Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעים מאוד

שמי גידי גולץ

חשמלאי מוסמך במקצועי (לא רכב)

גר באזור המרכז.

כל שבוע פקל במפגשישי (נוקיה החדש):wink:

מזה כמה שנים חובב מכוניות עתיקות,

במיוחד אמריקאיות.

בעקבות התעניינותי ההולכת וגוברת....

נעשה מעשה!:lol:

קניתי טרנטה כלבבי,מוסטאנג מאך 1 1971

והתחלנו בשיפוץ.

בעזרת חברי הטוב ביבי יוסי הבעלים של מוסטאנג יפיפיה,

(ביבי זהירות המאך שלי תעקוף אותך ...חחח)

,והאיטרנט כמובן (ברוך הוא ברוך שמו....:lol:)

ביבי מכונאי במקצועו וזאת אינה "הטרנטה" הראשונה

שהוא מנצח על שיפוצה.

הנה ההתחלה במרץ 2007

02092006002.jpg

המשך יבוא בפורום הכללי

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נעים מאוד, שמי טל בן 26 מהעיר רמלה.

אני כבר 3 שנים וחצי בעלים של פיאט פונטו כחולה שנת 96 SX75 (שלפי רישיון הרכב עלתה לכביש בפברואר 97), שנקנתה מאחי הגדול, במצב מאוד שמור ואני משתדל לשמור עליה באותה קנאות. אוהב מאוד את האוטו שלי אם כי שוקל למכור בקרוב בגלל שנמאס לי לנהוג בלי הגה כוח. (לא זה לא שרשור למכירה אני סתם משתף אתכם-כדי שתכירו אותי אין לי שום כוונות למכרו את האוטו בזמן הקרוב -יותר מדי אוהב ואתו).

מכונית מועדפת? אני לא בקטע של מכוניות ספורט וכאלה. אוטו קטן מצויין ואמין יעשה את העבודה:)

עובד בתחום התיירות, והפנטזיה הרטובה שלי ברכבים- זה רכב לסופשים-רכב אספנים. בדיוק הפורד קורטינה שיש לבחור כמה שורות מעליי היות ואבא שלי היה הבעלים של רכב כזה עד שנת 2001, אבל פשוט לא הייתה לנו כל אפשרות לתחזק אותה -וחלקים אפשר היה רק לייבא -אז מכרנו אותה לאספן רכב (שהאוטו נגנב ממנו אחרי חודש ונמצא שרוף שבוע לאחר מכן-הוא התקשר אליי לספר לי כי ידע שאני מת על הקורטינה הזו).

זה אני,

נעים מאוד

פורסם

שלום כולם

אני גל מאיזור פתח תקוה

אני נוהג על טויוטה יאריס טי ספורט אדומה יפיפיה מודל 2003

ומחפש קונה שיודע להעריך את היכולות והביצועים של הרכב המדהים הזה

פורסם

שלום לכולם , שמי מייק , סטודנט מבאר שבע , נוהג על סיאט קורדובה SE 1998 1.6 . האמת אני כבר חודשיים מחפש את הפורום הזה ורק עכשיו מצאתי. למה ? אל תשאלו.

בריאות לכולם

פורסם

בן 36 , מנהל חשבונות מתל אביב (נולדתי בעיר) , עד עכשיו היה סקודה ניו פליסיה ידנית שלא איכזבה (גם כמה פעמים לאילת עם כל הציוד והאישה השמנמונת)

לצערי מכרתי ואני מתגעגע (את המכונית - האישה עוד איתי)

כרגע אני נוסע על אוטובוס תוצרת גרמניה MAN (עם החופשי חודשי שלי)

אבל בחיפושים לקניית מכונית

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

היי ממצב חברים נעים מאוד אני סאיד מדליה נוהג על ג'יטה מודל 85 חולה על האוטו הזה שיפורים לא חסר בנתיים .

מישה רוצה לראות את האוטו ולצאת סיבוב בכיף:p

פורסם

סטודנט בן 27

בעברי נהגתי על ג'אסטי, סיריון 1000 אוט' והיום על גטס אוט' 2005 (אצלי מזה כשבוע). נכון, הסטוריה מוטורית שאין להתפאר בה, אבל אהבתי כל אחת ואחת מהן...........

שלום לכל חברי הפורום

סעו בזהירות!8)

פורסם

זיו בן 20 מנתניה. סטודנט-כמעט חייל.

עבר מוטורי עם פיאט בראבה 97' מכונית מאכזבת ביותר, הסוף איתה היה ממש מצער וחבל שכך. המסקנה לא להתקרב לפיאט בזמן הקרוב והרחוק.

כרגע מחפש, מתעניין, ומתעדכן לגבי מכוניות.

פורסם

אני מבת-ים ואני נהג חדש מאוד אפשר להגיד אין לי אוטו משל עצמי אני נוהג באוטו של אבא סובארו לאגסי 1991 לא מתבייש עדיין במלווה

פורסם

שלום רב

שמי אלי וינטר

בן 39

חולה רכב מגיל 0 אני חושב

אני נוהג על מרצדס 190e שנת 85

ובניתי כמה בגים לשטח

פורסם

שלום שמי שרון אני מאשדוד בן 29 נשוי פלוס אחד...אני עובד במוסך מיצובישי (שהוא גם סוכנות בעצם)...תפקידי הוא אחראי שינועים ונהגים..אני נוהג על פונטיאק גרנד פרי 95 (בלי כל הסטיגמות בבקשה..מכיר ושמעתי הכל)..המשך יבוא.

• תוכן חדש...