Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ קניית אלפא משנות ה80!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

החלום שלי שתיהיה אלפא רומיאו! רציתי לשאול אותכם חובבי האלפות מה הייתם ממליצים "למתחיל"

אז ככה התקציב שלי כרגע הוא בסביבות ה10K שאפשר טיפה לחרוג! אני אוהב רכב בצורת 4 דלתות! (סדאן, משפחתית גדולה "מנהלים")

כגון אלפטא, ג'ולייטה, 33, 75, 90 והחלום שלי זה שתיהיה לי ג'ולייטה או אלפטא! במצב מקורי כמו בתמונה! או לפחות במצב כמו הפיאט שלי!

ריציתי לשאול האם יש סיכוי למצוא בארץ אלפטא או ג'וייטה במצב יפה ובמחיר סביר? האם אני יוכל לעמוד עם אחזקה של רכב כזה?איזה נפח כדאי? והאם יש להם את המחלה של חלודה כמו רוב האיטקליות של שנות ה70? מה ההבדל בניהם? אבא שלי פעם טיפל באלפטא שהיא הייתה חדשה וזכור לו שהיא דיי פשוטה! אבל הוא אומר שכדאי לי לקנות 33 1.5 כי קלה לאחזקה אבל אני פחות מתחבר ל33! אני מעדיף משהו נדיר וישן יותר!

ודרך אגב לפני כמה ימים ראיתי אלפטא! ביד 2! שצריכה קצת השקעה אבל הרכב נראה ממש שמור ויפה שצלצלתי ואמרו לי ישר שנמכרה! אין משוג בכמה אבל אני מתאר לעצמי שבמחיר סביר אם היא נמכרה כל כך מהר! מקווה שיהיו עוד הזדמנויות

תודה למי שעוזר ומקווה בקרוב להגשים חלום!

אלפתא דור 2.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישית יש לי אהבה רבה לג'וליטה, כבר שנים לא ראיתי אחת כזו.

אם תימצא אחת כזו עוף עליה.

כל אלפא משנות השמונים תידרוש מידה רבה של תשומת לב והשקעה.

וקח בחשבון שגם הוצאות היום יום שלה יקרות קצת יותר מרכבים אחרים - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כשהייתי צעיר ויפה היו לי מספר אלפות (לא באותו הזמן אלא אחת אחרי השנייה), ספרינט, 33 ו75 ולפי דעתי ה75 הכי מהנה לנהיגה (הנעה אחורית) לצערי לא נהגתי ב156 שיש אומרים שהיא הכי טובה אבל בכל זאת היא עדיין לא אספנות אז ממליץ לך בחום על ה75.

פורסם

היי

קודם כל צריך להפריד בין ההנאות (כלומר הנעות) בגלל עניין התחזוקה והתקציב

מבין כולם ה33 היא הכי קלה להשגה וגם נוחה לתחזוקה בגלל הפשטות וזמינות החלקים

אם חשקת דווקא באלפתא או ג'יולייטה - אז לפני הכל תהיה לך בעיה למצוא - כי פשוט אין זמינות. בתקופה האחרונה חזרו כמה לכביש אחרי העדרות ארוכה, כך ששוב יצאו ממעגל המסחר :-) אם תצליח למצוא, אתה צריך לקחת בחשבון ישור קו ארוך מתיש ומעייף, נשארה לך אופצית ה75, אלפא נהדרת לנהיגה - ויש בה את כל המאפיינים של האלפתא והג'יולייטה, רק בגרסה יותר חדשה

ומשום כך במצב יותר טוב - כמובן שתלוי במצב של זו שתמצא - יש שמורות מאוד ויש מוזנחות - ההבדל בהשקעה הוא עצום

אני יודע על אחת למכירה (לא שלי) צור קשר בפרטי אם תרצה

פורסם
שלום !

החלום שלי שתיהיה אלפא רומיאו! רציתי לשאול אותכם חובבי האלפות מה הייתם ממליצים "למתחיל"

אז ככה התקציב שלי כרגע הוא בסביבות ה10K שאפשר טיפה לחרוג! אני אוהב רכב בצורת 4 דלתות! (סדאן, משפחתית גדולה "מנהלים")

כגון אלפטא, ג'ולייטה, 33, 75, 90 והחלום שלי זה שתיהיה לי ג'ולייטה או אלפטא! במצב מקורי כמו בתמונה! או לפחות במצב כמו הפיאט שלי!

ריציתי לשאול האם יש סיכוי למצוא בארץ אלפטא או ג'וייטה במצב יפה ובמחיר סביר? האם אני יוכל לעמוד עם אחזקה של רכב כזה?איזה נפח כדאי? והאם יש להם את המחלה של חלודה כמו רוב האיטקליות של שנות ה70? מה ההבדל בניהם? אבא שלי פעם טיפל באלפטא שהיא הייתה חדשה וזכור לו שהיא דיי פשוטה! אבל הוא אומר שכדאי לי לקנות 33 1.5 כי קלה לאחזקה אבל אני פחות מתחבר ל33! אני מעדיף משהו נדיר וישן יותר!

ודרך אגב לפני כמה ימים ראיתי אלפטא! ביד 2! שצריכה קצת השקעה אבל הרכב נראה ממש שמור ויפה שצלצלתי ואמרו לי ישר שנמכרה! אין משוג בכמה אבל אני מתאר לעצמי שבמחיר סביר אם היא נמכרה כל כך מהר! מקווה שיהיו עוד הזדמנויות

תודה למי שעוזר ומקווה בקרוב להגשים חלום!

תלוי אם אתה בכיוון של רכב אספנות או לא.

האופציה השפויה ביותר לרכב יומיומי היא האלפא 75, גם מחירה נכון להיום מאוד שפוי.

אם תמצא אלפטה או ג'וליטה, לך על זה.

בכל מקרה, נקבל אותך לשורותינו עם כל אלפא שתרכוש :-).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

שמרון פירסם בשרשור ענתיקות למכירה, אלפאסוד 1981 שמוצעת למכירה בחיפה.

ראיתי את האוטו בשבוע שעבר. הוא רחוק מלהיות מושלם, אבל הוא בסיס ממש טוב לשיפור איטי עם הזמן והתקציב. בינתיים אפשר להשתמש בו כמו שהוא ללא כל השקעה. המוכר עדיין רחוק מהסכום שאתה רוצה לשלם, אבל יש לי תחושה שתסתדרו.

בהצלחה,

נמרוד

פורסם

דבר ראשון אתה בכיוון הנכון. ההבדל בין האלפטא גולייטה וה75 לבין ה33הוא הבדל תהומי אני מאוד ממליץ לך לחפש דווקא גולייטה לא תצטער לרגע אם חיכית עד עכשיו תחפש בנחת אני בטוח שתמצא אחת גם הסוד הוא רכב מאוד מעניין אבל קשה מאוד למצוא לו חלקים בארץ כל מה שרשמתי לך הוא מנסיון אישי עכשוי .הבונוס הגדול מכולם הינו הפעילות הענפה של אלפא קלאסיק

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

שלום לך

כידוע, אלפא קונים מהלב-לא מהראש.

רכב משנות ה80 לשמוש יומיומי? - כדאי לבדוק את הרעיון שוב.

קח בחשבון שרכבים כאלו אינם נמצאים בשפע, וכל אקזמפלר שיימצא

ידרוש ככל הנראה השקעה ראשונית רצינית-יישור קו וכו'.

שלחתי לך הודעה בפרטי.

בברכה

סלע

פורסם

היי

קיבלת תשובות די ממצאות ומכמה זויות ראיה של חברים שלרובם היה ויש אלפות דומות לדרישות שלך.

המלצתנו היא שתכנס גם לאתר המועדון (iaroc.org.il אלפא רומיאו ישראל) בו מתנהל פורום פעיל הכולל גם פורום טכני ענף, ותוכל לקבל תשובות ואספקטים נוספים לכל שאלה שלך בנושא אלפא רומאו בפרט ואטלקיות אחרות ככלל.

כאמור יש ברשותך גם פיאט אותה נשמח לראות באחד המפגשים המשותפים למועדון אלפא רומיאו ישראל ופיאט ישראל (יש כמה כאלה שעומדים על הפרק בעתיד הקרוב) ותוכל להתעדכן שם באלפות רלוונטיות עבורך.

תמיד שמחים לעזור, גם בפייסבוק:

http://www.facebook.com/iaroc.org

בברכה.

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

האלפטה אותה ראית ביד שתיים ונמכרה שייכת כיום ליוני חבר מועדון אלפא קלאסיק. ישנו שרשור על הנושא הזה, תעשה חיפוש כאן בפורום תחת "מועדון אלפא קלאסיק" ותמצא לא מעט נושאים שיענינו אותך.

ממליץ לך להגיע ביום שישי אחה"צ לנוקיה, תוכל לפגוש את חברי מועדון אלפא קלאסיק ולקבל יעוץ רב בנושא. אנחנו גם נהיה במפגש רופין בשבת הקרובה בין 11-13.

ראובן

מועדון אלפא קלאסיק

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

iaroc כתב:

היי

קיבלת תשובות די ממצאות ומכמה זויות ראיה של חברים שלרובם היה ויש אלפות דומות לדרישות שלך.

המלצתנו היא שתכנס גם לאתר המועדון (iaroc.org.il אלפא רומיאו ישראל) בו מתנהל פורום פעיל הכולל גם פורום טכני ענף, ותוכל לקבל תשובות ואספקטים נוספים לכל שאלה שלך בנושא אלפא רומאו בפרט ואטלקיות אחרות ככלל.

כאמור יש ברשותך גם פיאט אותה נשמח לראות באחד המפגשים המשותפים למועדון אלפא רומיאו ישראל ופיאט ישראל (יש כמה כאלה שעומדים על הפרק בעתיד הקרוב) ותוכל להתעדכן שם באלפות רלוונטיות עבורך.

מחזק ומצטרף לכל מילה.

זה מועדון האלפות הותיק בארץ

והיחידי בעל אתר אינטרנט חי ותוסס משלו.

בברכה

סלע

פורסם
iaroc כתב:

היי

מחזק ומצטרף לכל מילה.

זה מועדון האלפות הותיק בארץ

והיחידי בעל אתר אינטרנט חי ותוסס משלו.

בברכה

הוא צריך מידע - לא אתר אינטרנט

הוא צריך אנשים בעלי נסיון, כאלה שיש או היה לכם את האלפות המדוברות ושיכולים להעביר לו אינפורמציה עניינית

ואת זה כפי שציינת וצטטה את מי שציין גם הוא, שהוא כבר קיבל

פורסם

נשאיר לבחור את זכות הבחירה.

באתר המדובר יש טונות של אינפורמציה מאנשים יודעי דבר או שניים בענייני אלפא-תאמין לי:wink:

אילן

סלע

• תוכן חדש...