Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.themarker.com/cars/1.641454

בטר פלייס הואילה לחשוף את מחירי המכוניות ושירותי השימוש שלה.

מישהו מוכן להסביר לי מדוע זה כדאי לי? אני ממש לא מצליח להבין מה היתרון הממשי למשתמש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי לא ממש ברור, בחישוב פשוט לפי 7.6 שקל לליטר, על החבילה של 26 אלף ק"מ בשנה למשל, משלמים לבטר פלייס 1470 ש"ח בחודש,

נקודת האיזון היא צריכה של כליטר דלק ל-11 קילומטר ברכב בנזין.

זה משהו שכל משפחתית רגילה יכולה לעשות בנהיגה לא בזבזנית, גם בעיר.

אם משווים למנועים מתקדמים כמו הTSI, הם כבר יכולים לנצח בקלות, ובטח דיזל מתקדמים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אפרופו עמדות הטענה...

לפני מס' חודשים הוטמעו 4-5 עמדות לאורך רחוב דרויאנוב בת"א (בסמוך לבית-כלל). היום שמתי לב שהן פשוט נעלמו.

ככל הנראה שאגסי לא הצליח לגרום לאנשי העסקים מבית כלל להמיר את ה E CLASS שלהם לפלואנס. נו שווין.

פורסם
פספסתי משהו. כתוב שחבילת השימוש כוללת עמדת הטענה ביתית לבעלי חניות פרטיות או מסומנות. מה קורה עם אלה שאין להם חניה פרטית? הם ימשיכו לשלם את אותו הסכום על חבילת השימוש ויטעינו איפה בדיוק? ומה היא בדיוק עמדת הטעינה הביתית? האם חוץ מחבילת השימוש, בעל הרכב מנפח גם את חשבון החשמל שלו?

אתה לא משלם לפי טעינה אלא לפי מרחק נסיעה בלבד.

ולכן אין טעם להטעין בבית (מה גם שאי אפשר זה לא מתחבר ל 220 ואין כבל מתאים

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לכל הטוענים על הספק הרכב - אמנם מדובר על כ-100 כ"ס בלבד, אך המומנט עומד על

כ-23 קג"מ, שזמינים מיידית. נהגתי על רכב ההדגמה והוא מאיץ בצורה יפה ביותר, בטח

ביחס לכל משפחתומטית שנמכרת כיום בארץ (למעט גרסאות ספציפיות של מנוע ה-TSI).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

המנועים החשמליים מאוד חזקים ויש מעט מאוד כוח שמתבזבז בדרך, אז זו לא הבעיה.

הבעיה שהרכב יקר יותר מרכב בנזין, ועלות הנסיעה גבוהה יותר מלשלם על דלק.

גם אם עלות התחזוקה של הרכיבים החשמליים תהיה זולה בהרבה, עדיין מדובר פה על חיסכון אפסי לעומת רכב בנזין, אם בכלל.

פורסם

כרגע זה נראה כי לצרכן הפרטי הפלואנס החשמלית לא מספיק אטרקטיבית.

לחברות ליסינג וחברות עם ציי רכב גדולים שייקנו חבילות שירות במסות זה אולי יכול אולי להתאים אבל בשביל שזה יקרה צריך סוג מסויים של וודאות בשוק המשומש וכמו שזה נראה עכשיו ספק אם הוא יהיה קיים בכלל.

פורסם

לפי דעתי, כל עוד אנו תלויים בחבילות המופקעות הללו של "בטר פלייס", אין תועלת במכוניות החשמליות האלו.

1,100 ש"ח כל חודש לחבילה הכי זולה ובסיסית ?!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

המחיר הזוי. האוטו הזה עולה כמו פלואנס סטנדרטית, בזמן שבעלות הרכב הבסיסית אין אפילו מצבר (הרכיב היקר ביותר ברכב) ויש הנחת מיסוי של משהו כמו 40% מערך הרכב. כלומר, אתם מקבלים שאסי, חלונות חשמל ומנוע חשמלי שעולה גרושים ולא מחובר לכלום תמורת 120K, בערך 60K יותר מהעלות הריאלית של הרכב הזה.

ואז גומרים אתכם ב1200 ש"ח לחודש הוצאות.

לא תודה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הכי מצחיק, כאשר בעוד כמה שנים מידהו ירצה למכור את הרכב בטופס בדיקה יהיה כתוב "נקישות במעבר הילוכים" ובכל טסט שנתי יהיה צריך לריב עם הבוחר שינסה למדוד פליטת מזהמים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא חושב ,שאגסי ואנשי השיווק שלו מחזיקים מעם ישראל פראיירים ותחזיות העימים לגבי מחיר הדלק הם גם מוגזמות לדעתי.כפי הנראה בשלב זה הוא לאמעוניין למכור כמויות גדולות לשוק הפרטי וסיבותיו עימו אולי קודם רוצים לעשות ניסוי בקנה מידה גדול בשוק המוסדי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

עם רמת החשמלאים בארץ שעדיין חלקם הגדול משתמש בנורה ושני תנינים לבדוק מפלי ומתח ועוד דברים ברכב אני משער שרכב חשמלי שייכנס למוסך לא מורשה לשם החלפת מנורה ישאר תקוע כמה ימים או ישלחו אותו למוסך מורשה לשם החלפת מנורה בעלות של 1000 שקלים.

למה לא מפרסמים עליות אחזקה של הרכב מבחינת חלקי חילוף ושעות עבודה ? כמה עולה להחליף מנורה או לוח שעונים חדש ? כמה יעלה להחליף צמה שנשרפה של מערכת כריות אוויר ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אני ארשה לעצמי לשער את ההנחה הבאה.

בטר פלייס יודעים טוב מאוד מה הם עושים, ואיך לתמחר את החבילות.

מחיר החבילה שנקבע עכשיו, כנראה יהיה זול יותר משימוש מקביל ברכב בנזין בעתיד.

מה שבבטר פלייס יודעים, זה שהמחיר של הדלק יעלה בקרוב עד כדי כך שמחיר החבילה שלהם יהיה כדאי. נחשו בעזרת מי זה יתאפשר?

כבר אמרתי בעבר, ואני אכתוב שוב. פרוייקט כה גדול ושאפתני כמו של בטר פלייס לא היה יכול לקום ללא בטחונות מצד מדינת ישראל. וזו, בתור המקדמת של ה"מהפיכה הירוקה" כנראה תייקר את הדלק בקרוב לרמות של אבסורד.

יותר מדי אנשים בעלי אינטרס והשפעה מעורבים בפרוייקט, והם לא יאפשרו לו ליפול או להיות לא כלכלי, זאת תוך רכיבה על גבם של האזרחים שכבר החלה בדמות העלאות מחיר הדלקים.

לצערי, אני מסכים עם ההנחה שלך.

מקווה להתבדות.

• תוכן חדש...