Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מדובר אכן בשברולט מדגם [FLEETSIDE - DELUXE] פליטסייד דלוקס,

מודל 1950 ,אוטו נדיר בקנה מידה ארצי ונידמה לי שגם עולמי.

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה בחולון זה נמצא?

מעניין מאוד לראות את הרכב

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

א. פורד קורטינה דור שני - בחניה של בית פרטי באחד הרחובות הצדדים המתפצלים מרח'

חומה ומגדל.

ב. מינימינור סטיישן - ברח' סוקולוב בחולון .

יניב.ש

קורטינה סימן 2.jpg

פורסם

ביום שהוא ימכור את אחת המכוניות שלו

או אפילו יטפח לעצמו התנהגות סימפטית

אני אסע ערום על גג המיני שלי

ישוב על כורסא מרופטת

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

פורסם
ביום שהוא ימכור את אחת המכוניות שלו

או אפילו יטפח לעצמו התנהגות סימפטית

אני אסע ערום על גג המיני שלי

ישוב על כורסא מרופטת

אתה לא הראשון שתעשה את זה... "מיסטר בין" היה הראשון :-) , כל הזכויות שמורות לו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בכביש מצומת עין הקורא לחוף פלמחים, מצד שמאל, כמה קילומטרים אחרי הצומת שמאלה לנטעים ולמושב שיש שם.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ליניב ש.-איזה רחוב זה? :shock:

רנו 12 צהובה, 1.6 אוטומטית, שנות ה-70 נצפתה במוסך במושב אלישיב בעמק חפר(כמה ק"מ לפני חדרה). אפשר לראות אותה מהכביש(4).

יש שם גם איזו קורטינה 82.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בראשל"צ, ברחוב מבצע משה (המשך הרחוב של הדארט...)

לפי המודעה עליה : שנת 1964, לאחר שיפוץ כללי, מחיר מבוקש 12000 ש"ח, טלפון 056-581842

משהו כזה http://www.imps4ever.info/family/van.html רק בצבע ירוק, מבחוץ נראית טוב עם כמה חוסרים (ניקל מסגרת פנס ראשי, מראות מיותרות) , רשומה כאספנות עם מספר בן 6 ספרות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שניהם בשכונה המערבית ("האילנות"?) ושניהם קשורים איכשהו לחנות גינון "הכל לגן" או כל "כל גן" שיש שם (סליחה על המידע הלקוי, אבל לא הייתי לבד ולא היה זמן. מי שממש ירצה יגיע):

הטריומף היא משנים די מתקדמות (אמצע שנות השבעים אולי), ירוקה, נראית מאוד שלימה למעט השמשות. היא עומדת בשדה ליד המשתלה של החנות. אם נוסעים מתוך בית חנן לכיוון השכונה ההיא, היא חונה משמאל לכביש.

הטנדר, במצב עגום מאוד, אבל עדיין יש בו דברים טובים, עומד בשולי שדה שנמצא בהמשך, מאחורי חנות הגינון הנ"ל (לחנות צריך לרדת מתוך המושב כאילו לשדות ואז פונים ימינה לחנות. הטנדר עומד מוגבה על משהו, בצד ימין).

בהצלחה!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מה דעתכם שכאשר עושים משהו עם מציאה כזו, תודיעו? ואולי אז היא תרד מהשרשור הזה?

דב

פורסם

ליד הבסיס באלוף שדה, עומדת למכירה מזה מס' ימים טריומף הארלד 1.3 1969 רשומה כאספנות בצבע אדום עם גג קשיח בצבע לבן.

בעליה טוען כי יש טסט בתוקף ל 1/2 שנה. ד"א אין לו את גג ברזנט או את הקונסטרוקציה של הגג המתקפל...

מבקש 15,000 ש"ח (גמיש).

אני ראיתי את האוטו בחטף תוך כדי נסיעה כך שאין לי עוד מה להוסיף מבחינת המצב שלה.

מס' טלפון 787770-051

פורסם

בעבר דיווחתי כאן על המהארי במכמורת.

בשבוע שעבר נסעתי לצלם אותה , בעצם את מה שנשאר ממנה - וזה לא הרבה ...

יניב.ש

סיטרואן מהארי  2.jpg

סיטרואן מהארי 1.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...