Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, כל מה שאתם כותבים הוא טוב ונכון בעולם מושלם, הבעיה המרכזית היא שאנחנו לא חיים בעולם מושלם.

מנסיוני האישי ומנסיון של חברים רבים בעלי עסקים פרטיים, לאחר חלוף הגל הגדול של "היסטריית הקופונים" מרבית רוכשי הקופונים כיום הם , איך אני אקרא לזה, "ציידי קופונים מקצועיים".

באים, יודעים מראש בדיוק מה הם רוצים, יודעים בדיוק באיזה קומבינציה הם רוכשים מקסימום מוצרים בתוך הקופון, לא מוציאים שקל מיותר ולא תראה אותם יותר לעולם כי הקניה הבאה שלהם תתבצע במקום הבא שיתן להם את הקופון.

במציאות כזאת, קצת קשה לתת קופון באמת טוב וברגע שזה קורה, יורדת גם ההתלהבות מהקופונים.

יש עדיין תחומים (כמו תיור, מסעדנות ומלונאות) שזה יכול להיות מצוין אבל בשוק הקמעונאי הרגיל, לבעלי עסקים פרטיים זה כבר לא ממש משתלם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3524267,00.html

אפילו בכלכליסט זה זוכה לכתבה.

כל מי שאמר פה שמדובר על אמצעי פירסום זול ויעיל טועה. רוב הפעמים מדובר על משהו שלא משתלם.

לדעתי בסופו של דבר אופנת הקופונים תגסוס ותמות, שווה להנות מזה כל עוד זה קיים :-)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב זה כבר ממש לא מובן לי. אופטיקה הלפרין כל יומיים יוצאים במבצעים של50% כאלו ואחרים ועכשיו הופיע הקופון הבא:

רק ₪73 לשובר בשווי ₪400 לרכישת משקפי שמש וראייה מהמותגים המובילים בעולם ברשת אופטיקה הלפרין!

http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Offer/e4d47791-b6b3-4151-869e-741c10abc89f

אין מצב שמחיר עלות של משקפי שמש נמוך מ73.

איך הרשת הזאת יוצאת מורווחת?

פורסם

כי בטח כל משקף נורמלי יעלה לא פחות מ-500,ועל ההפרש מ-400 נותנים 35% הנחה.

מן הסתם שייעלו את המחירים.

מתוך כמה פעמים שנכנסתי לחנויות שלהם לא ראיתי אפילו זוג אחד שהיה שווה להרים מהמדף להסתכל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני אתה צודק.

עשיתי חיפוש קצרצר בגוגל והנה באמת כמו שאתה אמרת:

ברשת אופטיקה-הלפרין, מציעים דרך האינטרנט מבצע, בו ניתן להשיג במחיר-. 70 ש"ח ,שוברי הנחה.

מדובר ברכישת שובר המקנה הנחה בשווי -.400 ש"ח,בעת רכישת משקפים.

אתמול ניגשתי לחנות המשקפיים של רשת הלפרין,כדי לממש את שובר ההנחה ,

ולאחר שבחרתי משקפי -שמש אשר צויין עליהם המחיר -. 600 ש"ח .

ניגשתי לקופאית עם שובר ההנחה בסך -400 ש"ח שבידי, והגשתי לה עוד -. 200 ש"ח במזומן לתשלום,

אך הקופאית אמרה לי: "המחיר בסך-.600 ש"ח מיועד למי שאין שובר,

אבל אם יש לך שובר- הנחה,

אז המחיר הוא -.1000 ש"ח- לבעלי שובר.

ויהיה עליך להוסיף במזומן עוד -.600 ש"ח ".

כול החישוב המוזר נראה תמוהה בעיניי ,הכיצד ייתכן שאחרי שרכשתי שובר הנחה ,שעלותו -.70 ש"ח,

וכמגיעים עם שובר ההנחה בסך -400 ש"ח לקופה, מעלים לבכל השובר את המחיר לצרכן ,

מ-.600 ש"ח ל-אלף ש"ח, ודורשים שאוסיף עוד - 600 ש"ח במזומן,

וזאת כאשר ,,,,למי שאין שובר,משלם -. 600 ש"ח בלבד ,ללא עלות שובר בסך- 70 ש"ח.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=66&MessageId=151712567

אחותי קנתה לאמא שלי שובר באחד מאתרי הדילים, עלותו של השובר 75 ש"ח והוא נותן זכות לקניית משקפיים ב400 ש"ח.

אמא שלי ניגשה לממש אותו, בחרה משקפיים, ועכשיו עושים לה חישוב על העדשות ומגיעים ל700 ש"ח שהיא צריכה להוסיף.

היא החליטה שהיא לא מעוניינת.ואז... הם אומרים לה, "רגע..נעשה לך חישוב אחר".ומתחילים לחשב מחדש ו"מגניבים" פנימה 50% הנחה.

כשאמא שלי שאלה למה לא נתנו את ההנחה קודם לכן בחישוב הראשון, הם טענו שלא הספיקו...

תסיקו מסקנות לבד....

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=66&MessageId=150832582
פורסם

בזמנו נעשה מחקר של מ"תי לגבי המסעדות.

תגיד לי, כשאתה תקנה את השניצל ב10 שקל, אתה לא תשתה איתו משהו? לא תגיד לעצמך, וואלה, קניתי ב10 שקל נפנק את עצמי בקולה (ב8 שקל).

אתה יודע,

בעל פלאפל מרוויח בממוצע כ28% עבור המנה שלו. ז"א שעליך הוא מפסיד.

מצד שני, הוא מרוויח כ80% עבור השתיה. ז"א שעליך הוא מרוויח. בעיקר כשהוא קונה בכמויות.

הרווח הגדול של הבסטיונרים בא משתיה. לא מסגריות (כי הרווח שם נורא קטן) ולא מאוכל. נטו שתייה.

אז תשתה מותק, הוא עליך סגר רווח בשתייה.

אגב, פרסום באינטרנט יעלה הרבה, פה הוא מפרסם בחינם (בתמורה ל10-12 אחוז במקרה של מזון).

אנשים באים, וגם חוזרים.

סע לטיב טעם, קנה 700 גרם שניצלים (של מאמא עוף) במבצע של 10 שקל. תחשוב שהוא קונה בזול יותר.

שים 100 גרם, עלה לך 1 שקל. שים לחמניה - 1 שקל, שים סלט 1 שקל. יצא 3 שקל, מכרת ב10.

בזמנו בשביל הספורט אח שלי קנה פסטרמות, ביצים וכדומה, והכין סנוויצים למכור בעמדת שמירה שלו במכללה. הוא מכר ב7 שקל והעלות לפי חישוב הייתה 1.5 שקלים לא כולל עבודה. וזה במקרה שאתה שם פסטרמה עם סלט טונה, ירקות, חומוס וטחינה.

אז יש הוצאות של עסק, שכירות וכדומה. אבל המסות מכסות את זה. כמו שפעם אמרו באיזה שיר ידוע, "זה לא האיכות, זו הכמות".

פורסם
טוב זה כבר ממש לא מובן לי. אופטיקה הלפרין כל יומיים יוצאים במבצעים של50% כאלו ואחרים ועכשיו הופיע הקופון הבא:

רק ₪73 לשובר בשווי ₪400 לרכישת משקפי שמש וראייה מהמותגים המובילים בעולם ברשת אופטיקה הלפרין!

http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Offer/e4d47791-b6b3-4151-869e-741c10abc89f

אין מצב שמחיר עלות של משקפי שמש נמוך מ73.

איך הרשת הזאת יוצאת מורווחת?

אופטיקה הלפרין ידועים במחירים זולים מאוד בעזרת מבצעים שונים, כלומר מחיר בסיס יקר (או סביר) ועליו הנחות מופלגות.

לפני כמה שבועות נכנסתי לשם לקנות משקפי שמש והיה מבצע - קנה זוג קבל עוד שני זוגות.

בסוף יצאתי עם שלוש זוגות משקפיים במחיר של כאילו זוג אחד - כ 560 ש"ח. זה יוצא 190 ש"ח לזוג. משקפיים מצויינות ויפות מאוד.

אם תגיע לשם עם הקופון ותשלם את ההפרש - 160 ש"ח, הקופון גם עולה 70 ש"ח. קיבלת זוג משקפיים ב 230 ש"ח. עדיין זול אבל החנות בטוח מרוויחה.

דרך אגב יש משקפיים זולים יותר, אז זה כבר נהיה הרבה יותר משתלם...

פורסם
דני אתה צודק.

עשיתי חיפוש קצרצר בגוגל והנה באמת כמו שאתה אמרת:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=66&MessageId=151712567

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=66&MessageId=150832582

קרה לי מקרה דומה בחנות למוצרי מטבח ,

היו לי תלושים על סך 400 שח (שולם 200 על 50% הנחה)

כשהגעתי לקופה החשבון שלי עמד על 520 שקל , ברגע שהוצאתי את השוברים החשבון קפץ

ל900 שקל בטענה שעשו לי "הנחה אוטומטית " שבעלי תלושים לא זכאים להנחה זאת

אמרתית יפה תודה רבה והלכתי הביתה ללא המוצרים עם כוונה לביטול עסקה (היה אפשרי )

כשפניתי לאותו אתר קופונים (לא זוכר איזה ) הם פנו לחנות (ארגל אקספרס) ובעל החנות חזר אלי

וביקש ממני להגיע לחנות ולעשות את הקנייה מחדש

הלכתי לחנות ונפגשתי עם הבעלים (בחור נחמד ) והוא נתן לי 40% הנחה על כל המוצרים לפני הנחת הקופון

ועוד הוסיף לי 200 שקלים מתנה אז בסופו של דבר יצאתי מרווח , אבל לאותם 300 איש שקנו את התלושים הללו

זה לא יצא כזה משתלם

בלי קשר, לאחרונה כ הקופונים המוצעים הם סחורה זבל שלא מצליחים להיפטר ממנה או תלוש לא משתלם

נדיר לראות היום תלוש ממש משתלם כמו שהיה לפני חצי שנה

• תוכן חדש...