Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז בן 45 מכונאי ב-30 שנה האחרונים .משפץ רכבים ישנים כתחביב נוהג על טויוטה ראב 4

וגם MX 3 1993 ברשותי סוברו XT טורבו 1986 לאחר שיפוץ מקיף מעונין למכור אותה או להחליף

באמריקאית ספורטיבית ישנה.כמו כן יש ברשותי מנועים לבאגי\טומקאר\קארטינגים.למעונינים ליצור

קשר 02-5859178 בשעות היום.

פורסם

אהלן,

שמי עמרי, בן 26 מכפר סבא.

הרכב הראשון שקניתי היה סיטרואן BX (כנראה בגלל שהרכב הראשון שאני זוכר בחיי היה ה-BX של אבא שלי ב-87).

הוא שרד 4 שנים עד שהוא מת בתאונה - לא משהו נוראי, 2500 שקל תיקונים. או במקרה של BX, טוטאל לוס. הצד החיובי, בחיים לא הייתי מקבל עליו מחירון אם הייתי מוכר אותו.

העברתי שנה בגרמניה. עבדתי אצל חברה ישראלית שמפתחת לב.מ.וו. מערכות אלקטרוניקה אז יצא לי לבלות שנה על ב.מ.וו. 550 2006. 376 כ"ס ואפס ל-250 ב-16 שניות (!!!!!!!). זה לא נתון רשמי, זה משהו שאני ועמית לעבודה בדקנו על האוטובאן.

מתכנן בעתיד לעסוק בהנדסת רכב.

נכון לעכשיו, בעל סיטרואן BX GTI 92. לפרטים נוספים, הודעה ראשונה לגביה פורסמה בפורום שיפורים.

וזהו.

גם לי יש כלבה קטנה וחמודה אם זה מעניין מישהו....

עמרי

פורסם

אני בן 24 מחדרה

כרגע לא עובד לפני טיול בחו"ל אוהב לשמוע בעיקר מוזיקה ישראלית לא משנה מה

אין לי רכב, נוהג על האוטו של אחי יונדאי אקסנט 2004 (לא מהנה במיוחד אבל עושה את העבודה).

פורסם

:roll: שלום שמי חימון (חיים) ואני חדש בפורום.

אולי מישהו יכול לעזור לי. איך אפשר להסיר כתם של דבק מהיר שטיפטף לי על מכנסי ג'ינס.

תודה מראש חימון :-(

פורסם

שלום לכולם, שמי יובל אני בן 40 ונאלץ לנהוג בטנדרון סיטרואן.

התחביב והמקצוע שלי - מדריך טיסה בטרקטורון מעופף (בקאי).

חוץ מאישה וילד ,אני מגדל שני כלבים גדולים, חתול ודג קרב...

פורסם

שלום, שמי אלקס ואני שמח על הצתרפותי לפורום, מקווה שאני הוכל לתרום כמה שיותר ולהכיר חברים חדשים!

תודה והמשך היום נעים.

פורסם

שמי אריה רינג החודש אהיה בן 62

ואני גר בבת ים, יש ברשותי יונדאי אקסנט שנת 2004

רכב ללא בעיות .

מיקצועי הוא טכנאי שרות ציוד מכבסות,עבדתי בחברה 40 שנה.

היום אני עובד כאיש אחזקה בבית חולים סיעודי.

פורסם

ייצMO

לאור גדילתו לאחרונה של הפורום והצטרפות חברים רבים, היתי רוצה (בערך) לדעת מי אתם.

הרי אף אחד לא כתב בפרופיל מהם התחביבים שלו וכו - אז זה הזמן!! נא

לפרט בקצרה מי אתה, מאיפה באת, במה אתה עוסק, איזו מוזיקה אתה אוהב

והכי חשוב - איזה אוטו יש לך!!!!

כמו כן, בחורות פנויות מוזמנות לענות לסקר בהודעה אישית ב-ל-ב-ד שתישלח

לתא שלי...

סתאאאם - אני תפוס חזק. גם בריתמות וגם בביצ** 8)

פורסם

שלום, רציתי לדעת איך אפשר לשדרג סובארו סטיישן 5 מקומות ולהוסיף עוד 3 מאחורה כך שייצויין ברישיון 8 מקומות. אגב, כבר שמעתי על אחד כזה בירושליים אני פשוט רוצה לעשות כך על רכב דומה. מחכה לתגובה, אור

פורסם

קוראים לי מקס אני בן 15 מאשקלון כרגע נוהג על אופניים,

יש לי ידע נרחב ברכבי שטח ובכלל במוטוריקה.

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לצרף מספר סוללות אלקליין 1.5 וולט , זקוק לעצתכם מנסיונכם לגבי לוחית מתכת/דבק/אופן ההדבקה. :?

• תוכן חדש...