Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להתחדש. המועמדות הן המכוניות שבכותרת. כולן ידניות, לכולן מנוע 2 ליטר.

המועמדות יהיו משנת מודל 2005-2006, עם קילומטראז' סביב 100K.

הרכישה מתבצעת באירופה- ההיצע רחב.

השאלות:

1. למשפחה בת 4 נפשות - האם יש מועמדות נוספות / ראויות יותר ? (הגרמניות השונות וכן אלפא רומיאו 159 לא באות בחשבון, מחירן גבוה בלמעלה מ-50%).

2. האם ידועות בעיות מיוחדות עם מי מהמועמדות ?

3. האם יש משהו ספציפי ומיוחד לבדוק ?

תודה מראש !!!

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

למיטב ידיעתי יהיה קשה למצוא דגמי סטיישן של 407 ושל C5. מה שכן, אם אינני טועה, 407 סטיישן נמכרה רק עם מנוע 2.2 ליטר, ראיתי מעט מאוד כאלה.

C5 סטיישן בכלל לא יצא לי לראות בארץ.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

תודה על ההצעה. אני צריך נימוקים.

אני יודע למה אני רוצה כל אחת מה-3 מועמדות הראשונות.

אני מחפש שני דברים:

1. נימוקים למה לא לבחור מי מהשלוש.

2. שמות של מועמדות נוספות, עם נימוקים בעד ונגד.8)

שוב, תודה.

פורסם

מה עם הקלאסיקות כמו וולוו למינהן ,אופל\ווקסהול?,סקודה אוקטביה סטיישן VRS תיתן ערך מוסף לנהיגה..

אני לא בקיא בשוק המשומשות בחו''ל ובהיצע הרחב יותר,אני מניח שיש לא מעט אופציות,סתם מתוך סקרנות מה התקציב שלך המאפשר לך לרכוש רכבי סטישיין מסגמנט המשפחתיות הגדולות?

בצרפתיות שהעלת אני חושב מרבית תקלות "חבלי הלידה" תוקנו\שופרו,מצריך בדיקה של המכלולים הרגילים(מנוע,גיר,שלדה וכד')אולי גם בדיקה על תקלות חשמל שאופיינו בהם הצרפתים(לפחות כסטיגמה).

פורסם

סיטרואן קסרה פיקאסו.

הייתה הנמכרת ביותר באנגליה מספר שנים בקטוגרית מיניואנים 5 מקומות.

נוחה, מרווחת מאוד, המינואן היחידי בעל התנהגות כביש טובה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תקציב לרכישת רכב מהשלושה המדוברים הוא כ-7,500 יורו.

הסקודה- רעיון לא רע. ייבדק.

לגבי אופל - צריך נימוק חזק מאוד. המראה החיצוני של הדגמים הרלוונטיים לתקציב מזעזע משהו.

לגבי וולבו - יש לי תחושה שאצטרך לרדת חזק בשנתון כדי להיכנס לתקציב (אני צריך לבדוק). אם כך - לא ארכוש.

פורסם

תודה אורן.

לפי החתימה שלך יש לך פיקאסו בשנתון דומה לזה המבוקש על ידי.

תוכל לפרט לגבי הניסיון שלך עם הרכב?

יש לי תחושה שתא המטען של הרכב קטן בהשוואה לשלוש המועמדות שלי. תוכל לחזק / לשלול את ההנחה ? (אם תוכל לתת מידות או לחילופין - תמונה , אשמח).

פורסם

דווקא תא המטען של הפיקאסו ענקי, 550 ליטר, ניתן לקפל את המושבים ומקבלים חלל ענקי.

מנוע 2 ליטר 137 כ"ס זהה ל-C5 דור 1 . (בדור 2 יש תיזמון שסתומים משתנה, הספק 143 כ"ס)

בארץ שווקה רק עם גיר אוטומטי 4 הילוכים AL4 שמתפקד מצוין בעומס (עליות, סיבובים)

בטיחות 4 כוכבי בטיחות ו-ESP

איבזור (דגם EXC) בקרת אקלים, בקרת שיוט ורדיו מקורי.

המושב האחורי מרווח ל3 כסאות תינוק או 2 כיסאות ומבוגר, ניתן לעבור בין המושב של הנוסע מלפנים אחורה.

לפני 4 שנים שרכשנו את הפיקאסו (משומשת) האלטרנטיבות היו סניק דור 2 ו- Peugeot 307 SW היום בדיעבד אני מבין שבחרנו נכון.

קישור לפרוספקט

http://www.garage-botton-villard.com/catalogues/catalogue-xsara-picasso.pdf

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

כמו אורן, גם אני ממליץ בחום על הקסארה פיקאסו, רכב משפחתי מצוין הנותן תמורה טובה מאוד לכסף.

באירופה יהיה קשה מאוד למצוא את גירסאת 2 ליטר בנזין אוטומט, ולעניות דעתי הרכב נפוף עם גיר ידני ומנועי HDI של קונצרן PSA.

C5 עדיפה על ה 407 , מרווחת הרבה יותר בגירסאת הסטיישן, ורכב מוצלח כשלעצמו, שוב באירופה הרוב המוחלט יהיה עם מנוע לוגם סולר.

אני חושב שעבור 4 נפשות מאגאן סטיישן תעשה את העבודה , מנוע 1.5DCI יעשה את העבודה בחיסכון ניכר בדלק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה על התגובות.

CX25GTI - סיטרואן עם מנוע 2 ליטר, גיר ידני - קל למצא.

הנסועה השנתית שלי עומדת על פחות מ-15 אלף ק"מ שנתי ולפיכך הכדאיות באחזקת דיזל (כן, גם כאן) אינה וודאית.

מגאן סטיישן - לא בא בחשבון. אם כבר - סניק.

מישהו מכיר ויודע לפרט לגבי הדגמים שבכותרת ?

(איפה איציק ??)

תודה !

דניאל

פורסם

אני הייתי ממליץ על הסיטרואן סטיישן מכיוון שאני מחזיק אחת כזאת ונוחות הנסיעה שלה לא משתווה לשום רכב אחר אפילו לא רכבי יוקרה

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

תודה על התגובה.

זה שהסיטרואן C5 נוחה - אני יודע.

אני מחפש לאזן אותה מול השתיים האחרות ולהבין מי עדיפה.

בנוסף - אשמח לדעת על מחלות של הרכבים הללו.

וכן - אשמח להמלצות עם פירוט על רכבים אחרים שיתאימו (וכן, הפיקאסו תיבדק כאופציה !)

מישהו מכיר רנו - פיזו - סיטרואן ?

• תוכן חדש...