Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן יאנג ג'אנגל..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי לאחי קטנוע שיוכל לשמש אותו ליומיום,וגם לשליחיות [מדי פעם],חיפשתי משהו יפני או קוריאני בשביל האמינות,וכמובן,בגלל שהוא בחור גבוה,קטנוע עם מספיק מרווח לרגליים,וצמיגי בלון.

כמו כן חיפשתי קטנוע 50 סמ"ק,בגלל עלויות של הביטוח [הפרש של 1500 ש"ח,מטורפים!!! במדינה הזאת],אם ההפרש לא היה כזה גדול,הייתי הולך על 125 או 150 סמ"ק.

בחיפושי התחלתי עם קימקו KB וסאן יאנג ג'ט,כי הם אלו שנכנסו לתקציב שלו,והיום ראיתי ונסעתי על סאן יאנג ג'אנגל,הכלי חמוד,לא זז בכלל בהתחלה,אבל מספק [אחי לא צריך יותר מזה],המחירון שלו 6K והוא דורש 5K,בגלל שהכיסא קצת קרוע. יש לציין שהוא נותן לי 3 חודשים אחריות על המנוע והגיר [טרייד אין של מוסך],ופורס לי את זה ל-3 תשלומים.

השאלה שלי: איך הכלי הזה מבחינת אמינות?! אני לא מכיר אותו ספציפית,אבל אני יודע שסאן יאנג אמינים. האם כדאי ללכת על העיסקה הזאת? מה שהכי חשוב לי זה אמינות,שהכלי יאכל את השמן והדלק שלו וייסע [וכמובן מפעם לפעם,טיפול קטנטן].

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אני נוסע על סאניאנג...הקטנועים ממש אמינים, אבל אם סחיבה (כמה ש50 סמ"ק יכול לתת), הקטנועים שלהם לא הכי סוחבים, ז'תומרת שהם מגיעים ל65-75 אבל 80 ממש בלחץ לעומת הטייפון שסוגר ת'80 +...

מבחינת אמינות הסאניאנג ממש סבבה, הקטנועים ממש נוחים, בלי יותר מדי בעיות והג'אנגל נראה ממש סבבה.....

טיוואני זה הכי אחי... :lol:

פורסם

מה הדרישה שלו לקילומטראז' יומיומי ?

שליחויות על כלי של 50 סמ"ק ושעות רכיבה רבות מדי יום על הקטנוע, יכולות להתגלות כהרסניות ויקרות יותר מההפרש בעלות הביטוח.

יש סיכוי לא קטן שבחירה בכלי בעל נפח קטן כשל 50 סמ"ק בשל עלות הביטוח הנמוכה, תתגלה כשיקול מוטעה ובהפסד "ההפרש של 1500 שקלים" לטובת "הריגת הכלי הקטן" בנסיעות רצופות בפולגז.(ושוב, תלוי בדרישות ובמה שמתוכנן לכלי)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

האמת שהוא לא צריך יותר מ-60 קמ"ש,ואני לא מאמין שהוא יעבור את ה-30 ק"מ ביום [וזו גם הערכה מוגזמת]. בגלל זה הלכתי על 50 סמ"ק.

בכל מקרה,אני הולך לבדוק את הכלי פעם נוספת,לפני שאנחנו קונים אותו.

מהירות סופית ממש לא מעניינת את אחי,כי הוא צריך את הקטנוע למרחקים מאוד קצרים.

ולנסוע ב FULL גז,לא נראה לי. הוא מפחד לנסוע מהר.

פורסם
האמת שהוא לא צריך יותר מ-60 קמ"ש,ואני לא מאמין שהוא יעבור את ה-30 ק"מ ביום [וזו גם הערכה מוגזמת]. בגלל זה הלכתי על 50 סמ"ק.

הוא מפחד?

המלצה חמה מאוד: שלא יעלה על דו גלגלי.

פחד גורם רק ליותר נזק והסיכוי לתאונה קופץ בעשרות מונים - תגיד לו לרכוש חופשי חודשי לאוטובוס.

ואני רציני לגמרי.

נ.ב - 30 ק"מ ליום, כל יום - זה לא מעט (נכון, זה גם לא הרבה אבל ממש אין לזלזל בכך..)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

הוא מפחד?

המלצה חמה מאוד: שלא יעלה על דו גלגלי.

פחד גורם רק ליותר נזק והסיכוי לתאונה קופץ בעשרות מונים - תגיד לו לרכוש חופשי חודשי לאוטובוס.

ואני רציני לגמרי.

נ.ב - 30 ק"מ ליום, כל יום - זה לא מעט (נכון, זה גם לא הרבה אבל ממש אין לזלזל בכך..)

כרובי,זה לא מה שאתה חושב,בזה שהתכוונתי שהוא מפחד לנסוע מהר,התכוונתי לכך שהוא נוסע בזהירות [בנינו,יכולה להיות למילה "זהירות" הרבה הגדרות..],מה עוד שהמרחקים שהוא יגמוע עם הקטנוע,ובעיקר באיזור שהוא צריך אותו [איזור הטכניון בחיפה],לא מצריך תחבורה ציבורית. פשוט נוח יותר. אני מאמין שאחרי שהוא יצבור נסיון על הכלי,הוא כבר יתפוס את העניין וידבר גם אחרת.

30 ק"מ זו הייתה הערכה מוגזמת,למרות שיש מצב שהוא יגיע מדי פעם ל-30 ק"מ האלו.

לסיכום,סגרנו עם המוסך,יוצא שאנחנו לוקחים את הג'אנגל ב-1000 ש"ח מתחת למחירון. נקבל 3 חודשי אחריות על המנוע והגיר וזהו. הוא חשב על לקנות חדש,אבל הפער הוא גדול מדי [יותר מ-50%] וזה לא הצדיק קנייה של קטנוע חדש.

תודה לכם על התגובות.

• תוכן חדש...