Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בסביבות ה10K-13K. חשוב שאני לא אצטרך לקחת אותו למוסך כל חודש ושיהיה חסכוני בדלק. בשביל נהיגה בעיר פעמיים ביום בערך בלי פקקים עדיף ידני או אוטומט?

אני מתלבט בין פיאט פונטו 2000-01 ידנית, פורד פיאסטה 2000 ידנית, או כל רכב אחר שתוכלו להציע...

אם אפשר מידע על הבעיות הטכניות הידועות ברכבים, צריכת דלק.

אני קונה אוטו לשנה אחת ולאחר מכן אני מוכר אותו אז בעיות לטווח ארוך שיכולות להיווצר לא מעניינות אותי.

תודה.:-D

פורסם

עדיף גיר ידני: יותר חסכוני ויותר אמין.

האופציות שבחרת טובות, הפונטו לדעתי עדיפה (נפוצה יותר מפיאסטה - קל יותר להשיג חלפים במקרה הצורך).

בנוסף ממליץ להוסיף אקסנט לרשימה. בתקציב כזה אפשר למצוא עד שנת 2000 בערך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני בעד אקסנט, למרות שתוכל להשיג את אחותה הקוראנית קיה ריו 2001 במחיר של כ12 אלף

עם מנוע 1.3L גיר ידני, ואולי משנים גבוהות יותר אם תצליח להוריד את המוכר במחיר,

2001-kia-rio_100028771_s.jpg

הייתי שוקל גם את הסיריון, מנוע 1.0 ידני, נכנס לתקציב שלך, היא יותר אמינה מרוב הפונטו,

Daihatsu_Sirion_1_1a2.jpg

אופציה שלישית שהייתי שוקל זה את השרייד מודל 2000 ידני עם מנוע 1.3

2609700935_f250c2f08a.jpg

עוד רכב שיכנס לך לתקציב זה רובר 214 ממודל 200 ידני, לא יודע מה יש לי אליו - אבל אני פשוט אוהב אותו!

rover-214-2000-n.jpeg

מקווה שעזרתי,

בהצלחה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אם בתמונה שמראים באתר הלוחית רישוי מוסתרת (צבעו אותה) זה אומר שזה סוחר?

יכול להיות, אבל לא תמיד! גם אני מסתיר מספרי רכב זה לא אומר שאני סוחר,

היו הרבה מקרים של "העתקת" רכבים, ע"י מספר רכב, אני לא רוצה את זה, לכן אני מסתיר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני צריך חוות דעת על הפיאט פונטו 2000 ידנית,

חסכונית בדלק?

מתקלקלת הרבה?

תיקונים יקרים?

תודה על העזרה:-)

פורסם

יש לפחות כמה עשרות שרשורים על פונטו בפורום. ממליץ לעשות חיפוש: http://www.carsforum.co.il/vb/search.php

יש את התשובות לשאלות שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...