Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם שלושה שותפים שרוצים לפתוח עסק בתחום היבוא

לשותף הראשון יש את הסכום שדרוש להשקעה הראשונית (30000 $ )

לאחר ההשקעה אין לשותף הראשון כל מחויביות ולכן ייקרא "שותף לא פעיל" אלא משקיע

לשותף השני יש את הקשרים ועליו מוטלת האחריות של קניית הסחורה ושליחתה לארץ ("שותף פעיל")

על השותף השלישי מוטלת האחריות של פרסום המוצר ומכירתו לסוחרים ובעלי עסקים שונים ("שותף פעיל")

השאלה הנשאלת היא , כיצד לחלק את הרווחים בין השותפים ?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הסיכום הזה תלוי מאוד גם ברווחים וגם בכמות העבודה ולכן קשה מאוד לענות על שאלה כזו.

לדעתי הפיתרון הכי הוגן הוא משכורת בסיס לשותפים העובדים והיתרה באחוזים בחלקים שתקבעו ביניכם (אפשר גם לקבוע שכר בסיס ושקודם מחזירים לשלישי את כספו ורק אח"כ מתחילים לחלק הכנסות ביחס כלשהו בין השותפים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב להיות אופטימיים ולקוות שיהיו רווחים כי בלי הנחה זו לא הולכים להקים עסק, רק שלצערינו לא כל ההנחות מתממשות ויש פעמים רבות שהעסק נסגר בגלל הפסדיו.

לכן שאלה ראשונה מה קורה במקרה הזה על ההשקעה הראשונית , האם שני השותפים האחרים חייבים לשותף השקט את חלקם.

כמה זמן משקיע כל שותף פעיל , האם בהתחלה מדובר בעבודה נוספת לעבודה הקיימת, או זו תהיה העבודה העיקרית שלו, ואז הוא צריך לקבל שכר כלשהו כדי לחיות.

בקיצור הרבה נעלמים , שאין עליהם פרטים כדי לייעץ כדבעי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכל תלוי מה סגרת עם המשקיע...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בוא נגיד שמדברים על תקופה של שלושה חודשים שבה שני השותפים הפעילים משקיעים 100% מזמנם

ונגיד שסיכמנו שבמקרה של הפסד וסגירת העסק רק המשקיע יפסיד את השקעתו ושני השותפים האחרים יפסידו רק מזמנם ,

אני רוצה תשובה קצרה וקולעת כמה אחוזים מהרווחים מקבל כל אחד מהשותפים ?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אין כאן מה נכון יותר.

אם הם רוצים רק כסף, יכולים רק שניים לקחת הלוואה בבנק, לגמור להחזיר אותה ולהישאר רק שני שותפים.

אני מניח שהם לוקחים שותף שלישי כדי לא להתחלק בסיכון הכספי ולכן כל סיכום שיהא מקובל על השלושה לגבי חלוקת הרווחים, הוא הסיכום הנכון. (שהרי השותף השלישי אינו בנק).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי דעתי 50:50 הוא השילוב הנכון, כאשר המממן קובע את אופן החזרת התשלום אליו, פלוס ריבית המוסכמת על כל הצדדים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

3 חודשים זהו פרק זמן קצר לעסק בתחום הייבוא שכן בהנחה שהסחורה מגיעה בשילוח ימי,זהו בעצם פרק הזמן הדרוש לייצור+הובלה פחות או יותר ככה שהסיכוי לראות מה מניב העסק הוא די קלוש(אלא אם יהיו כבר לקוחות והסחורה תימכר עוד לפני הגעת המשלוח.

בכל מקרה זה נראה כסיכון הכי גדול מבחינה כספית של המשקיע שכן הוא משקיע 100000 פחות או יותר ואתם משקיעים כ20000 בהנחה שזאת משכורת ממוצעת בשוק החופשי ל3 חודשים..

אם הייתי בוחר להסתכל מנקודת המבט של המשקיע, הכי נכון מבחינתי היה סיכום עם 2 השותפים הפעילים על שכר חודשי עד לרגע בו ההשקעה הראשונית חוזרת+ריבית מוסכמת למשקיע כמובן, ולאחר מכן בהנחה שהסטטוס ישאר כלומר אחד סמוי ו2 פעילים, אז 40% לכל אחד פעיל+20% לסמוי לתקופה של שנה נגיד.

לאחר מכן פותחים את ההסכם,רואים מה מצב העסק ומשם מבצעים הגדרות מחדש על אופי הפעילות של כל שותף+השקעה כספית של כל שותף בהמשך הפעילות.

בכל מקרה חסר לא מעט מידע בשביל לענות בצורה יותר פרטנית.

פורסם

אני מניח שאתה הוא אחד ממשקיעי הזמן ולא הכסף.

כפי שכתבו לך 3 חודשים זה לא זמן לבחון כלום . אבל...

המשקיע משקיע כ 110 אלף ש"ח כל שותף אחר משקיע בזמן כ 20 אלף ש"ח ביחד הגענו להשקעה של 150 אלף ש"ח

דהיינו הפעילים כל אחד 13% בעל הממון 74%.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...