Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמתי לרנו תוסף דלק ולאחר זמן מה החלה בעייה בנסיעה הבעיה מתבטאת בכך שאני לוחץ על הגז והטורים עולים אך הרכב בקושי זז רק שאני לוחץ בעדינות על דוושת הגז הוא מתחיל לאט לאט לצבור תאוצה.

זה קורה בעיקר בתחילת נסיעה .

השאלה היא האם הבעיה זה משהו קטן כמו פילטר סתום וכדומה שיהיה כדאי לי להשקיע על תיקון

או שכנראה זאת בעיה שתעלה יחסית הרבה כסף ואני ימכור כבר את הרכב לפירוק (קניתי רכב חדש צריך לקבל עוד חודש).

לפי התיאור מה נראה לכם שיכול להיות הבעיה ?

תודה רבה מראש :)

פורסם

יתכן גם שגרמת לסתימה של המזרקים.

מתחילים מן הקל אל הכבד או שהולכים לבעל מקצוע שיעשה ניקוי מקצועי (אינפוזיה) בעלות של כמה מאות שקלים.

כבר נכתב כאן הרבה על "יעילותם" של תוספים ותרופות אליל.

באיזה תוסף השתמשת?

פורסם
יתכן גם שגרמת לסתימה של המזרקים.

מתחילים מן הקל אל הכבד או שהולכים לבעל מקצוע שיעשה ניקוי מקצועי (אינפוזיה) בעלות של כמה מאות שקלים.

כבר נכתב כאן הרבה על "יעילותם" של תוספים ותרופות אליל.

באיזה תוסף השתמשת?

השתמשתי בK44 כנראה שהוא עשה רק נזק מאשר תועלת .

טוב אם זה לא פילטר דלק כנראה שנשלח אותו לפירוק כי יותר מ1000 שקל לא נקבל על רכב כזה גרוע.

תודה בכל מקרה :)

פורסם

K44 מסייע בהסרת משקעי פיח ולא אמור לגרום לתופעה שציינת.

ייתכן גם שהתקלה היא בלתי תלויה.

לכן כדאי לבדוק אצל בעל מקצוע לפני שמוכרים את הרכב לפירוק.

פורסם

סתם לעדכן הלכתי למוסך ובאמת קלאץ מחליק זאת הבעיה

סתם חשבתי שזה התוסף אין קשר אליו ולבין הבעיה

בכל מקרה תודה רבה לכם :)

• תוכן חדש...