Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתחיל איתך! 8)

שלום חברה

שמי מנשה ולפי מה שקראתי אני כנראה הסבא שלכם,בן 64 ועדיין אוהב לנהוג.יש לי טויוטה SUN 2007

שמאוד נעים לנהוג בה.

הבעיה שלי שהיא אוכלת דלק לא לפי ההבטחות.

אני אוהב מוסיקה טובה,קלאסית וגם אחרת.עובד בטיפול בבריאות הנפש וגם עצמאי.

בן קיבוץ לשעבר וכ-עשרים וחמש משנותיי ביליתי בקבע בחיל-האויר.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום אני אלירן מחיפה בן 26

תחביבים שלי הם : מכבי חיפה בכדורגל ובמיוחד מכוניות וחיות מחמד .

כרגע אני נוסע על מאזדה לאנטיס F

פורסם

רונן, 17 מב"ש

עוד שבוע אני חופשי על ההגה בלי אבא (לא שיש תלונות :))

כרגע נוסע על יונדאי אקסנט ,בקרוב כנראה שברולט אופטרה

ואין על קוריאה :-)

פורסם

אהלן,קוראים לי עלם אני השנייה נרשמתי לאתר...

אני חייל,משרת כמכונאי רכב בצבא...

קניתי אתמול פג'ו 205 1400 שנת 92...

פורסם

שלום לכולם

אני שי , גר בחיפה מלמד שיאצו ורפואה סינית ומטפל גם .

נכנסתי כי אני מחפש עצה , אני לא כזה חזק במכוניות וכרגע , בזכות משפחתי המתרחבת עולה הצורך להחליף את המציובישי סטיישן במשהו עם רקצת יותר מקומות . חשבתי על כל מיני דברים בסביבות ה30 אלף ש"ח מה דעתכם על : פיאט מולטיפלה , מיצובישי ספייס וואגן , ג'י אם סי ספארי . אשמח לעזרה ועצה . הנטיה שלי כרגע היא לפיאט

תודה מראש .שי

פורסם

היי לכולם

שמחה להצטרף. הנסיבות- הגיע הזמן להחליף את המכונית הראשונה והאהובה שלי, יונדאי אקסנט, שמשרתת אותי נאמנה מזה כשש שנים.

במהלך השנים גיליתי שזה לא כזה big deal להעביר את האוטו טסט, להגיע למוסך לטיפולים, להוסיף שמן ומים ואפילו להיתקע (אבל רק פעם אחת) בכביש ירושלים-ת"א.

עם זאת אני מקווה למצוא מישהו בקרוב שיעשה את כל זה במקומי :-).

מיכל (וס)

פורסם

שלום לחברי הפורום

שמי יוסי וברשותי פיאט אונו מודל 89 1116 סמ"ק, הרכב עבורי רכב הובי, ומיועד לשנע את טיסני הרדיו ואותי לשטח ההטסה.

ועוד קצת נסיעות שרות בתחום מקום מגורי- להבים אשר בדרום.

לא מוכן להחליף בשום רכב חדש.

נרשמתי לפורום בעקבות שיחה עם "צביקה קרבורטורים" (חיה נדירה) על בעיות התנעה כשהמנוע חם.

פורסם

שלום לכולם,

סופסוף החלטתי להירשם באופן רשמי לאתר כדי לשתף גם בידע שיש לי ולא רק לקרוא.

אני חולה ספורט מוטורי וחולה הגה!

אה כן אני בן 24, נוהג על קורולה 2001, 2006. (אני יודע שזה לא משהוא אבל זה מה שיש ועם זה ננצח).

מקווה לתרום לטובת הפורום וגם ללמוד.

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם

השם אורן

אני מחפש רנו 4 הרכב הראשון אשר נהגתי עליו היה לאבי אחד כזה במושב רכב שטח מהדרגה הראשונה כרגע אני מנסה להשיג אחד ולהחיות אותו אשמח לקבל תגובות ממי שיודע אם יש להשגה

אורן

פורסם

שלום לכולם,

מרוב שעמום והרבה זמן פנוי(כרגע געתי במקרה במקסיקו),הגעתי במקרה לגמרי לכתבה באתר הזה,וראיתי כי טוב ונרשמתי,חלק מהשמות כבר היכרתי בג'יפולוג וג'יפטריפ(ממנו אני מדיר מקלדתי בגלל מספר תופעות דוחות,ואני מקווה שכאן אין כאלו).

מקצועי הוא מנהל שיווק ומכירות-כרגע אני מחפש לעשות "רילוקיישן" לשנתיים שלוש,בשביל שינוי האווירה והחוויה המשפחתית,חס וחלילה אין כוונה "לרדת",אני ישראלי גאה בכל רמ"ח אברי.

אני חובב כלי רכב מילדות-הרכב הראשון בו נהגתי היה סוסיתא כרמל דוכס של סבא שלי,מאז נהגתי על המון סוגים שונים של רכבים כולל כל סוגי השריון שהיו קיימים בצה"ל כולל כלי שלל שבודדים זכו להניע ולנהוג כ-BRDM ועוד כלים אקזוטים-הייתי בעלים של מספר רב של דו גלגלי מטוסטוס זק"ש וBSA שנת 39 125 סמ"ק יחידי מסוגו בארץ שלצערי נגנב ממני ועד GSX750 וF600

כיום התחביב העיקרי שלי הוא טיולים בשטח,לשמחתי משפחתי כולה חובבת מאד את הלינה באוהל באמצע המדבר לאחר טיול מרתק ומאתגר-אישתי תתפלאו תמיד תעדיף לינה באוהל על פני מלון חמישה כוכבים.

יש לי דיפנדר שאיבזרתי בעצמי-אפילו זכיתי בתחרות לנדרובר בכינרת כרכב המדוגם ביותר לטיולים,יש דברים שביצעתי ברכב שהם יחודיים ולא קיימים באף דיפנדר אחר-כמו למשל מטבח הכולל 2 כירות וברז חשמלי המורכב על דלת הרכב-היתה כתבה על כך בגיפולוג הקישור.http://www.jeepolog.com/294.html

דרור הראל

• תוכן חדש...