Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על רנו קליאו 94 איך האוטו מבחינת אמינות ודלק?

Simon30
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חבר שלי קנה מזקנה רנו קליאו שנת 94 מבחוץ שמורה מאוד, על הגג צבע דאוי, האוטו עבר 170K חבר שלי היד השלישית.

הוא רוצה למכור לי ב4000?

מה אתם אומרים שווה מכל הבחינות?

דלק,אמינות וכו'.

לא רוצה שהוא יעשה לי בעיות כי אין לי כסף לבעיות, אני לפני צבא ואני רוצה את האוטו ל4-5 חודשים לפני הצבא.

מה אתם אומרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפילו אם תקבל הבטחה מבעל הרכב, או מאיתנו - שהרכב לא יעשה לך בעיות - הרי גם אתה מבין שברכב בן כ-17 שנה, כל הבטחה כזו איננה מציאותית. רכב יכול להתקלקל, על אחת כמה וכמה רכב ישן. לאף אחד אין כסף לבעיות ברכב, במיוחד כשהעלויות של התיקונים יכולות להגיע לפעמים למחיר הרכישה.

אבל, מה שאתה כן יכול לעשות, זה לבדוק עם הבעלים היסטוריית טיפולים של הרכב ולראות שמטופל בזמן, לראות שאין תקלות "כרוניות" שחוזרות על עצמן כל הזמן (בעייה בגיר אוטומטי, למשל). אם הרכב שמור חיצונית זה בסדר גמור.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך כסף אל תקנה רכב.

הרכב הספציפי בן 17, בסבירות גבוהה שאמינות לא תראה שם, הוצאות דווקא כן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...