Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצה לרכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש צורך לעשות הרצה לסקודה פביה ?

לא נאמר לי כלום בזמן המסירה,וגם לא מצאתי שום דבר בספר רכב.

אם כן צריך, לאיזה קילומטרז' ?

פורסם

ברמה הכללית כבר אין צורך בהרצה ברכבים מודרניים,

אך עדיף ב-1000 ק"מ הראשונים לא לאמץ את המנוע לטורים גבוהים.

so far so good so what

פורסם

ע"פ ספר הרכב (סוזוקי אלטו) ב-960 הק"מ הראשונים יש לנהוג בעדינות, לא לאמץ את המנוע ולא לעלות לטורים גבוהים מדי. כמו כן מומלץ לנהוג במהירויות מנוע משתנות, קרי- נהיגה עדינה בתחום עירוני עדיפה מנסיעה הלוך וחזור לאילת כדי לגמור את ההרצה. בהצלחה!

פורסם

תודה על התשובות,

זה אומר שאת ההילוך הראשון לא למשוך בכלל ?

דבר נוסף, היות ואין לי הרבה ניסיון על הילוכים, כולם אומרים ש TSI זה חזק, והמומנט מושג כבר על 1500 סל"ד.

אני לא כל כך רואה את זה, אני לא סוחט את ההילוך הראשון, אבל מצד שני אני גם לא רואה זינוק מטורף מהמקום. הילוך שני נראה לי הרבה יותר דינאמי...

(מדובר על 105 כ"ס TSI)

פורסם
שלום,

.....לא מצאתי שום דבר בספר רכב.

אתה בטוח שקראת את ספר הרכב? מצויין במפורש שב-1000 ק"מ הראשונים לנהוג במתינות (לא לעבור 4000 סל"ד, לא להאיץ במצערת מלאה, וכד'). ב-500 הק"מ הבאים אפשר (ורצוי) לפתוח לאט את מעטפת הביצועים של המנוע, אך עדיין לא להאיץ במצערת מלאה.

כמובן שמנוע חדש יכול לצרוך שמן בתקופת ההרצה עד אשר מצטברת שכבת פיח על טבעות האטימה בצילינדר. לכן מומלץ לבדוק שמן בתכיפות גבוהה יחסית (פעם ב-500 ק"מ).

תתחדש וסע בזהירות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...