Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות כיסוי רכב להגן על הצבע מהשמש, אבל במידה וזה ידרוש ממני בכל פעם להסיר את האנטנה של הרכב (שנמצאת על הגג, בחלק האחורי שלו) זה לא יהיה פרקטי...

מישהו יודע ?

פורסם

קודם כל, צריך הרבה סבלנות להתמיד עם הכיסוי רכב. מקוה שתצליח.

לגבי האנטנה,

אתה יכול לעשות חור קטן בכיסוי, היכן שהאנטנה ממוקמת, וכשאתה מניח אותו על האוטו תשחיל את האנטנה דרכו. כך תמנע מהצורך לפרק ולהרכיב את האנטנה.

זה מה שאני עשיתי וכמו שבטח הבנת מהשורה הראשונה, איבדתי סבלנות באיזה שהוא שלב.

שבת שלום לכולם.

פורסם

אני יודע שצריך הרבה סבלנות עם הכיסוי ומקווה שאעמוד בזה... פשוט כואב לי הלב, אוטו חדש בצבע שחור מטאלי שעומד כל יום-כל היום בשמש...

אם אני עושה ווקס כל 3 חודשים, יש מצב שללא כיסוי הרכב (בהנחה שהוא עומד כל היום בשמש) הצבע לא ישתנה משמעותית בשלוש השנים הראשונות לחיי הרכב ? (לא מתכוון להחזיק אותו יותר מ 3 שנים, תום תקופת הליסינג המימוני...).

פורסם

לי גם יש רכב חדש בצבע שחור מטאלי,אני אישית הורדתי בכלל את האנטנה בגלל הכיסוי,כעיקרון אתה יכול לעשות חור,וכדי שלא יתחיל קרע,פשוט תתפור סביב הקרע.

אגב לשים כיסוי לוקח דקה אחת.

אני ממליץ לך לקנות כיסוי של חברת דוד פוגל,יש לו מאחור חוט אבטחה שמתחבר למעול דלת מטען,בצד יש לו אפשרות להעביר חוט מצד אחד של הרכב לשני ומקדימה יש לו קליפס,ככה הכיסוי לא יעוף ברוח,הוא גם קל מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיף להשקיע עוד 30 שניות בהסרת האנטנה ולכסות את הרכב השחור שלך.

השמש החזקה תפגע בו בסופו של דבר, וכדי למזער נזקים כדאי להחנות במקום מוצ, או לחליפין לכסות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אגב לשים כיסוי לוקח דקה אחת.

אני ממליץ לך לקנות כיסוי של חברת דוד פוגל,יש לו מאחור חוט אבטחה שמתחבר למעול דלת מטען,בצד יש לו אפשרות להעביר חוט מצד אחד של הרכב לשני ומקדימה יש לו קליפס,ככה הכיסוי לא יעוף ברוח,הוא גם קל מאוד.

יש לי כיסוי כזה כבר למעלה משנה, אבל אני מכסה רק בסופי שבוע, כי בעבודה הרכב בחניון מקורה.

הכיסוי מעולה, מומלץ.

כל חוטי האבטחה עוזרים נגד הרוח, מול נסיון גניבה הם לא יעמדו יותר מ-12 שניות.

פורסם

אכן למי שיש סכין שום אבטחה לא תעזור,אולי רישום מספר על הכיסוי ירתיע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הבעיה לשים את הכיסוי מעל האנטנה, אני עושה את זה בטווינגו וזה בסדר גמור, אבל אצלי האנטנה ארוכה ונמצאת על המראת צד, והיא גמישה ומתקפלת כשהכיסוי מעל אז אולי זה אחרת.

• תוכן חדש...