Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדמה קצרה,

אחרי כשנתיים עם A6 2002 שאוכלת 1-8 1-10 שמתודלקת ב98 ולאור עליות מחירי הדלק עלתה האופציה להחליפה.

הדרישות הם- רכב כמה שיותר איכותי (רצוי VAG), אמינות סבירה, צריכת דלק ממוצעת מעל ה1-15 וכמובן שנתון כמה שיותר חדש עד 55K. רצוי שיהיה אוטומט אך גם ידני אפשרי.

השימושים הם ברובם עירוניים, ממוצע שנתי כ20K בשנה (דיזל יתאים?)

מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך,

אבי.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לפי הדרישות שלך, הרכב שיתן צריכה כמה שיותר קרובה זה אוקטביה דיזל ידנית.

בתקציב כזה אפשר למצוא אוקטביה 2006 עם קרוב ל-300K ק"מ.

אם תמצא רכב כזה שמור מידיים פרטיות, זו יכולה להיותאופצייה טובה. הדגם הקודם של אוקטביה םע מנוע 90 סוסים נחשב אמין ומוצלח יותר, אבל מאוד אוהבים אותו נהגי מוניות, לכן ממה שראיתי ביד 2 הקילומטרז' לרוב גבוה למדי.

רכבים משפחתיים עם מנוע בנזין לא יתנו לך צריכה של 1 ל-15 ויהיו די קרובים לצריכת הדלק של אודי שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוקר טוב,

נראה לי שאתה קצת במלכוד. מכוניות המנהלים הגדולות מאוד מתקשות להגיע לצריכת דלק ממוצעת של 1:15 עם מנוע בנזין, מה שמחייב אותך לחפש רכבי דיזל. יש לא מעט רכבי דיזל טובים בקבוצה האת, אבל קשה למצוא אותם במצב טוב כי באמת הרבה מהם היו מוניות בעבר ומה שלא היה מונית בדרך כלל גם עבר לא מעט קילומטרים.

אולי כדאי שבשביל נסיעות בתוך העיר תבדוק מכוניות קטנות יותר וחסכוניות הרבה יותר?

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

כשאת אומרת קטנות יותר וחסכוניות, לאילו דגמים את מתכוונת ?

ראיתי סקודה פאביה קומבי דיזל 2008 בשני המנועים 1.4 ו1.9, אהבתי את הצריכה שלהם והרעיון שלי היה לקחת רכב כזה שהיה בליסינג לנגיד שנתיים או עד שמחירי הדלק יתאזנו, אך מכיוון שאינני קונה את הרכב לבדי והוא בשיתוף עם אבי אז קומבי/סטיישן נשלל במקום.

יש עוד רעיונות ?

פורסם

סקודה רומסטר שנת 2008 מליסינג עם 90-100 אלף ק"מ יכולה להיות אופציה, גם רכב משנתון מתקדם גם שימושי מאוד למשפחה ומבחינת צ.דלק אתה תשיג 1/13-14, טווח המחירים הוא סביב ה50-55K ש"ח.

הרכב הוא עם מנוע 1.6 אוטומט.

אם תרצה להגדיל ראש תוכל להסב בעלות של 5-6K ש"ח רכב לגז, את מיכל הגז תוכל לשים במקום הגלגל החלופי כך שלא יתפוס לך מקום בתא המטען ואז צריכת הדלק שלך תישאר זהה אבל המחיר ל"ליטר" גז הוא 3.2 ש"ח ולא 7.6 ש"ח כמו הבנזין, כך יוצא שהרכב שלך "יאכל" 1/27-30 בהשוואה למחיר בנזין, תחשוב על זה כאופציה.

דוג' למודעה מיד 2

רומסטר שנת 2008 יד 1 עם 86,000 ק"מ במחיר 53,000 ש"ח ויש אופ' למימון אם אתה צריך

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=536282

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

הבקשה שלך לצריכת דלק של 1-15 מרכב מנהלים הוא קצת לא מחובר למציאות,או כמו שהזכירו לך פה אוקטביה דיזל ידנית או בשם השני של הרכב - מונית.

פורסם

מה שהכי לא מציאותי בעיניי זה להחזיק רכב בגודל של סירה בשביל נסיעות עירוניות.

הציעו כאן הצעה טובה מאוד להסב את הרכב לגז אבל תיקח בחשבון שאת הכמה אלפים האלה שאתה הולך להשקיע בהסבה אתה יכול לשים בצד לדלק - בייחוד אם רוב הנסיעות הן עירוניות וקצרות, אני פשוט לא רואה מה הטעם לעשות את זה.

אני הייתי חושב במקום רכב מנהלים לעבור דווקא לרכב קטן יותר ועדיין נוח מאוד לנסיעה.

הייתי מביט על רכבים כמו סקודה פביה (הרשמים על הרכב הזה הוא שהוא נוח במיוחד למרות גודלו הקטן) או רכבים כמו פג'ו 307 1.6 ליטר אולי אפילו אלפא 147 שאפרופו - הישיבה בה נוחה מאוד. כמובן גם A3 יכולה להיות חלופה מעניינת.

אם להיות כנה - ישבתי לאחרונה בגרנדה פונטו והמושב היה באמת נוח ובאתר KML (קילומטר לליטר) מפרסמים נתוני צריכה אמיתיים של הרכב הזה והוא מגיע לכל מקום בין 14 ל20 קילומטר לליטר...

רכבי המנהלים אם תצרוכת הדלק שאתה מדבר עליהם מתחילים להשתחרר לשווקים רק כרגע ועדיין הם לא ממש מגיעים לשם.

אם אתה רוצה להשאר עם רכב מנהלים הייתי מציע לך פשוט להשאר עם שלך ואולי באמת להסב אותה לגז, אין טעם לשדרג אותה אם היא במצב טוב, אתה יכול ליסוע עליה בשקט עוד כמה שנים טובות. איבוד הערך ומחיר השדרוג יעלו לך פי כמה וכמה מפשוט להסב רכב שאתה כבר אוהב והוא טוב לך.

אלא אם כן אתה כבר "עייף" או "משועמם" ממנו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כשאת אומרת קטנות יותר וחסכוניות, לאילו דגמים את מתכוונת ?

ראיתי סקודה פאביה קומבי דיזל 2008 בשני המנועים 1.4 ו1.9, אהבתי את הצריכה שלהם והרעיון שלי היה לקחת רכב כזה שהיה בליסינג לנגיד שנתיים או עד שמחירי הדלק יתאזנו, אך מכיוון שאינני קונה את הרכב לבדי והוא בשיתוף עם אבי אז קומבי/סטיישן נשלל במקום.

יש עוד רעיונות ?

בוקר טוב,

זאת אכן הייתה כוונתי. במקום לרכוש רכב מנהלים אפשר לרכוש רכב קטן כמו פונטו או סקודה פאביה. לא חייבים לרכוש את גרסת הסטיישן כדי להנות מהחיסכון בדלק, גם הגרסאות הקטנות הרגילות יהיה חסכוניות הרבה יותר מאאודי A6.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

שום רכב מנהלים לא יתן לך צריכה של 1/15 בתוך העיר, למען האמת גם גרנדה פונטו לא מגיעה לצריכה כזו בתוך העיר.

20,000 ק"מ בשנה לחלק 1/10 שזה מה שיאכל לך רכב חסכוני בתוך העיר = 2000 ליטר בשנה * 7.6 (והתעריף רק עולה) = 15,200 ש"ח הוצאות דלק בשנה.

הסבה לגז תעלה לך כ5000 ש"ח, ו2000 ליטר של גז בשנה * 3.2 שח = 6400 ש"ח

בסהכ 11400 ש"ח כבר בשנה הראשונה החזרת את העלות של המערכת וחסכת 3600 ש"ח.

פורסם

כן רק דיזל וגם אז 1/15 יהיה על הגבול אני חושב.

לא תמצא שום רכב בנזין אוטומט שעושה בממוצע 1/15, לא מהסופר-מיני, לא מהמשפחתיות ולא מהמנהלים. זה שבפרוספקטים של המכירות מפרסמים מספרים בלי חשבון לא אומר כלום. עם מחשבי הדרך שיש היום אנשים אוהבים לספר על צריכות מופלאות כי הם מסתכלים על צריכה רגעית ב 100 קמ"ש אז הרכב הענק שלהם כותב 1/16-17 (מישהו עם מאליבו מנוע 3500 פעם כתב 1/16 בשיוט :lol:) במחשב... הבעיה היא שבשעת האצה הוא יכול גם לאכול 1/0.5 אז בסוף כשתגיע למשאבה תגלה שבעצם הוא עשה לך 1/12-13 במקרה הטוב (וזה בשיוט מחוץ לעיר). צריכה עירונית אין בכלל מה לדבר, רוב המשפחתיות הרגילות עושות באזור ה 1/9-10 אם אתה נוהג רגוע, מה שאומר שבפועל הרוב עושות 1/8 כי אין כאן כמעט אנשים שנוהגים רגוע על משפחתיות (לא קרה לי כמעט אף פעם שמאזדה 3 למשל פתחה יותר לאט ממני ברמזור, ברוב הפעמים שאני כמעט לא לוחץ על הגז בכלל...).

בקיצור אלא אם אתה מתכנן באמת על איזה רכב דיזל עדיף שתשאר עם שלך. דרך אגב אני חושב שמגאן דיזל ידנית יכולה להתאים לך, אם צרפתיות לא עושות לך חשק לברוח. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מצטרף להצעה של YONISI מגאן דיזל ידנית מהיכרות אישית תתן לך צריכה שכזו, 1/23-25 מחוץ לעיר ו1/14-15 בתוך העיר, תוכל למצוא גם ב40K ש"ח אחת כזו משנתון 07 לערך, הבעיה שלא תמצא רכב עם 60-70 אלף ק"מ אלא יותר לכיוון 180 אלף + וברכב הזה את החסכון בצריכת הדלק תוציא על תקלות שאוהבות לצוץ יותר מדי פעמים יחסית למשפחתית יפנית אוטומטית (רמת אמינות לא גבוהה).

פורסם

אני מגיב לכולכם בהודעה אחת ואני מקווה שזה יצא מסודר:

עומר, בנוגע להסבה של גז, ביררתי לפני כשנה ושמעתי מחירים של פי 2, לא פחות מ10, המחיר שאתה אומר לי הוא מנסיון או השערה ? אם זהו באמת המחיר זה נשמע כמו האופציה הכי משתלמת וגם אוכל להשאר עם האודי הנוכחית שאני מאוד אוהב.

בנוגע לרומסטר, לא עדיף כבר ללכת על גרסת הדיזל ? היא צריכה להיות חסכונית יותר מאוקטביה.

לאנוספורס וסמדר, פאביה בתצורה הרגילה מהווה אופציה מעניינת עבורי, בדקתי בKML וראיתי שהיא עושה בממוצע 1:13 עם מנוע בנזין 1.6 שזה לא הבדל משמעותי,ישנה גירסאת דיזל בצורה הרגילה ? היו פאביות (לא קומבי) בחברות הליסינג ? הכוונה שלי היא כדי להשיג אחת במחיר נמוך יותר וכך להשיג את הגרסה משנת 08 ואילך.

יוסי, המגאן שהצעת לא באה בחשבון בגלל העניין של אמינות, העדפה שלי לרכבי VAG היא מכיוון שקל לי יותר לטפל בהם מאשר רכב אחר.

שוב, אני לא נצמד למנהלים או משפחתי, אני גם מוכן לשמוע עוד אופציות.

תודה רבה לכל מי שמנסה לעזור!

פורסם

לאנוספורס וסמדר, פאביה בתצורה הרגילה מהווה אופציה מעניינת עבורי, בדקתי בKML וראיתי שהיא עושה בממוצע 1:13 עם מנוע בנזין 1.6 שזה לא הבדל משמעותי,ישנה גירסאת דיזל בצורה הרגילה ? היו פאביות (לא קומבי) בחברות הליסינג ? הכוונה שלי היא כדי להשיג אחת במחיר נמוך יותר וכך להשיג את הגרסה משנת 08 ואילך.

בוקר טוב,

הפאביה הרגילה (לא סטיישן) נמכרה גם עם מנוע דיזל. אני לא יודעת מה זה KML אבל היא בוודאות חסכונית יותר מהפאביה 1.6 בנזין. בכל מקרה לא מדובר במכונית מאוד נפוצה אז תצטרך קצת סבלנות בזמן החיפוש.

היו קצת פאביות בליסינג, לא הרבה אבל היו.

פורסם

5-6 זה על הרכבים שאני הצעתי, לגבי הרכב שלך היום אולי תיהיה תוספת לא משמעותית במחיר של המערכת.

במידה ותרצה פרטים אני יפנה אותך בפרטי, המשך יום טוב

פורסם

לא כל כך הצלחתי להבין את צרכיך - חוץ מאשר שאתה נוסע כ-20,000 ק"מ בשנה ושצריכת הדלק של האודי גדולה ליכולותיך. אולי תפקט מה הצרכים - כמה אנשים יהיהו ברכב בד"כ, האם יש צורך בהובלת מטען, ואןם כן - איזה, האם כיקר השימוש הוא עירוני או בין,עירוני, הררי או מישורי וכו'.

אם מדובר ברכב אשר בד"כ משרת 1-2 אנשים תוכל לחסוך הרבה כסף אם תרד למכוניות מקטגוריות המיני או הסופרמיני (תלוי בתנאי הנהיגה). אם אתה זקוק לרכב שיסיע משפחה שלמה על ציודה יהיה צורך ברכב יותר גדול עם עלויות בהתאם. לכן, בבקשה, פרט, נמק והבא דומאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...