Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני דימה, בן 17 וחצי מקרית מוצקין.

נוהג על רנו קליאו שנת 92 שאני מתחלק בה עם אמא (האוטו רשום על שמי ואמא לפעמים נוסעת איתו לעבודה, שזה 10 דקות הליכה מהביתה :p ).

האוטו, מבחוץ, ממש לא מטופל, צבע מתקלף, שריטות\דפיקות וכו' אבל המצב המכני שלו מצויין (רק על זה אני שומר).

היו לי אפשרויות להתקדם ברכב עם תקציב של לפחות פי 2 מהקליאו, אבל החלטתי להשאר עם אוטו כזה עד אחרי צבא. אין כמו להתחיל את "חוויות" הנהיגה עם אוטו ישן 8)

אני שונא צרפתים.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קוראים לי משה... (אבל לא ערס... :wink: )

בן 20, לומד מחשבים בטכניון (כן, כן... עתודאי...)...

מת לסיים את הלימודים ולהתגייס (כמה שזה נשמע מוזר, אבל

הכל עדיף על הטכניון...)

כרגע נוהג על טויוטה קרינה שחורה (היא למכירה אגב..) ומחפש רכב ספורטיבי... אני עדיין לא סגור על רכב כלשהו, זה בעיקר תלוי בכמה שאני אקבל על הטויוטה וכמה אבא שלי מוכן להוסיף (חולם בלילות על פיאט קופה...).

מסתובב בפורום כבר הרבה זמן, אבל לא כותב הרבה (סייג לחוכמה - שתיקה!!!, זה כלל שכמה פה צריכין ללמוד...), ולאט לאט לומד על מכוניות...

מגאן 265

פורסם

היי לי קוראים אמנון (בלי דגש על ה-א').

אני בן 16 מכרכור (למי שלא מכיר ויש ספקות, זה לא כפר ערבי)

כרגע נוהג על הבאגי שלי שבניתי לבד ( :lol: )

לומד בבצפר תיכון רגיל, במגמות פיזיקה וטכנולוגיה ובעתיד אין לי מושג במה אני יעבוד, אבל זה יהיה קשור למוטוריקה בטוח. בדבר אחד אני כן בטוח, אני הולך לנהוג על 106 ראלי MK1 שנת 96' שכנראה אני ייחפש מלא זמן. אני חולם עליה כבר שנה ואני מאוד מקווה שבחיפושים בגיל 17 יהיו לא יותר מידיי ארוכים! :?

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם
מת לסיים את הלימודים ולהתגייס (כמה שזה נשמע מוזר, אבל

הכל עדיף על הטכניון...)

...

חחחחחחחחחחחח

עוד אחד סובל שם :) ...

חשבתי שאני היחידי בפורום :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

שמי (האמיתי) הוא נמרוד רחמימוב. אני יליד תל-אביב, בן 42 , נשוי ואב לשלושה ילדים. חוץ מלהיות אחד הזקנים בפורום, אני כנראה היחיד שגם בנו מתכתב כאן. לפעמים אנחנו מתכתבים אחד עם השני....

כשאני לא מחרטט בקרזפורום, אני מנהל את היחידה לניתוחי עמוד-שדרה בבית החולים בנהריה.

בניגוד לאחרים, אני לא מתבייש לומר שכן, לפעמים אני קצת ערס.

מכוניות זה אהבה ותיקה ותמידית. מאחר ומהתיכון ועד לסיום ההתמחות נאלצתי להתמקד בגרוטאות (סליחה "קלאסיות"), למדתי לתחזק אותן באופן די מקיף. בין הלימודים והסטאז' אפילו לקחתי חופש ועבדתי במשך שמונה חודשים במוסך.כיום אני עושה פחות בעצמי מטעמי חוסר זמן ועודף עצלנות.

אני מחזיק צי של 4 מכוניות כולל חיפושית שסבתי קנתה חדשה ב 1969 ופורד LTD שהבאתי לאחרונה מארה"ב. בתחום האודיו אני לגמרי מונו. אין לי בזה שמץ של הבנה ובד"כ אני מקשיב לתכניות מלל ברשת ב' ... :oops:

אני מאוד נהנה לשמוע ולהשמיע כאן בפורום (כשלא מצנזרים או נועלים הודעות :wink: ). אני במיוחד נהנה לראות את קפיצת המדרגה שעשינו בהבנה מוטורית מאז שאני הייתי בגיל של רוב הכותבים כאן, ואת הרצון של רבים ללמוד וללמד. הרבה פעמים אני לומד דברים חדשים שלא ידעתי שאני לא יודע. זה כיף.

נמרוד

פורסם

הלו אנשים יקרים ויפים שלי !

אני אביב , חלק בטח כבר מכירים ... מי שלא מכיר , לא הפסיד יותר מדי (ככה אמא שלי אומרת , אבל היי ! מה היא כבר מבינה ! ) :!:

אני בן 22 ( לפני שבוע בערך ... אז יאללה ... אף פעם לא מאוחר למתנות ! ) , כרגע אני מתגורר לי בחולון סיטי ( אני יותר שאסור לי להגיד את זה בפורום כזה של אנשים - אמא אמרה ! ) .

עברו תחת ידי כבר 3 רכבים , חלקן ספורטיבים ... חלקם פחות , חלקם נוסעים ... חלקם בסלע השאירו חותמם . :twisted:

התחלתי עם המזדה 626 של אבא , הרכב הראשון שעליו נהגתי ( גם לפני שהיה רשיון ... ).

אח"כ קבלתי במתנה את האונו 45 של אמא שלי , מתנה ליומולדת 18 . עברתי חוויות עם הנבלה המתה הזו ... אבל היא חייה עד היום אצל הקונה המאושר מהמשך הרחוב .

היא זכתה לגריל משופצ"ר (שבת פנויה בבסיס) , ספוילר ביבוא אישי מחו"ל , שטיחי פח , דוושות ... ומה לא ?!

מכרתי לי את האונו ומהלך חיפושי אחר 106 ראלי , מצאתי את הכלה השנייה , 106 XSI שנת 96 . היינו חברים טובים ל חודש וחצי בערך ... גיליתי שיש לה משיכה בלתי מוסברת לבטון של בטונדות :roll: .

אחרי שנסתיים עידן האבן ( :? ) , עברתי לנבלה התורנית ... 205 GTI , שנת 92 .

אחחח ... אחחח ... שתזכה לחיים ארוכים . אין אישה שגרמה לי לצעוק כמו שהיא גורמת לי ... אין אישה שמגרגרת כמוהה ... אין אישה שלא אכפת לה מהתחת שלה כמוהה ... ואין אישה שמסריחה מדלק ובטח שלא מטפטת מהמנוע כמוהה !

אני מפלס את דרכי בנבכי המכונאות החובבנית , מנסה לטפל באוטו לבד ( וזה עובד ! ) וללמוד כמה שיותר מהסובבים אותי שרובם נמצאים כאן .

אחלה אנשים ... אחלה פורום ... שרק יעלה וישתבח !

נ.ב. - אני מצטער אם חלק מההודעה שלי נוטפת מיניות מגעילה ודביקה , נדושה ונלוזה ...

התכוונתי לזה ! 8)

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אני צביקה, בן 24 מנס ציונה

סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים בבר-אילן

נוהג על סיוויק הא'צבק 96, אותה קניתי אחרי שאחי הקטן הפך את

הפיאסטה 87 של אמא, בדרך חזרה מהחר"פ.

נסע להוציא גימלים, לא הצליח- קיבל אותם בדרך אחרת....

פיס N אאוט- צריך להתחיל ללמוד.... :wink:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

טוב חברים אני לא באמת חושב שלמישהו יהיה כוח להגיע עד לעמוד 22 (והיד עוד נטויה..) בשביל לקרוא את הבולשיט הזה אבל איך אומרים לך עם הזרם... רועי מאור בן 20 מתל אביב , משרת כבר יותר מידי זמן ב....איך לא צבא הגנה לישראל אבל אסור לי לדבר איתכם על זה... 8)

שני התחביבים שהם בעצם החיים שלי הם תיקלוט ומכוניות אה ובעצם גם סנובורד. :!:

מאז שאני זוכר את עצמי וגם לפני(אמא אומרת) אני מדקלם בע"פ סוגים של כל אוטו שעובר בכביש , נוהג על מכוניות בערך מגיל חד ספרתי (גם בלי מנוע) , קורא אוטו עוד מהתקופה שהייתה לי כוס פלסטיק ירוקה עם קש :D ולאחרונה כחלק מההכשרה שלי בצבא יצא לי לפרק קצת מנועים (ולאאאאאאאא אני לא מכונאי!!!!) החלום שלי לדעתי ממתי שחילקו כאלו במבצע של קוקה קולה (אני זוכר נכון :idea: ?) שתהיה לי 205 GTI אדומה , עם השנים גם הצלחתי לנמק למה ובגיל 19 לאחר שנה שלמה שבה עברתי על כל גרוטאה שכזאת ויש הרבה!! מצאתי את אהבת חיי, 205 GTI מקורית חונה לה בסימטה אפלה בתל אביב עם השלט המיוחל ומשם השאר היסטוריה(כמה דרמטי אני ב :shock: מעצמי :!: )

אני מתקלט ומשדר ברדיו מגיל 10 בערך ומאז יצא לי לתקלט בכמה וכמה מועדונים (חברה יש הנחות נא להתחנף :mad: ) תחביב שהולך ודועך מהיום שהתגייסתי וסנובורד שעליו אני לא ארחיב רק שזה אחד הדברים היותר כייפים (כמעט כמו לנהוג ב GTI ב 140 בפניית קשת של 60...ששששששששששש.!)

וזהו :!:

ANY COMMENTS..?

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

שמי גיא, אני בן 20 מת"א- אבל רוב השנה מתגורר בקייב, אוקראינה.

אני אוהב מכוניות, בישראל אני בעל מרצדס S Class, בקייב יש לי אאודי A8, טויטה Sequioa וניסאן מקסימה לשימוש העבודה.

יש לי כמה חברות שאחת מהן עוסקת באבטחת רכב על ידי לווין- משהו כמו 'איתורן' בישראל, רק יותר מתקדמת, המכוניות שמגיעות אלינו להתקנה פשוט מדהימות... יש פה הרבה דברים טובים- כולל הבחורות.

עוד משהו עליי- אני משוגע על בילויים, אין יום שאני נשאר בבית- חייב למצוא משהו לעשות.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

יאללה..

שמי אלחחחס, אני בן 19 שנים, 2 חודשים, 28 ימים, 12 שעות ושבע דקות, ואני לא סופר...

נולדתי בבריה"מ לשעבר (קישינב, מולדובה), ואני גר בבאאאאאאאת ים :wink:

אני עתודאי טכונולוגי, חשמל-אלקטרוניקה, שנה שניה ואחרונה, ונשאר לי עוד חודש וחצי ללמוד (יותר נכון לעשות בחינות, אחת מחר, ואני פה :oops: )...

אני נוהג כמעט שנה וחצי, וכרגע בבעלותי פג'ו 205 1.4 3 דלתות....

מורעל צבא (בינתיים) ומתפלל לקבל בסיס קרוב לחברה.. יש לי חתולת זבל מרשעת, והתחביבים שלי הם בעיקר מוטוריקה ומיכשור שונה (מכישירי חשמל וכו'...), כמובן שגם ישבנים ועוד, להתפס על ידי יחידות בילוש על דברים מופרעים כגון משחקים בנשק ותחמושת, וכן חשיפה במקומות ציבוריים.... מישהו יכול היה לפחות להזהיר שאסור לעשות את זה באוטו?!

אה, ואני אוהב rock, punk, speed/power/heavy metal וגם-80' 90' וקצת פופ MTV, מיינסטרים כזה..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

שמי גלעד.

25, עובד בחברת מחשבים. ברשותי סיויק סדאן משופצרת + חלקים שהוזמנו במיוחד מחו"ל.

בקרוב למכירה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שמי אולג אני בא מערד (עיר הפשע הבדואית)...

ואני נוהג על אודי 80 (גם כן,רכב פשע :) עם וילונות כמו של הבדואים,עדיין תלוי באבא חחחחח)...

אני מובטל בן 18 כמעט :) ולומד בי"א,נולדתי בRussia אהובתי !

מוסיקה אהובה : הכל פשוט הכל !!! חוץ מקלאסיקה שזה גורם לי לכאבי ראש :)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אני דור, בן 15 ( :oops: ) מממ אני אוהב מכוניות מאז כיתה ג'.. גיל 8-9 בערך..

חולם על Shelby-Mustang_GT500..!!

בבית יש (בינתיים) ניסאן טראנו ארוכה 2.7L שנת 2002..

אני גולש פה די הרבה אבל רק קורא ומחכים ממכם.. "סייג לחוכמה שתיקה.." כמו שאמרו פה..

הנסיון היחיד שיש לי על כלי רכב הוא על הבומבדיר (טרקטורון) של בני דודים שלי במושב שהם גרים בו..

אוהד שרוף של בית''ר, יש לי מנוי ליציע המזרחי!

שומע עופר לוי, זוהר ארגוב, שימי מזרחי, יוסי עדן ועוד הרבה מזרחית..

וגם מוזיקה שחורה וראפ.. 2Pacp, Sean Paul, 50 Cent ועוד..

• תוכן חדש...