Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג כבר כמעט 50 שנים, בישראל ובארצות רבות בחו"ל (יש לי גם רשיון נהיגה אנגלי וגם ישראלי) - בטח יותר ממליון ק"מ (מי סופר...). אין לי ספק שהנהיגה אצלנו יותר אלימה ותחרותית מרוב מדינות העולם. חסר כאן נימוס בסיסי של התחשבות בנהגים אחרים. הדוגמה הפשוטה ביותר היא כניסה למעגלי תנועה - נדיר שבאמת נותנים זכות קדימה למי שבפנים וכבר קרוב - משתחלים לפניו אפילו אם הוא יאלץ לבלום.

אני רוכש עכשיו טויוטה פריוס חדשה, ומתעניין איפה כדאי להחליף את הריפוד לעור, במקום להזמין דרך היבואן.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתלבט לגבי רכישת רכב משפחתי או מיני ואן למשפחתי: זוג הורים ושלושה ילדים (2, 5, 7).

הפרמטרים החשובים לנו בעיקר: בטיחות, מרחב לילדים (כסא תינוק ושני "בוסטרים") ואמינות. אנחנו לא טיילים גדולים כך שאין צורך (וגם אנחנו לא רוצים) ברכבי שטח גדולים או ג'יפים.

מגבלת מחיר כ 100,000 ש"ח או פחות. אחת החלופות לגביהן התלבטנו היתה שברולט ויואנט (בגלל המחיר והמרחב הפנימי) אך אנו חוששים בגלל היעדר מבחני ריסוק. כמו כן אנחנו לא בטוחים לגבי אמינות המכוניות הצרפתיות בקטיגוריה הזו (סניק, פיזו 307 וכיוב').

חלופה אחרת שהוצעה לנו דרך העבודה - קבלת רכב ליסינג משפחתי (מזדה 3, טויוטה קורולה, מיצובישי לנסר,סובארו אימפרזה ופורד פוקוס וכו) בעלות של כ 3000 ש"ח מהברוטו. לא בטוחים בכדאיות הכלכלית של אפיק זה (אבל מכירים בחשיבות הנוחות).

נודה על כל תגובה משכילה.

פורסם

אני חייל, באפריל קבע. בית"ר בנשמה

גר בקיבוץ באיזור בנימינה... יש לי כלבה בולדוג אנגלי בת כבר 8... ממש בון בון

החלפתי עכשיו את מסיע האנשים הישן שלי - שרייד 88' ששירת אותי נאמנה ושטופל בידיי - חוץ מלפני טסט.

החלפתי לאפלאוז 92', 1,600, שמורה, יפה, לבנה, ידנית, 160,000

נראית ממש טוב, נעילה מרכזית, אזעקה.... ממש כיף - בובה.

רוצה להשקיע באוטו לאט לאט, קצת קצת, נתחיל מג'נטים מגנזיום 13" שעכשיו מחפש...

אחר כך מערכת וכו...

אשמח לטיפים לאביזרים לאפלאוז שלי....! :)

פורסם

שלום שמי אלכס ואני ממגדל העמק...

אני בן 27 ונוהג על פיסטאה 95 אוטו מעולה... 0 תקלות אמין מאוד שווה כל שקל.

אני אוהב מוזיקה ביקר מזרחית אוהד בית"ר ירושלים אוהב סתם לשבת במחשב.

אלצ'קו

פורסם

מגדל עיזים ויצרן גבינות עד לפני חודש .היום נגר,שהפך תחביב למקצוע.

נכנסתי להרפתקה,אם טנדר ויליס .

מכרתי אותו בגלל תקציב נמוך,דרש שיפוץ והחלפת מנוע.

מחפש מידע על לנדרובר אמצע שנות ה-80 תקין אם רשיונות.

כמה יכול לעלות,אצל מי אפשר לברר פרטים.

פורסם

שלום לחברי הפורום.

שמי משה, ואני עומד לרכוש רכב מסוג פולקסוגן גולף יד שניה.

היות ואני חדש בתחום הרכב הפרטי (רכב ממקום העבודה יש) הצטרפתי לפורום בכדי להכיר קצת את נושאי המוסכים והטיפולים והכי חשוב המחירים.

אז שיהי לנו מעניין ובכיף.

משה.

פורסם

שמי ניסים כהן עובד מדינה בהנהלת המכס והמעמ בן 49 נוהג על הונדה סיביק 97 נשוי + 3

חיפשתי אינפורמציה כמה עולה להחליף 2 בוקסות אחוריות להונדה עקב טסט שעשיתי שמחייב אותי להחליפם וכך הגעתי

לפורום הזה אני תושב גבעת זאב שליד ירושלים

אשמח לקבל האינפורמציה לשאלתי

פורסם

אז ככה..

מרקו מירושלים מאז שאני זוכר את עצמי אני מכור להגה

היום אני נוהג בבוקר על הונדה סיויק 93' מהממת אדומה

ובלילה על משאית

אה ... והקטע של הלישון לא נמצא אצלי בלקסיקון

לא יכול בלי זה

HONDA

פורסם

שמי אלירם גולדשטיין ,נשוי + 2 יועץ נדל"ן , נוהג על קאיה קרניבל מודל 2000 , גרתי מספר שנים בונצואלה ,חובב מחשבים ,

עבדתי שם בייבוא מוצרים מסין לדרום אמריקה

פורסם

היי חברי הפורום החדשים שמי חלי

והייתי מעונינת לשמוע את דעתכם המלומדת ואף להתייעץ בעינין קניית רכב

ברשותי וולוו 80 S שנת 2000 שאכלה את כיסי פשוטו כמשמעו , הייתי מעונינת לברר מה דעתכם על רכב מפנק ואמין כדוגמת הולו משהו ייצוגי אבל שלא יאכל את כיסי בטיפולים אינספור ואחזקה יקרה

מה דעתכם על האודי 6A ראיתי והתלהבתי, מה בנוגע לטיפולים

הציעו לי גם את הניסן מקסימה ? מה דעתכם

[עריכת הנהלה: דעתנו שזה אינו המקום המתאים לשאלה.]

פורסם

הי, אני בא מהצפון. על מה אני נוהג ...כרגע יש לי שתי מכוניות - אני לא מתמכר לשום מותג, לא מוכן להשקיע בספורטיביות ולא מבין את הטיפוסים שבונים רכב יפה ונכנסים לחובות - אחרי זה מוכרים את הבייבי שלהם במחיר הפסד .

Edi

פורסם

אהלן ,אריאל בן 22 נשוי.בעל מוסך בבית שמש .ברשותי פיגו 205 אדומה שנת 88 שעובר שיפוץ מקיף כרגע כולל שינוי מכני ושינוי בפנים.וגר במודיעין.

• תוכן חדש...