Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן

אני ליאור בא משדרות..עיר פיצוץ כרגע אני עובד בשב"ס בן 25..וגם לי יש את השריטה של רכבים כניראה זה הגיע אליי ביגלל שאבא שלי היה סוחר מכוניות אז אפשר להבין..יש לי אוודי A4 יש לציין שאני חולה על גרמניות בעיקר.

וכרגע אני מחפש גולף חמודה ..לגבי מוסיקה אני אוהב בעיקר מזרחית טראנסים קצת אלקטרו האוס שנות ה 80 ומוסיקת מועדונים..

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני eNj0y בן 17 מהמרכז נוהג על פולקסווגן פאסאט 2007 אוטומטית..

(של אבא שלי, ושלי :-P)

שומע טראנס,דאנס, פופ ופסיכודלי 8)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

משה, דימונה

נוהג על יונדאי סונטה של אבא

חרא של רכב, שותה דלק כמו מים, לא נותן כלכך ל2000

ומלא בעיות עם החיישנים המפגרים של יונדאי.. לא מומלץ.

פורסם

אלון

אני מקיבוץ באזור הצפון,אני והחברים שלי כל יום שבת פותחים מוסך בצד של הכביש בקיבוץ....(מה לא פירקנו ברכבים שלנו)

בעיקר מתעסקים במכונאות אבל התחלנו להיכנס לפיברגלס חזק...אנחנו בשלבים של בניית תיבה קבוע באותו שלי לשתי סאבים... יש לי מזדה 92 סדאן....אוטו פשוט וישן אבל אמין שכיף להתעסק איתו בגלל האמינות שיש בו. מטרה שלי להפוך את האוטו הזה למשהו לא צפוי מהדגם הספיציפי....בינתיים מכנית האוטו מושלם...שאני אומר מושלם אז מושלם.הרכבתי גנטים 14 (יותר מזה כבר לא חוקי)..וזהו...

פורסם

אוקיי שמי דן ואני מקריית גת,

חלק מהתחביבים שלי הם מכוניות ראפ וכל מה שקשור לעשייה עצמית...

אני נוהג באסקורט קבריולט XR3I שנת 94,

חולה על הרכב אחד היפים, וזהו חוץ מזה שאני מחפש בנרות ספרות אין מה להוסיף אנא הציצו גם בלינק שלי...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198725

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

בן 23 שמי הוא איתמר חדש בפורום מתעסק בתחום הרכבים אם זה מכירת אנגל אייזים,פילטרים,מערכות,אגזוזי לחץ שאני מביא לארץ,וכל מיני דברים(למעוניינים) גר בראש העיין גם חייל,גם לומד לתואר הנדסה גם עובד מת על התחום הזה והכי חשוב נוהג על......תראו בחתימה חלאס אין לי כח להקליד אההההההה ויש לאוטו ריפודי עור חחחח

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

היי לכולם.

שמי אורן ואני DJ במקצועי כך שמוזיקה זאת העבודה שלי.

אני בן 31 נשוי+2 בנות(אחת מהן בת שבועיים) מבת ים.

נוהג באלפא33 1.5 שנת 90 שחורה יד שניה ואני פשוט חולה,מטורף,שרוף עליה

אם חתולה עולה לי על האוטו אני מוציא עליה חוזה חחח

אני מאד שמח להצטרף לקהילה שלכם

אשמח אפילו לתרום ערב ולעשות לכם מוזיקה(במידה ותארגנו אירוע או מסיבה)

אחלה יום לכולם

פורסם

שמי איריס אני חובבת מד מהירות שלא יהיו פה שוטרים...חח מכירה כמעט את כל המיכמונות בארץ, בעצור אני תמיד עוצרת

נותת זכות קדימה להולכי רגל , בכביש מהיר ה' ישמור אותי.....מוסיקה מה אני לא אוהבת???? אוהבת הכל שנות ה60 -70 - -80- 90 מבטהובן ועד יווני כבד.... למבינים...עכשיו מי מגשים פה את החלום?? איך מגיעים לשטח המוטורי של אלי אילדיס מקווה שהגיתי נכון.. מחכה מצפה. רכב זה אהבת חיי

פורסם

שלום לכולם, שמי מיכל ואני עובדת כמחסנאית במוסך סרוסי בשלוש השנים האחרונות (באשקלון) נרשמתי לפורום

בעיקר עקב הודעות של מר "יובל" שהגיע למוסכנו וכנראה שהתאכזב מאופן הטיפול ברכבו ובו....

התגובה בוערת בעצמותיי לאחר שקראתי את כל ההודעות המגיעות לדעתי עד לרמה של הוצאת דיבה!!!!

ראשית יובל היקר בתור המחסנאית היחידה במוסך זה ובתוקף היותי זו שמנפקת את כל החלפים והנוזלים, לא ייתכן

מצב שבו שמו לך מים במקום נוזל קירור או חצי/חצי כמו שאתה טוען. לא הגיוני שתראה כזה דבר ותחכה לחשבון עצמו.....

שנית אנו בתור מוסך מורשה של יבואן ראשי דלק מוטורס עובדים לפי שעתוני יצרן ומחייבים לפי שעתונים.

אגב, גם במוסך יד רדכי עבדתי כחמש שנים ואני יכולה לומר לך בלב שלם ששני המוסכים הינם אמינים ומקצועיים,

ושתמיד יהיו אנשים שלא יהיו מרוצים מאיתנו ומהם, התחרות הינה לגיטימית.

מה שלא לגיטמי הינן ההשמצות שהינך כותב והורס פרנסה לעשרים אנשים שעובדים במוסך ועובדים קשה מאוד

לרצות את הלקוחות. עובדה שישנן בסביבות 50 כניסות ביום כך שבכל זאת....אנחנו לא כאלו גרועים.

אני לוקחת על עצמי לטפל במקרה של ולבדוק שתגיע למוסכנו ונראה ממה נפגעת על מנת לתקן אבל הדרך

בה הצגת את זה לוקה בחסר! ואגב אלכס שעבד במוסכנו.....לא סתם יצא ממנו.......

כואב מאוד לקרוא על אנשים כמוך שמכפישים בית עסק הנותן פרנסה להמון משפחות, ואגב למה לחכות לתלונה משותפת

אם יש לך כאילו טענות ש"גנבנו" את כספך למה אתה מחכה?

בכל אופן עצוב מאוד שאין לך את האומץ להחשף ולהגיע למוסך

בו יש אנשים מקצועיים שעוברים השתלמויות שעולות המון כסף ומי שלא מרוצה, שוב התחרות היא לגיטימית!

נתראה....

פורסם

שמי איתי אני גר בראש העיין יש לי מיצובישי סופר לנסר גיר רגיל האוטו מטוס יפה מאוד,ריפודי עור שמור לאללה וזהו מתעסק בתחום האגזוזי לחץ אנגל אייזים בקליות שקופות וכו

לילה טוב לכולם,ולאנשי ומנהלי הפורום,אתם עושים עבודה נפלאה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...