Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זאת שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן ולא הצלחתי למצוא עליה תשובה,

האם צריכת הדלק משתנה עם שינוי טמפ' המזגן ברכב?

כלומר האם צריכת הדלק כשהמזגן על 18 מעלות גדולה יותר מצריכת הדלק כשהמזגן על 25 מעלות ?

תודה רבה מראש לעוזרים

פורסם

אני דווקא לא חושב שבוודאי, הרי במכוניות בלי בקרת אקלים כל מה שמשנה את הטמפרטורה זה מהירות המאוורר שבתא הנוסעים, מה שלא משפיע על הצריכה כמובן..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• ספונסר פורום
פורסם

אבל במקרה כזה בקרת האקלים תגרום למדחס לפעול באופן קבוע ורציף (כי טמפרטורת הרכב לעולם לא תגיע ל-18 מעלות) .כתוצאה מכך תעלה גם צריכת הדלק.

פורסם
אבל במקרה כזה בקרת האקלים תגרום למדחס לפעול באופן קבוע ורציף (כי טמפרטורת הרכב לעולם לא תגיע ל-18 מעלות) .כתוצאה מכך תעלה גם צריכת הדלק.

זה בדיוק מה שלא ראיתי צורך להסביר.

ב25 מעלות המדחס מתנתק מעצמו (כמו שתלחץ בעצמך על כפתור ה A/C)

מה שלא יקרה ב18 מעלות לכן המדחס פועל כל הזמן וצורך יותר דלק!

פורסם

אם נדבר "בפשטות", זה כמו לשאול על מזגן מכני בעל 4 רמות, האם רמה 2 צורכת יותר דלק מרמה אחת והתשובה היא ברורה (כן).

דרך אגב, בימים האחרונים, במיוחד בצהריים, מזג האוויר מאוד חם. קשה לי לדמיין נהג שנוהג עם מזגן על 25 מעלות. המכונית פשוט לא תצליח להתקרר. אם אני אקח את עצמי, לדוגמא, אז 98 אחוזים מהזמן, המזגן מכוון אצלי על 18 מעלות.

• תוכן חדש...