Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמי איתנון אני נכה בן 50 + וזה בערך ה + היחידי שלי.

אני מחפש רכב לעצמי לא יותר מ 1600 סמ"ק עם ישיבה גבוהה כי זה מאוד חשוב לי היציאה והכניסה לרכב חסכוני כמה שניתן ושיש לו שוק טוב למכירה עתידית.

קנינו לאישתי סוזוקי סוויפט 2008 ואני החרמתי לה את הרכב בגלל הנוחות שלו, והשארתי לה את הסיאט לאון 1800 שלי שהוא נמוך והכניסה אלייו כמו לצוללת + -

אני עובד בהנהלת חשבונות וההובי שלי צלום ועריכת וידאו ( בטלויזיה הקהילתית) ומחשב בכלל.

תודה מראש

איתנון

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם אני ליאור מפקח מוסכים בחברת לסינג והשכרת רכב גרוש בן 38

אני מרחובות נוהג על רכב צמוד שיש לי מהעבודה מסוג דובלו 2008 חובב רכב מוסכים

ומיתעסק במכירת רכבים מיש שניה

פורסם

טוב על עצמי..............

קוראים לי שרון זאנה אני גר בתלמים במקור (מושב ליד אשקלון קרית גת) .

בן 25 . אני סטודנט שנה שניה להנדסת רכב (הנדסאי) במכללת רופין .

נוסע על פיאט אונו . סוזוקי סמוראי . ובאגי בניה עצמית בשעות הפנאי........

פורסם

היי לכולם קוראים לי בן אני בן 27חולה על החיים אני נוהג על פולו GTI היתה לי עד לא מזמן איביזה טורבו ולפניי אופנוע כבד שזוהי האהבת חיי המחלה הכי קשה שלי היא אדרנלין :evil:וזהו בגדול אגב אחת מהפתעות חיי היא הפולו GTI ותאמינו לי אני התנסתי בהרבה מכניות שהיו לי כמו ראלי דור 1 ושני איביזה טורבו גולף GTI שעדיין אצלי במשפחה אוודי A3 וכו הפולו GTI היא שילוב מוצלח של אוטו זריז יציב מאוד וחסכוני

פורסם

סמיר . בן 19 מחיפה.

נוהג כרגע על הונדה אקורד שנת 94 יפיופה ומהממת.

לא מזמן התחלתי לסחור במכוניות ועד עכשיו זה משתלם :)

עוד משהו ? חובב הגה מורעל .. אוהב מאוד לטוס נמוך במהירויות גבוהות [רק כשמצב הכביש מאפשר זאת !].

אני מתכנן גם להביא כלב בקרוב :-) איזה גור רועה גרמני חמוד כזה . למישהו יש אחד להציע לי ?:-P

שונא גזענים !.

פורסם

הי לכל החברים שנהניתי לקרוא את דעותיכם ואת הפרטים עליכם!

אני עם רשיון כבר כ3 שנים, אך לא ממש נהגתי עד עכשיו. אני רוצה עכשיו לקנות את הרכב הראשון שלי, באתי לקנות טויוטה קורולה, בדקתי כ8 רכבים, וכל אחד מהם לקחתי לבדיקה. התגלו רמאויות וזיפנויות ועוד. שילמתי כמה אלפי שקלים רק על הבדיקות האלו.

אחי אומר לי שכרכב חדש אני צריכה ללכת על משהו פשוט של 10000 ש"ח.

מניסיונכם הרב, איזה רכב מומלץ בסכומים האלו? עדיף סוג רכב זול יותר, או משנה מוקדמת יותר?

אשמח לשמוע את תגובותיכם!

שיף.

פורסם

קצר ולענין.

שמי: מאיר

מגורים: אזור ירושלים

רכב: טויטה קורולה 95 ידני.

אין לי אובי מיוחד כלשהו לפרק את הרכב שלי לגורמים בשביל לעשות לו נתיחה שלפני או שלאחר המות.

אך כל מה שאני יוכל לחסוך הן במובן הכספי, אבל בעיקר במובן של שמירת הרכב, אני יעשה לבד, כי מה שאני יפרק ויחבר בעדינות המוסכניק יעשה בפראות....

פורסם

יש לי מכונית HUNDAY I30 1600 חדשה

עשתה כ 1100 ק"מ

צורכת דלק (בנזין) פחות מ 8 ק"מ לליטר

אחנו בחורף, טרם הפעלתי מזגן

לפי פרסומי החברה צ"ל כ 11 ק"מ לליטר בעיר

נסיעותי רגילות, בעיקר בעיר ובסוף השבוע מחוץ לעיר

מה עושים ?

:-(

פורסם

שלום לכולם אני מאיזור הדרום רציתי חומר על מיקום של הטבעות של שילדות ומנועים ברכבים

אני עובד בעבודה זו :-)

פורסם

שלום, שמי סרגיי אני גר ברחובות ונוהג על פיאט אונו '92. יש לי רישיון קצט יותר משנה והצטרפתי לפורות בהמלצתו של Shellcase על מנת להרחיב את הידע שלי בנושאי נהיגה ואחזקת רכב.

עד עכשיו הפורום התגלה כמאוד אינפורמטיבי :-).

מעבר לזאת, אני שומע רוק ומטאל ומדי פעם משהו פסיכודאלי:twisted:.

אוהב לטייל, להתעסק ברכיבים מכניים והעיקר לנהוג.:-P

• תוכן חדש...