבודה תהיה מקצועית ולא חפרית אין סיבה שהרכב לא יסע כמו מקודם.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
כן, אם יתקנו הכל כמו שצריך אין סיבה שהוא לא יסע ויתנהג כמו קודם.

אני מקווה לטוב,בנתיים הרכב הזה פחות מחודש אצלי וזרקתי עליו כבר סביבות ה4500 שקל.

וזה עוד לפני טסט שיש לו עוד 4 חודשים.

יפני זה הכי אחי

פורסם

יכול להיות שאני אקסטרא פדנט אבל מוסך שדפק לי עם פטיש על פולי מנוע ועיקם אותו על הדרך וכמעט גרם לי תאונה ועל הדרך גם הרס לי את המנוע מוגדר מבחינתי כלא מקצועי בעליל.

אי לכך ובהתאם לזאת אני לא רואה סיבה (אם הייתי במקומך) להכניס את הרכב שוב פעם לאותו מוסך כדי שיתקנו לי את הרכב כי מי יודע מה יהרסו הפעם.

אני הייתי לוקח את הרכב למוסך אחר שהיה נראה לי איכותי, מתקן אצלו את הרכב ומגיש למוסך המקורי את החשבונית.

לא רוצים לשלם ?

אין בעיה, בשביל זה יש בית משפט, רק ששם הם ישלמו לי גם על ימי חופשה מהעבודה, שכר טירחת עורך דין ודמי ניהול משפט.

ברכב שלי המוסך הזה לא היה נוגע שוב, אבל יכול להיות שזה רק אני.

ובלי שום קשר, כמו שכבר כתבו לך, אף אחד לא נביא ויכול לומר לך כמה זמן המנוע יתפקד לאחר השיפוץ, אולי הוא יעבור שיפוץ איכותי ויהיה במצב יותר טוב ממה שהיה כשקנית את הרכב, יכול להיות שהוא יעבור שיפוץ חאפרי ותאכל קש, אי אפשר לדעת אבל כן אפשר להתייעץ איפה כדאי לשפץ את המנוע במטרה לשפר את אחוזי הצלחת השיפוץ.

המנוע שלך הולך לעבור "ניתוח לב פתוח", או שהוא יקבל את חייו (תמורת עלות השיפוץ) או שהוא רק מקבל דחייה בגזר הדין.

בהצלחה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בכל מקרה תוודא אם מי שיבצע את התיקון שהחלקים שיוחלפו (גל זיזים וראש מנוע לטענתך) לא יהיו מחברה סינית עלומת שם כדי להקטין את הנזק למוסך. במקומך הייתי מבקש לראות בעיניים

• תוכן חדש...