Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מכר מוסכניק אשר עובד במוסך מאזדה מורשה ובזמנו הפנוי מבצע טיפולים בביתו לרכבים,

הבחור לוקח 100 ש"ח לשעת עבודה ויש הרבה המלצות עליו.

ברצוני לדעת אודות הציוד אותו עליי לרכוש לשם ביצוע הטיפול?

הרכב הינו מאזדה לאנטיס 2001 1840 סמ"ק 136000 ק"מ, כאשר הטיפול האחרון שנעשה במורשה כלל החלפת שמן מנוע בלבד (טיפול קטן).

האם תוכלו לייעץ לי אילו חלקים עליי להחליף בנוגע לטיפול בק"מ זה, והיכן כדאי לרכוש את החלקים (אזור הקריות-חיפה).

אשמח לפירוט החלקים והדגם אשר מתאימים למאזדה.

ידוע לי כי יש צורך בטיפול "גדול" אשר כולל פילטר אוויר, דלק, שמן, שמנים ואולי פלאגים, האם יש צורך להחליף שמן גיר ושמן ברקסים?

תודה לעונים.

פורסם

אני בא אליו עם החלקים והציוד והוא מבצע את העבודה,

אין לו מחשב ואפשרות לדעת אודות היסטוריית הרכב, בגדול אני מבקש המצלה על ציוד תואם ועל מקום רכישה לטיפול של 135000

כמו כן, במידה ואפשר לקבל את המידע של איזה ציוד ומה להחליף, לפי הספר רכב רשום רשמנים, פילטר אוויר, דלק, שמן, פלאגים לא נחוץ, ובדיקה של מערכת התזמון (הייתי מעדיף להחליך אותה גם היא נושקת ל-5 שנים).

פורסם

יש דברים מתכלים כגון רפידות בלמים שזה לא תלוי בקילומטראז' אלא באופי הנהג בלבד.

אני בספק אם הוא מבצע טיפול טיימינג בחניה הפרטית שלו

בדוק בספר רכב אלו חלקים עליך להחליף.

לפי דעתי (שוב זו רק דעתי) ברגע שמבצעים טיפול "גדול" (כמו שתיארת) לרכב אם לא ידוע לך מתי לאחרונה הוחלף חלק (פילטר דלק למשל) רצוי להחליף בשביל להיות שקט.

נ.ב תבדוק את מצב הפילטר מזגן. לקראת יולי אוגוסט רצוי שיהיה ברכבך פילטר נקי שתפיק ממערכת מיזוג האוויר את המירב.

עריכה : לרכישת חלקים שים פעמיך לרחוב מקלף בצ'ק פוסט לחנות בשם "יוסף מוסלח"

בהצלחה!

• תוכן חדש...