Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחידה בארץ ראלי שנת 95 מנוע 1900 3 קרבורטורים מיפלצת ברישיון רשום 1600 הבנאדם שם לה בלוק של 1900 והראשים של 1600 נסעתי ברכב הזה זה פשוט דבר מדהים ממש מיפלצת בקיצור הבנאדם דורש על הרכב 45000 קצת יקר אבל ניראה לי שווה כדאי ליקנות או לוותר?

פורסם

איזה ראלי ? 106 ? 205 ?

נשמע כמו בדיחה מתגלגלת ... מכמה סיבות ...

1. אין 205 ראלי משנת 95 ... למרות שניתן להכניס לשם מנוע XU 1.9 .

2. וב 106 ראלי אין כ"כ מצב להכניס מנוע 1.9 ... כי רק ההתאמה תעלה כמו האוטו ...

3. אני רצה לראות את הליצן הזה שנוסע עם 3 קרבורטורים ... אני הייתי מציע על הדרך לבדוק את השמן השטנגה ההידראולית . :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
3. אני רצה לראות את הליצן הזה שנוסע עם 3 קרבורטורים ... אני הייתי מציע על הדרך לבדוק את השמן השטנגה ההידראולית . :twisted:

אני זוכר שזה מה שעשית, ואז היה לך טלפון וניתקת בטענה שאתה מתחת לאוטו ומטפטף עליך שמן מהשטנגה.

אז יש לך 3 קרבורטורים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אנשים מדובר על 106 ראלי שנת 95 הכל חוקי ברכב וכן איפשר לשים בלוק של 1900 עם התאמה מיוחדת אז לא להיתווכח

פורסם
אז לא להיתווכח

אז לא נתווכח איתך. כן, תקנה 106 ראלי 1900 TU עם 3 קרבורטורים. זה כדאי...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רק 45,000?

אמא של חבר שלי קנתה כזה עם שמונה קרבורטורים כפולים ורדיו דיסק הזרקה של פיג'ו ספורט ב-80,000.

ז-ה ש-ו-ו-ה.

:lol:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

וברצינות:

כמה המחירון של ראלי 95? פחות מ20? ז"א הוא רוצה יותר מ 25 מעל המחירון.

אתה יודע מה אפשר לעשות לראלי עם 25 אלף ש"ח???

הרבה.

לשים ל 1.9 זה לא רעיון טוב, הוא שוקל הרבה, ולכן פוגע בחלוקת משקל בצורה די בוטה (106 אוטו קל יחסית, וכל ק"ג משפיע).

עדיף לשים טורבו (קטן יחסית) בלחץ נמוך, או סופר צ'רג'ר (כדי לא לפגוע בהתנהגות עם כח מתפרץ) - יתן בקלות הספק של 1.9, לא יפגע בחלוקת משקל, לא יוסיף הרבה משקל, ויצא הרבה יותר זול מ25K.

זו דעתי.

יובל.

פורסם

למה טורבו???

עדיף כוח מתפרץ של 3 קרבורטורים@@

3!!!!!

קרבורטורים!!

ושלוש צילנדרים

ושש שסתומים!

:lol:

אני מציע לנעול או למחוק את השרשור הזה!

כי אני יותר מאמין ברוחות רפאים ממה שאני מאמין שבאמת נוסע רכב כזה על הכביש!!

• תוכן חדש...