Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,המזל הארור שלי קילקל לי את היום.

ברשותי שברולט אופטרה LS,היום החלפתי את תאורת הבגאז מנורת ליבון ללד.

בטיפשוטי בטעות ה+ והמינוס נפגשו,ראיתי קצר ותאורת האוטו +הבגאז חדלו מלעבוד.

ברמת העיקרון לא התרגשתי הלכתי לבית הבאתי פיוז מתאים 15A כחול,פתחתי את חלון הפיוזים הוצאתי את הפיוז התקול(על פי התרשים שיש בדלת הפיוזים,אכן ראיתי שהפיוז שרוף,החלפתי אותו ועדיין ישנה אותה בעיה.

ניסיתי פיוז 15A אחר (של המערכת) ועדיין ישנה את אותה בעיה.

מה שהפחיד אותי בעיקר זה שהפיוז תאורת הפנים כוללת גם את תאורת לוח המחוונים דבר שמשאיר אותי בספק אם לסוע באוטו במשך הלילה הקרוב.

אשמח לדעת איך ניתן לתקן את הבעיה המוזרה הזאת, תודה

יפני זה הכי אחי

פורסם

אוי אלוהים,איזה מזל רע.

לאחר שראיתי שהפיוז אינו טוב חשבתי אולי מדובר בפיוזים אחרים,ופשוט עברתי פיוז פיוז לראות אולי פיוז אחר שרוף.

לא יודע למה איך ומדוע,מאז שבדקתי את הפיוז לוח המחוונים שלי השתבש.

המחוונים של הדלק ושל חום המנוע נשארים עומדים,רק לאחר ההתנעה הם מתאפסים 0 וחוזרים למצב העדכני.

ובכל הפעלה המחוונים של מד המיהרות ומד הסלד עולים עד הסוף,וחוזרים למצב הנורמל.

אין לי מושג למה כמה ואיך אבל משו חשמלית השתבש לי באוטו.

אשמח לעזרה

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...