Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפיקות במנוע 1.8T AUM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי אאודי a-3 טורבו שנת 2002 קוד מנוע AUM . האוטו עשה 156,000

בחודש האחרון התחלתי לשים לב שאני עומד מחוץ לאוטו שיש דפיקות בזמן שהמנוע עומד בסרק.

ככה שאני שם גז אין כלום ובסרק יש ממש נקישות. הם ממתחת לכיסוי פלסטיק שמעל למנוע. (לא מהכיסוי עצמו)יכול להיות שסתומים?

אולי עד היום הם היו ולא שמתי לב פשוט למרות שלא ניראה לי .

יש פה חבר'ה שלהם יש את זה גם?

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

• ספונסר פורום
פורסם

נקישות חזקות בסרק מהאיזור הזה שתארת מגיעות בדרך כלל

ממותח השרשרת של מנגנון תיזמון השסתומים .

המנגנון נמצא מתחת למכסה השסתומים בקצה הנגדי לגלגל התיזמון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הנקישות גם שהאוטו חם אחרי נסיעה הם ממשיכות באותו הרמה לא יותר חזק ולא חלש יותר. והם לא באות מהקניסטר הקרבתי אליו את האוזן והוא מטקטק אבל ממש חלש זה לא הרעש ששומעים.ושמן לא חסר באוטו. בדיוק באמצע במדיד לא מינימום ולא מקסימום.

בכל מקרה תודה אני יקפוץ למוסך

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

אתה מדבר על נקישות או רעש של תיקתוקים?

קשה לדעת בלי לשמוע, אבל רעש של תיקתוק די מאפיין את המנוע הזה אך התקתוק די שקט, שוב.. צריך לגשת למוסך שמכיר את הרכב לחו״ד. 

• תוכן חדש...