Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם נשמה עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רבותיי.

לאחר רומן ארוך ומסעיר עם המגאן קופה שלי ז"ל שהלכה טוטולוסט עקב תאונה נוראה (שלא באשמתי) אני מחפש רכב אחר.

אני יודע שלמה שאני הולך לבקש פה ניתן לענות רק עם ניסיון, אז אנא- מי שאין לו את זה ולא מבין מה זה לאהוב את הרכב שלך שלא יגיב.

הדרישות שלי זה רכב עם נשמה- נפח עד 1600 סמ"ק- ידני, ושלא יהיה כמו של כולם.

(למרות שהיתה לי מגאן קופה היא היתה עם נשמה אמיתית)

לא אכפת לי להתחתן עם האוטו, לא אכפת לי סחירות נמוכה. יש לי תקציב של עד 30K (זה אמור להיות מספיק).

עדיפות גבוהה מאוד לקופה וסאן רוף. יש לי כרגע רכב (סקודה פאביה- רכב נטול נשמה, אמנם הוא רכב טוב אך לא עושה לי את זה) ועד שאמצא את המיועדת לא אקנה אותה.

אם יש למישהו הצעה טובה אשמח לשמוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא למצוא מגאן אחרת, אם אהבת את הקודמת כ"כ?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בשביל כל אחד, רכב עם נשמה יהיה רכב אחר (זה לא כמו להגיד: "אני מחפש רכב משפחתי/1600/אוט'/נוח - ואז "מתאימים" לך משהו).

ובכל זאת - נסה לחפש לך אולי אלפא 147, מהמודלים הראשונים (2002 אאל"ט).

לטוב או לרע - לאלפות יש נשמה :wink:.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני עדיין מחפש מגאן, אבל אין בנמצא שנתון גבוהה(הקודמת היתה 2002) שלא פתחו להן ולאמא שלן את ה^&%$%^$, אבל בכל מקרה תודה על ההצעה.

אני יודע שנשמה זה עניין אינדיבידואלי, אבל אם אתם יודעים על מה אני מדבר ויש לכם המלצה בשבילי אני אשמח.

• תוכן חדש...