Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת אני לא מבין מה הפיצוי.

החלפת גלגל זה משהו שמגיע לך כמוצר תקין 100 אחוז.

זה שהמוצר הגיע פגום זה בעיה שלהם.

הפיצוי צריך לבוא כתוספת לתיקון עקב עוגמת הנפש \ הזמן והכאב ראש שנגרם לך.

אם כבר פיצוי זה 3 טיפולים ראשונים בחינם.

או החלפת הג'אנט + טיפול ראשון בחנים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה שיסתפק רק בשלושה טיפולים ?!. אני הייתי מבקש פיג'ו 107 מתנה, כפיצוי על עוגמת הנפש.

קצת פרופורציות. הבן אדם אומר שהשריטה לא נראית לעין ושלא היו מבחינים בה אם הסוכן לא היה מציין זאת.

תן להם לסדר את העניין עם הידית, תחליף בין הג'נטים וקח טיפול חינם, ויאללה תיהנו מהרכב :) .

שונא גזענים !.

פורסם

כן, רק אתה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפעמים התנצלות שווה יותר, .

לחלוטין מסכים איתך.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הרכב פשוט נראה מעולה ,זה אחד הרכבים היותר מושכים שיצאו לאחרונה.

תתחדש :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי ליאור,

תתחדשו מקווה שאתם נהנים.

מעוניין לרכוש את אותו הרכב, אשמח לחוות דעת לאחר שנסעתם ברכב בשישה חודשים האחרונים, האם אתם מרוצים?

פורסם

שטויות במיץ.

הידעת שטיפול ראשון בכלל לא עולה על 400-500 שקל? ואפילו פחות מזה.

טיפול ראשון לא עושים כמעט כלום לרכב, החלפת שמן, ובדיקה כללית ואולי עוד משהו ששכחתי.

אתה קנית רכב חדש, שילמת ממיטב כספך, שיחליפו את הג'אנט ויסדרו את הדלת, אין שום סיבה בעולם שאתה צריך לעשות פוליש ווקס בשביל להעלים את זה, שהם ישברו את הראש.

אתה צרכן, אתה משלם כסף, לא מביא לך רכב בחינם ואומרים לך נו יאללה תתפשר.

תעמוד על שלך ותגיד שיסדרו את הליקויים האלו.

ודרך אגב, טיפול ראשון, אתה צריך לקבל בלי קשר בחינם, וגם אם לא, זה ממש לא משמעותי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
ליאור

למה לא לציין את השם של הסוכן (במקרה הזה אני:lol:)

היי גיא, יא תותח :-D

אם כבר החליטו להקפיץ את השרשור אז אני ארצה להגיב לVW GOLF

טיפול ראשון עולה יותר אבל זה לא משנה, בתור צרכן אתה קונה מוצר X ועליו אתה משלם, בשום מקום לא רשום שהם מחוייבים לתת טיפול חינם או כל דבר אחר.

כמו שציינתי בהתחלה, השירות שלהם היה ללא רבב, והג'אנט הוחלף בלי שום בלבולי מוח וכלום.

הלוואי שהרבה יבואנים אחרים יקחו מהם דוגמא לשירות ללקוח.

לבחור שביקש חוות דעת, אני לא ממש יכול לתת כי אני לא נוהג והאמת שהאוטו עבר 3500 קילומטר בזמן הזה, זה יותר פסל מאשר אוטו :-D

וביתר רצינות, מאז שהותקנה מערכת מולטימדיה של גיל קאר, היו אצלנו כבר מעל ל5 פעמים על כל מיני תקלות, למען האמת עדיף היה לא להתקין ולחסוך את הכאבי ראש, אבל לטובתם אני יציין שהם תמיד הגיעו עד אלינו ולא הרכב אליהם.

במסגרת האחריות הוחלף ריפוד כסא נהג מכיוון שהוא נפרם מסיבה לא ידועה, הוחלף גם מושב קדמי של הנוסע מכיוון שהספוג היה שבור או עקום או משהו כזה. הכל תחת אחריות ללא שום ניסיונות לחפף או לנפנף.

סך הכל רכב מאוד מהנה, חזק, נוח, לא ממש חסכוני, לדעתי יש יותר מידי מערכות שאמורות להיות מתופעלות על ידי הנהג, אשכרה צריך לקרוא בדקדוק את הספר רכב כדי ללמוד על כל הפונקציות.

תמיד אמרתי, פג'ו קונים כי רוצים לא כי צריכים. :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...