Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים מדובר על 106 ראלי שנת 95 הכל חוקי ברכב וכן איפשר לשים בלוק של 1900 עם התאמה מיוחדת אז לא להיתווכח

היה עדיף כבר שלא היית אומר כלום וככה היית עושה מעצמך פחות צחוק ...

תביא את הבן אדם בארץ שיראה לי שיש לו מנוע 1.9 על 106 ראלי ... שזה מאושר ע"י מהנדס של פיג'ו ועובר טסט בארץ ... אני חייב לראות את הכשרון המולד הזה .

אם אתה כזה "מבין" למה בדיוק העלית את השאלה בפורום וביקשת חוו"ד ?

אהה ... טוב ... אתה בטח מומחה , לא ? לא נתווכח איתך ...

אתה בטח כ"כ מבין שאתה בטח יודע שישנה סידרה שלמה של מנועים בפיג'ו שהגיעו מהמפעל בנפח 1.9 עם 3 בוכנות , וגם סידרה שלמה של מנועי V6 בנפח 1.9 ... נכון ?

3 קרבורטורים ? באיזה סרט אתה חי ? אתה בכלל מבין מה אתה אומר כאן ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

מר ELIHO, אולי באמת כדאי שתבדוק מה הנתונים המדויקים של הרכב ואז תחזור אלינו.

:roll:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אנשים מדובר על 106 ראלי שנת 95 הכל חוקי ברכב וכן איפשר לשים בלוק של 1900 עם התאמה מיוחדת אז לא להיתווכח

אם כולם חושבים שאתה טיפש-אל תפתח את הפה ותוכיח את זה!!! :evil:

ולכל שאר האנשים שמציקים לו בשאלות:אל תשאלו שאלות טפשיות אם אתם לא רוצים לשמוע

תשובות דביליות. :lol::lol:

פורסם

מתי הרכב בכלל עבר טסט לפני ההגדלה ל 1900 או אחרי. כי אם אחרי וכתוב ברשיון רכב 1600 אז משהו לא מסתדר פה לא נראה לי שהוא היה עובר טסט. תגדי יש מצב שאתה מביא לנו תמונה של המנוע המפלצתי הזה?

פורסם
יחידה בארץ ראלי שנת 95 מנוע 1900 3 קרבורטורים מיפלצת ברישיון רשום 1600 הבנאדם שם לה בלוק של 1900 והראשים של 1600 נסעתי ברכב הזה זה פשוט דבר מדהים ממש מיפלצת בקיצור הבנאדם דורש על הרכב 45000 קצת יקר אבל ניראה לי שווה כדאי ליקנות או לוותר?

כן לדעתי מאוד כדאי לקנות כזה אוטו מכיוון שהכוח שהקרבורטור השלישי מתפרץ מעל 7000 סל"ד בצורה שמכוניות עם 2 קרבורטורים לא יכולות להשיג בשום פנים ואופן גם אם היו מוסיפים להם לפחות מאתיים סימני פיסוק שאין לך במשפט מעבר לזה מנוע אלף תשע מאות חזק מאוד יותר טוב ממנוע אלף שש מאות ואם מוריחדים את סימני הפיסוק יוצא מנוע מאוד מאוד חזק וחוץ מזה לדעתי אם אין סימני פיסוק אז זה לא משנה מה כתוב ברישיון בגלל שכשאין נקודות ופסיקים וסימני שאלה אז אלף שש מאות נראה לפחות כמו אלף תשע מאות אם לא יותר מזה וחוץ מזה קרבורטור שלישי זה תמיד טוב שיהיה בבית אם אחד מהשניים של האוטו מתקלקל ובכלל אחי חחחח האוטו גרזן אחי חחחחחחח תגיד אתה חושב שהאוטו לוקח דגם עם 2 קרבורטורים היום היתי בקניות והאבטיחים אצל הירקן שלי היו קימחיים מה אני אמור לאכול מחר בים קמח בכל מקרה עזזוב את זה זה לא רלוונטי כרגע לדעתי קנה את האוטו ושיהיה לך הרבה מזל טוב ותביא את הקרבורטור הספייר כי אני הולך לבנות טורבו.

נקודה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני מסכים עם תומר הדר למרות כי איני מכיר אותו כלל וכלל כמו כן אני עוד יותר מסכים איתו שאלף תשע מאות מאוד דומה לאלף שש מאות כולה עניין של כמה סנטימטרים חוץ מזה אני רוצה לחלוק על תומר בעניין כניסתו של הקרב' השלישי לפעולה וזה בגלל שלמאה ושש ראלי יש שטנגה הידראולית שלפעמים נוזלת ולכן כינסתו עשויה להתאחר במעט מן הצפוי גם רציתי לומר שתומר הדר נסמע לי בחור מאוד רציני ואת זה אני קובע כי רק אנשים מאוד חזקים בונים טורבו על קרבורטורים כי זה דורש כיוון מאוד מדויק כמעט כמו שצריך להיות מיומן לכוון שלושה קרבורטורים .

זהו .

העיקר ששמתי שתי נקודות :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אתה בכלל מבלבל את זה עם הצנפיליות של הדיזות של הסרן האחורי החי עם דפרנציאל MSD... נו באמת

אנשים לא רציניים פה בפורום.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מכיר את הבעלים של הרכב הזה הוא בחור טוב שמבין במכוניות אבל הוא לא הקשיב בבית ההספר ולכן בכל פעם שהוא רושם משהו אז לא עולה בדעתו לשים נקודות או פסיקים או אפילו שורוק קטן לרפואה אבל חוץ מזה הוא אחלה מוסכניק והוא דרך אגב עשה את הבלתי יאומן בתוך הראלי הוא פשוט חתך את הקיר אש ושלף את הדש בורד וככה הוא הצליח לדחוס את מנוע האלף תשע מאות לתוך הראלי אם תשים לב הדש בורד קרוב לנהג הרבה יותר מבראלי רגילה בגלל הקומבינה המדהימה שהוא עשה דרך אגב הוא לא התלהב מהכח ולכן הוא הוריד את ההזרקה והרכיב קרבורטורים שני קרבורטורים של וובר 40 מילימטר ואחד של דלורטון 45 מילימטר הרכב נוסע בן זונה ומגיב כמו שרק רכב עם מנוע על קרבורטורים יכול להגיב בכל מקרה אח שלי הוא מושקע על הרכב לפחות שישים וחמש אלף שקל אז לדעתי תחטוף אותו ומהרררררר !!!

יאשה , שכיוון את הרכב אתמול חמש פאקינג שעות בלאט ויש לו חיוך :D

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...