Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שעזר וייעץ לי.

אני מקווה להוסיף עוד אלמנטים בקרוב, ואז אני אוסיף תמונות של העארס-מוביל שלי :lol: .

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה קורה DDDIABLO אני מבין שמשהו לא בסדר עם ההתקנה של הדיינמט...

תן לי את המספר שלך ואני ייתקשר אלייך ואני מבטיח לך שהכל ייסתדר גם אם אצטרך להגיע אליך לחיפה!

זיו

פורסם

הרוקפורד הוא 501X, הנתונים שלו:

65x4 @ 4 ohms, 125x4 @ 2 ohms, 250x2 @ 4 ohms, 12dB fixed 80Hz/120Hz HP/AP/LP crossover, RCA and High Level Inputs in a Solar-Tex cast aluminum heatsink.

זיו, אין צורך להגיע לחיפה. אני אשפצר לבד את הדלת.

פורסם

איל ו DDiablo,

לא נראה לי שהדבקה עדיפה תעזור.

כשכבה ראשונה של Dynamat מומלץ יישום על החלק האחורי ביותר של הפח (מאחורי הרמקול) כך שבעצם ה Dynamat יספוג חלק מה Backwave.

לפי מה שראיתי מתמונות ההתקנה (הסתכלות בחפיף) נראה שה Dynamat יושם בכלל בחלק הפח הקדמי של הדלת מה שיעיל , אך לא בתור שכבה ראשונה.

אם כבר הנושא נעשה וחשוב לך בידוד בדלתות , הייתי משקיע בעוד קיט ועם כל הקשיים (אחרי שכבר יש שכבה חיצונית) מיישם Dynamat גם על הפח הפנימי של הדלת.

החומר לא נועד רק כדי למנוע "קרקושים" אלא גם כדי למנוע חזרה של גלי Backwave מהרמקול אשר הנם בפאזה הפוכה ועל כן מורידים מהעוצמה. אי לכך טענת Dynamat וכל שאר חברות הבידוד על הגברת SPL כתוצאה מיישום.

Leon Cupra 2009

פורסם

טוב, קודם כל אחי אני שמח שכתבת שהיתה בעייה עם ההתקנה של הדנמייט למרות שזה לא נעים לשמוע וכמו שני יודע לקבל ביקורות טובות אני יודע גם לקבל ביקורות רעות.

לא סתם כתוב " מכל מלמדי השכלתי ומתלמידי יותר מכולם" חלילה אני לא חושב שאתם התלמידים אלא ההפך... בכל אופן אני שמח שהארתם את עניי בנושא הדנמייט אני מקבל כל מה שנאמר ובתור בעל עסק אני חושב שניתן לשפר גם את השרות וגם את המקצועיות על ידי זה שאומרים גם מה שלא בסדר ואני חושב שאמרתי לכל הלקוחות מהפורום שלא יכתבו רק את הדברים הטובים כי אז אני לא ידע במה אני לא בסדר ומה צריך לשפר כדי להעלות את רמת המקצועיות ולגרום לכם להיות מרוצים כמה שיותר כי אם מישהו יוצא ממני לאחר התקנה והוא לא מרוצה אז כל העבודה לא שווה כלום.

ושוב תודה לכולם על הביקורות הטובות ועוד יותר על הביקורות הרעות!

אתם אחל'ה

זיו

פורסם

דווקא שכבה אחת מומלץ לשים על הפח שעליו הרמקול יושב, גם על מנת לאטום את כל הפח וגם כי הוא מושפע יותר מויברציות.

דיינמאט זה לא ספוג או צמר סלעים למשל, חומר בעל צפיפות גבוהה הוא לא חומר שבולע ככה שזה לא יעזור הרבה בספיגת גלים. יש לדיינמאט חומרים אחרים כמו כל מיני ספוגים מיוחדים שיעילים יותר לפעולה הזו.

זיו, אני רוצה להגיד לך כל הכבוד. לא הרבה מתקינים היו מגיבים ככה :mm_yeah:

פורסם

מהשאריות שנשארו אני אוסיף עוד קצת אטימה בחלק הפנימי של הפח ליד הרמקול. חתיכות פרוסות אמורות גם לבטל בצורה טובה את הוויברציות.

אם כבר לאטום בחלק הפנימי, אז שווה יותר לכיוון חוץ או בפח לכיוון פנים שעליו יושב הרמקול?

תתחדש אחי

אתה בא יום שישי ליוניברס להציג לנו את מה שכבר מוכן?

איזו שאלה?!

פורסם

מקסימום אני אנסה, התוצאות כבר ידברו בעד עצמן.

נשארו פסים מההתקנה ואני אגזור חתיכות ואשים בקרבת הרמקול, כי שם יש את הוויברציות הכי חזקות.

פורסם

אייל תתפלא, אבל חתיכות קטנות עוזרות מאוד! אני בניגוד למה שאמורים לעשות, הנחתי את הדיינמאט בחלקים יחסית קטנים ולא הדבקתי את כל היריעה כמו שהיא על הפח וזה עדיין מצויין! גם שמתי בפלסטיק של המראות ואפילו על הכפתור של הדלת :lol:

הכל עזר והוריד קרקושים מעצבנים. ברגע שמוסיפים משקל (שמתבטא בחומר שדומה לשילוב בין פלסטלינה וגומי) לנקודה מקרקשת - כל דבר יעזור ואפילו הקטן ביותר.

כמובן שעדיף לשים כמה שיותר ולעשות עבודה כמו שצריך, אבל אם אין תקציב לעוד קיט - זה פתרון לא רע בכלל.

• תוכן חדש...