Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כולם גם אני נפלתי לסמרטפונים, עוד מתרגל.

אני מחפש מגן לאייפון 4. הבנתי שיש Otterbox Defender שמתיימר להיות סוג של שיריון.

מצד אחד אני רוצה מגן רציני, העבודה שלי היא 90% מהזמן בשטח, בתנועה, באבק ובבוץ.

מצד שני אני לא רוצה לסחוב בכיס לבנה מגושמת מדי.

האם יש מגן שגם יספק הגנה ראויה וגם לא יהיה מגושם מדי, או יהפוך את האייפון למין קשקוש מגוחך (יותר ממה שהוא כבר ככה) ביומיום?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומעל הכל תעטוף אותו בשקית ראיות של המשטרה...

לא היה עדיף מוטורולה דפיי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מאוד ממליץ על מגן של SwitchEasy CapsuleRebel

מגן מאוד מאסיבי ואיכותי . כולל גם 2 מגיני מסך, ופלאג אינים (2 מכל סוג) לשקע אוזניות וגם לשקע מטען (מאוד שומר מאבק וכו')

http://www.ipose.co.il/?view=products&id=272572

יש גם סרטון בלינק המצורף ממליץ לראות ובדיוק מה כולל בערכה.

פורסם

מצטרף להמלצה על SwitchEasy CapsuleRebel.

אסף התותח המליץ לי עליו ובאמת שהמגן מאוד מיוחד לדעתי, משתלב ממש יפה על האייפון, ובמיוחד מתאים לאזור שאני נמצא בו.

אני נמצא בדרום במקום מלא אבק, ה3G שלי לא שרד פה, כל האבק נכנס בין המגן לאייפון ושרט אותו בצורה מפחידה.

שהבאתי את האייפון 4 ידעתי שאני צריך משהו יותר איכותי, קניתי את המגן הזה, ולא נכנס גרגיר בין המגן לאייפון, פעם בשבוע אני פותח אותו ומנקה את האזור של המצלמה, חוץ מזה הוא מושלם.

המחיר גם ממש משתלם, אל תחשוב על לקנות בארץ (150 שקל הכי זול שמצאתי דרך חנות), 10 דולר באייבי!, תחשוב ב35 שקל אתה מקבל מגן 2 חלקים + 2 מגני מסך + עוד כמה דברים שמאוד עוזרים.

* תחסוך לעצמך ואל תקנה את הלבן, זה מה שאני רכשתי ואחרי יומיים כל החלק הפנימי התלכלך והפך ללבן דהוי ומגעיל.

הזמנתי עוד 2 מאייבי, שחור וכחול - נעשה שילוב יפה 8)

20pcs-free-shipping-switcheasy-capsule-rebel-skin-case-for-iphone-4-5-colors-are-available-with.jpg

פורסם

מצטער אבל אני הולך להתעלק על השרשור.

אני ניסיתי כמה פעמים להצמיד מגן מסך לגלקסי, ראיתי את כל הסרטוני הדרכה ביוטיוב, ועדיין יוצא לי עם בועות.

לפעמים הכל יוצא חלק חוץ מאיזה בועה מעצבנת בצד.(שאני בשום אופן לא מסוגל להשלים איתה)

המסקנה המתבקשת:

זה לא ניתן לביצוע ע"י שום אמצעי המוכר למין האנושי כיום וכל הסרטונים ביוטיוב הם קונספירציה של יצרני המגני מסך. :shock:

מישהו יכול להסביר לי? יש למישהו אולי איזה שיטה אחרת חוץ ממה שיש ביוטיוב עם הכרטיסי אשראי וכו'?

V5

פורסם

הבעיה במסך של המכשיר ולא במדבקה לכן קשה לך להיפתר מהבועות. קנה לך אייפון בשביל המדבקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא לקחת אישית, אבל ה-CapsuleReble נראה פשוט זוועה לטעמי. רוצה משהו סולידי ונקי, לא וולגרי, דק, שגם מגן כמו שצריך. גם ה-Otterbox Defender נופל כאן. אין כזו חיה? מה עם Otterbox Commuter?

האם יש חנות באיזור תל אביב/איזור חיוג 03 וסביבותיו שמחזיקה מגוון מגינים? רוצה להתרשם בעין.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

Switcheasy Colors עובד טוב מאוד. ממליץ בחום. משתמש בו עוד מהאייפון הראשון.

אם אתה רוצה קצת יותר הגנה TECH21 כנראה יתנו את המענה הטוב ביותר עם חומר ה D3O שלהם.

http://www.tech21.uk.com/products-mobile-iphone-imesh-4.html

או

http://www.tech21.uk.com/products-mobile-iphone-igel-4.html

מישהו יכול להסביר לי? יש למישהו אולי איזה שיטה אחרת חוץ ממה שיש ביוטיוב עם הכרטיסי אשראי וכו'?

זה מאוד פשוט.

מרססים את החומר בנדיבות (על המגן, על הידיים, על הטלפון), מניחים את המגן כמו מכסה, מזיזים איך שרוצים, בעזרת כרטיס אשראי מכוסה במטלית שבד"כ מגיעה עם הערכה מוציאים את הבועות (בלי לחץ מיותר).

לדעתי, וותר על מגן המסך. זה סתם פוגע בחווית המשתמש.

!AWDSOME

פורסם

המלצתי בעבר ואמשיך להמליץ :

ifrogz treadz

האייפון הוא מכשיר מעוצב וכל מ"מ של מיגון עושה לו עוול. אבל אם כבר מיגון, אז שיהיה איכותי ושתאהב את העיצוב, ואם אתה בפורום הזה אז אני מניח שהעיצוב הזה יכול להתאים.

לגבי המיגון - אחד המגינים, אם לא ה ....

ifrogz_iphone_4_treadz_894341_g1.jpg

פורסם

אלעדיקו, תעלה תמונה של המגן שלך, נראה לי שאתה מדבר על קייס מאיביי בדולר וחצי (לא חסרים כאלה).

הכיסוי הזה של iFrogz עשוי מגומי קשיח ומגן מצויין - יעידו לא מעט נפילות של האייפון שלי מגובה מטר - ללא כל נזק למכשיר.

(גם עולה בהתאם - 20$)

http://ifrogz.com/product/IP4GTDZ

• תוכן חדש...