Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני רוצה לרכוש לבת זוגתי פולקסווגן פולו מנוע 1.4 60 כ"ס ידנית. מודל 97. זה רכב של חבר שמור מאוד ומטופל השלה שלי היא.

איך הרכב מבחינת אמינות? מחירי חלפים? האים יש לו שוק? והאם הוא רכב מומלץ? הבנתי שהפולו והאיביזה זה כמעט אותו רכב מנוע זהה וגם דשבורד זהה

תודה לעוזרים

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

הטיפולים דיי גבוהים בכל זאת גרמני זה גרמני.

קח דוגמה יש לי סיאט איביזה 96 שזה אותו דבר כמו הפולו רק מנוע 1.6 וזה אוטו דיי אמין.

תתן פה תקציב והמומחים יגידו לך איזה רכב לקנות.

אם תרצה הרכב שלי למכירה תדבר איתי

פורסם
איך הרכב מבחינת אמינות? לנו יש 11 שנה כבר סיאט איביזה 98 מנוע 1400 והרכב אמין מאוד, פרט לטיפולים נדיר שהוא רואה מוסך. זה בגלל שהקפדנו על הטיפולים

מחירי חלפים? חלפים יקרים ואפילו מאוד בהשוואה ליפניות

האים יש לו שוק? אם תתגמש מעט במחיר כשתרצה למכור, תמכור בלי בעיה להערכתי

והאם הוא רכב מומלץ? בסה"כ כן, למרות התחזוקה היקרה יחסית הוא רכב חזק ואמין מאוד.

הערות מודגשות

פורסם

תודה רבה. אז זה רכב בדיוק בשבילנו כי אני מכונאי מטפל לבד וגם יש לי איזיבה עם מנוע כזה לחלקים בגינה אז כול חלק שאני צריך אני לוקח ממנה

Renault Clio RSI 1.8

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחלה רכב יש לי רכב דיי זהה את האיביזה 97 60 כ"ס ואני מאוד מרוצה! אבל קניתי אותה מיד ראשונה ממישהו שנסע +-8K בשנה.

חייב לציין שדיי חסכוני

לגבי מחיר חלפים אני לא יודע על סמך מה אומרים שהם יקרים כי במקרה שלי כל מה שהשקעתי בה עד עכשיו עלה חצי ממה שהיה עולה לי בדייהטסו היפנית שהייתה לי, וגם אגרת הטסט יותר זולה ועומדת על קצת מעל 700 ש"ח.

• תוכן חדש...