Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אני הולך להחליף את הרכב מחר, ולקבל קסארה 02 1.6 אוטומטית.

ברכב ישנם 2 דברים שמדאיגים אותי, נורת כריות אויר מהבהבת, בטענה שבעת שטיפה פשוט פגעו באחד החיישנים עם מים ושזה לא נורא.

והמזגן לא מקרר, כנראה חסר גז במזגן ומחר זה ייבדק לעומק.

האם באמת יכול חיישן להירטב ולהיפגע כך? היכן הוא נמצא וכיצד להוציאו?

באם המזגן תקול וזה לא בעיה של גז, האם העסק יקר?

משיטוטי בפורום הבנתי שזה רכב מעולה, אם מישהו חולק על כך אשמח לדעת למה.

פורסם

הקסרה היא רכב מצויין במידה ונפלת על רכב שמור ומטופל ולא על לימון חמוץ.

רוב המיכלולים פשוטים וזולים לתיקון מלבד הגיר הבעייתי...

חפש לך אחת שכבר עברה שיפוץ גיר ועדיף במוסך יבואן, אחרת מתצא את עצמך שופך כמה אלפים על הגיר ותאמין לי מנסיון עם שתי צרפתיות בעלות al4, זה לא נעים בכלל.

לגבי כריות אויר...

תקלה ראשנה מוכרת וידועה היא קונקטור שיושב מתחת לכסאות שנוטה להשתחרר, חיזוק שלו פותרת את העיה, לעומת זאת המחשב של כריות האויר הוא מחשב חד פעמי, ז"א שאם בעבר נפתחו כריות אויר חובה להחליף את המחשב ואם הוא לא הוחלף המנורות יהבהבו...

המלצתי לך, כנס למוסך מתמחה שמחזיק לקסיה (ממליץ לך על גבע בת"א) ועשה דיאגנוסטיקה מסודרת לעניין, אם המחשב אכן נפתח פעם אחת לא תהיה לו גישה אליו ויוכלו לומר לך את זה בשניה.

לגבי מזגן כפי שאמרת זה יכול להתחיל בחוסר גז ולהסתיים במדחס גמור, שווה לבדוק לפני כיוון שהלקים שם לא זולים.

בהצלחה ותהנה ממנה

פורסם

לגבי הנורית אני לא יודע, אבל לגבי המזגן שים לב כשאתה מפעיל את המזן יש 2 כפתורים שצריך ללחוץ עליו הכפתור שמפעיל את המזגן ולידו יש כפתור שסוגר את הפתח שנכנס אויר מבחוץ. צריך לעשות את זה כל פעם שמדליקים את האוטו מחדש. תבדוק אם הכפתור שם לחוץ.

דרך אגב, הקסרה שלי עומדת למכירה לפרטים אפשר בהודעה אישית.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

בעניין נורת כרית האויר יש 2 אופציות:

1- בעיית מחשב כרית אויר היוצר מצב של חוסר תקשורת, ואם זה כך צריך להחליף אותו וזה לא זול.

2- מתחת להגה ישנו מיכסה פלסטיק שמיתחתיו קיים קונקטור השייך לכריות האויר ולנורה זו, יש לבדוק אם הוא תקין ואולי בעצם הוא מנותק שם.

:)
  • תוכן חדש...