Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTI מול 159

YNV
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזמנו אנחנו התלבטנו בין 159 ל-GTI, משומשות כמובן.

כשאתה/אישתך תנהגו על הרכבים ישר תבינו את ההבדלים ביניהם.

ה-GTI רכב ממוקד נהג, האלפא משפחתית גדולה ומעוצבת להפליא.

לא יודע איך אתה טוען שהאלפא מרווחת כשאין בכלל מקום ליושבים מאחור ואני לא מגזים, ממש צפוף!

לגבי המושב האחורי אתה צודק, אפילו מאזדה3 יותר מרווחת

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כיוונתי את מושב הנהג לפי התנוחה שלי (זקופה וקרובה יחסית) ורק אחר כך התיישבתי מאחור. יתכן וזה מה שנתן לי את הרושם שהרכב מרווח.

בכל אופן, לשני ילדים בכסאות בטיחות יש שם מספיק מקום.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שקלת את האוקטביה RS ? שבמקרה אפשר לבחור בסטיישן ...

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

שקלתי (בהנחה ואפשר DSG).

הגעתי לפני כמה שבועות לסוכנות סקודה.

שאלתי את נציגת השירות על אוקטביה RS. היא הסתכלה עלי בעיני עגל ולא הבינה מה אני רוצה ממנה.

כשהרמתי טלפון לסוכנות המרכזית, אמרו לי שאי אפשר אבל הרבה יותר כדאי לי סופרב 2.0T.

כששאלתי את הבחור בצד השני של הקו אם הוא מקשיב למה שהוא אומר לי, הוא פשוט ניתק לי בפרצוף. הבנתי את הרמז.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...