Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאג'יו SI

suzuki_98
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת? תשים דלק (כמובן תערובת, זוכר?), תבדוק שאין נזילות- ותנסה להניע! אם לא הצליח אחרי כמה ניסיונות- יש סיכוי שהקרבורטור פשוט סתום, אז תוריד ותנקה- זה מה שקרה לי! חוץ מזה זה אמור לעבוד ישר, אם לא סתום! אם אתה רוצה להיות "צדיק"- תפרק את הפלאג ותשים קצת שמן בפנים לפני שמתחיל להניע, לשמן את המנוע!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אין לי את הפדלים האלה איפה אני משיג אותם?....אה ואיזה דלק ושמן שמים לו בתערובת?...סליחה על השאלות הבורות אבל אין לי מושג באופפנוע הזה...היוא היה של אבא שלי ז"ל בפיצרייה שלו ויש לו ערך רגשי גבוה אז א ני מנסה לחדש אותו.

ברוך בא למועדון :-).

ה SI דורש תערובת של 2% שמן.

זאת אומרת על כל ליטר בנזין, צריך להוסיף 20 סמ"ק שמן.

השמן הוא שמן למנועי 2 פעימות (ניתו להשיג בכל חנות אופנועים או תחנת דלק).

אני באופן אישי מוסיף 3%.

לגבי הפדאלים אני אבדוק לך.

1. תוציא את הפלג ותנקה אותו (וכמובן תחזיר אותו למקומו).

2. בצד ימין מתחת למיכל הדלק נמצא ברז הדלק, תעביר אות למצב רזרבה.

ליד הברז נמצא הצוק. תמשוך אותו חהוצה.

3. בצד שמאל של הכידון ישנה ידית קטנה.

תלחץ על הידית ותתחיל לרוץ.

כאשר תרגיש שהמנוע מסתובב, שחרר את הידית והכלי אמור להניע.

במידה ולא הניע, נסה להוציא את הפלג ולהכניס דלק לתוך הצלינדר (בעזרת מזרק) ואז תחזיר את הפלג ותתחיל מחדש את סעיף 3.

אם הניע ונכבה, נקה את הקרבורטור.

בהצלחה.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

תודה על ההסבר המפורט אני אעשה את זה ברגע שאני אסדר צמיגים!

ושוב אם מישהו פה יכול לעזור בעניין הפדלים זה יתקבל בשמחה

פורסם

לגבי הפדלים - היו שני דגמים :

1. פדלים כמו באופניים (מנוגדים אחד לשני) שמסתובבים ומניעים את המנוע (וגם מסובבים את הגלגל האחורי) אם אני זוכר נכון היה לדגם הזה מפחת קומפרסיה.

2. שני פדלים מקבילים (באותו מנח אחד כלפי השני) שבמצב נסיעה היו מדרך לרגלים ובמצב השני קיק סטארט (יש צורך לסובב/להפוך אותם אחורה למצב קיק)

תעלה תמונה וכך אפשר יהיה לעזור בהסבר ספציפי - אולי הפדלים אצלך בכלל נעלמו עם הזמן...

פורסם

לפי התמונה מדובר בכלי עם פדלים ולא קיק סטארט (בדגם קיק אין גלגל שיניים מאחור)

צריך להיות ציר עם גלגל שיניים גדול יותר שאליו מתחברים הפאדלים

פורסם
התמונה הזאת עוזרת לך במשהו??

נראה לי (בהערכה זהירה כי אני לא רואה פדלים) שזהו הדגם בו הפדלים עובדים כמו באופניים. זאת כי יש גלג"ש לשרשרת ע"ג הנבה של הגלגל האחורי (בצד הנגדי לוריאטור)

פורסם

מדובר בדגם עם הפדלים.

אתה יכול להניע אותו גם בלעדיהם. תלחץ על מפחת הקומפרסיה ותלך עם הטוסטוס והשהמנוע מתחיל להסתובב תשחרר את הידית ותמשיך ללכת וככה הוא יניע.

בכל מצב לפני שאתה מנסה להניע אותו תנקה את הקרבורטור ותבדוק גם שהברז דלק לא סתום ושמיכל הדלק נקי.

בדרך כלל "המחלה" שלהם זה שהמיכל מחליד ואז הוא סותם את הברז דלק ואת הקרבורטור. כשתסיים לנקות את הקרבורטור תחזק את הברגים בעדינות במיוחד את הבורג איפה שהצינרית דלק מתחברת כי ההברגה נהרסת שם בקלות.

עם אתה רוצה פדלים (יש לי רק פדלים בלי שרשרת והמתחן) אני מאזור הצפון אתה מוזמן לבוא ולקחת

בהצלחה!

• תוכן חדש...