Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שאוהב לרענן ולהחליף מדיי פעם, ובד"כ לא מוצא משהו טוב, חשבתי לעשות פה סקר ואולי למצוא משהו נחמד פלוס ככה, על הדרך.

ואני אתחיל.

כרגע אני עם "

", בעבר היה לי "MATRIX". שניהם נחמדים כל אחד בדרכו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הכי אהבתי את ה-grass שהגיע עם ה-froyo אבל אחרי שעדכנתי את הרום אין אותו יותר, אז אני עם wallpaper רגיל.

אגב, ה-thunderstorm באמת נחמד :-)

פורסם

סטפ, נראה לי שכן. תחפש באתרי וואפ למיניהם.

היה לי פעם אחד שנקרא cThruPhone, שמה שהוא עושה זה להפעיל את המצלמה קבוע ואז אתם "רואים דרך הטלפון"

היום יש לי את rays of light. חביב, לא יותר מזה. אשמח גם להמלצה למשהו סופר מאגניב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הראשון שציינת-לא אוכל סוללה בטירוף?

זה רעיון נחמד אבל רק לאנשים מסויימים. אני לא חושב שאוהב את זה לנייד, לעומת זאת אני חושב בחיוב על לצלם את המתקן שמקבע את המסך שלי לקיר ולעשות ממנו טפט לנייח... למה? וואלה לא יודע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...