Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

במאזדה סדאן מודל 95 שלי, נקרע או השתחרר הכבל שפותח את המכסה הקטן של פתח מילוי הדלק.

ידוע לי שהכבל מושך מעין כפתור\לשונית שמחזיקה את המכסה הנ"ל.

האם יש שיטה לסדר את זה? והאם ניתן לפתוח את המכסה בדרך עקיפה, או שצריך לדהור למוסך הקרוב לפני שנגמר הדלק? :?

בתודה מראש,

ווון.

פורסם

אני די בטוח שיש שיטה לשחרר את הלשונית שמחזיקה את המכסה, אישית לא מכיר כי תרם נתקלתי בבעיה זו.

תנסה בנוסף לחפש ב-YouTube

אם הבנתי נכון ומדובר על מאזדה 323 BG סדאן (הצורה הישנה, תקן אותי אם אני טועה), ואחרי שתמצא פיתרון לפתיחת המכסה, כבל חדש מחירו צריך להתחיל מכ-330 ש"ח, אולי שווה לבדוק בפירוקיות.

לגבי ההחלפה של הכבל, אם יש לך ידע טכני לא תהיה בעיה להחליפו באופן עצמאי.

בהצלחה.

323bgxps1.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

היי גיורא!

קודם כל, תודה על התגובה המפורטת והתרשים המצורף.

שנית, זו אכן מאזדה BG וביוטוב יש סרטונים המראים סיטואציה דומה ברכבים אחרים, הונדה למשל, שם ניתן לגשת למנגנון הלשונית מתוך תא המטען של הרכב.

אנסה לבדוק אם זה אפשרי מחר, וכמובן להתחיל לחפש כבל כזה בפירוקיות.

שוב תודה,

ווון.

פורסם

אם אתה מגיע למקום בו הכבל נקרע, אתה לא צריך להחליף לחדש, אלא לחבר את שתי הקצוות באמצעות קלמרה-לוסטרה אחרי שתפרק אותה מתוך הפלסטיק החיצוני ותשאר רק עם המתכת. תסגור את זה ככה שיש לך חפיפה כפולה, כלומר כל בורג סוגר על שני הקצוות, ונוצר הידוק כפול.

אצלי זה מחזיק את כבל פתיחת המכסה מנוע כבר שנה +.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...