Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרכב שלי (גולף דור 4 שנת 98' מהראשונות, ידנית) אצלי קניתי אותו כבר לפני חודשיים, ובמשך החודשיים האלה ניקיתי הבקשתי צחצחצתי שאבתי את כל האוטו, רק דבר אחד נשאר ומציק לי, הדיבורית!

איך אני מפרק אותה? ולא הכוונה את המתקן של הדיבורית והרמקול, זה לא הבעיה, איך אני מפרק מאיפה שהכבלים והכל?

אולי קצת עזרה? :?

פורסם

תעקוב אחרי החוטים, זה לא כזה קשה.

אצלי היה קונקטור פלסטיק ועוד חוט מחובר בבורג מתחת להגה (היה צריך להוריד את מכסה הפלסטיק של האזור על ידי פתיחת שני ברגים).

אם יש מיקרופון במגן שמש, אז הכי קל זה לחתוך אותו ולמשוך את החוט שלו מלמטה, במקום לפרק עוד חלקים.

אם האנטנה מחוברת מאחורה אז החוט שלה עובר לאורך הגומיות של הדלתות מלמעלה. פשוט תנתק את החוט מהאנטנה ותלך איתו עד שתגיע למוח.

פורסם

תודה על התגובה,

ו.. אצלי אין אנטנה, ואין סימן אפילו לזה שהייתה אנטנה, אין לי מושג איך זה עבד, ועדיין עובד לאחר בדיקת עם סלולרי של חבר,

פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה

פורסם

תפרק את הגומיות שעוטפות את בית הדלתות - משם מושחלים החוטים.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אני מאמין שאם תפרסם תמונה של הדיבורית, נוכל לעזור לך יותר.

וחוצמזה, שמתקין של כאלה דברים יוכל לעשות לך את זה בשמחה תמורת תשלום צנוע.

Polo 2012

פורסם
נצל"ש,

איך אני מוציאה את האנטנה שדבוקה ממש ממש חזק בשמשה האחורית ?

למיטב ידיעתי - אי אפשר. לא בלי לסכן את השמשה עצמה. אשמח אם מישהו יחדש לי ואוכל לפרק גם אצלי.

פורסם

לא ניסיתי בעצמי אך קראתי על שיטה של חימום הדבק באמצעות פן לשיער ושימוש בחוט דנטלי כדי לקלף את המדבקה.

אפשר לנסות לרכך את הדבק במים חמים.

לא להשתמש בסכין יפני ולא להפעיל כוח שעלול לסדוק את השמשה.

• תוכן חדש...