Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן,

קוראים לי שלומי אבוטבול אני גר בקרית גת...

עובד במחלקת הנדסה של מפעל ביו טכנולוגיה.

ועד לפני חודש וחצי רכבתי על GS500F שנת 2005 (זה שבתמונה)

ובעזרת השם שבוע הבא אני קונה פונטו ספייס ELX...

אחלה יום לכולם.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קוראים לי איתי, אני בן 18 (נכון לעכשיו), גר בקיבוץ רבדים (אל תשאלו איפה זה, זה לא מעניין...), לפני כמה ימים קניתי את האוטו הראשון בחיים שלי (!!!) פיאט אונו 94' 1400 סמ"ק גיר ידני (כמובן) במצב דנדש ואני ממש מרוצה ממנה!

ביום חמישי לקחתי אותה לטסט והחארות לא העבירו אותה בגלל שהלוחית רישוי הקדמית הייתה בלוייה (לטענתם כמובן...) לבסוף החלפתי לוחית והכל היה בסדר.

לפני זה נהגתי על האוטו של אבא, פיג'ו 305 מודל 88' אוטו' והיא לימדה אותי הרבה! (בגלל כל הבעיות שהיא עשתה לי...) ובגלל שאני גר בקיבוץ, יצא לי לנהוג על המון מכוניות (של הקיבוץ) יחסית לנער בגילי...

אין לי עדיין דוקטורט למכוניות וראיתי שיש המון חברים בפורום עם ידע ממש רחב בנושא ואני מקווה לצמצם את הפער הזה.

נכון לעכשיו, אני מתעסק בעיקר במוסיקה ובאוטו. אין סם יותר טוב מלנקות את האוטו תוך כדי שאני שומע את המוסיקה שאני אוהב במערכת.

ביינתים המצב הפיננסי שלי לא בשמיים אבל אני בכל זאת מתכנן להרכיב מערכת אודיו נחמדה וכמה שיפורים ויזואלים לאוטו (מבפנים ומבחוץ)

אם למישהו יש חלקים לפיאט שלי (אני מחפש גריל יפה לחזית של האוטו) או חלקים למערכת (אני צריך רק מגבר וסאב... לא יקר) אני אשמח לקבל הצעות.

אז זהו ביינתים... נקווה לטוב!

100_0036.jpg

פורסם

אהלן ,

קוראים לי אשרף אני בן 21 -כמעט- ממגאר שבצפון... עובד בחברת מפעלי "ישקאר" , אני שמח להיות אחד מהקהילה פה ומאוד מעוניין ללמוד והתחבר לכם ולהתפתח בתחום המוטורוקה ובקשר לרכב אני בנתים נוסע על פיג'ו 306 מנוע 1.6 ידני .

הרכב הבא הוא אך ורק אמפריזה טורבו שהתורים והגדישות שלה זורמים בתוך דמי יום וליל.

תודה לכולכם וסוף שבוע טוב :mm_smile:

פורסם

אני אלון

מאיזור השרון ,שנת יצור 1969 .

נוסע בד"כ כל יום על משהוא אחר,בבעלותי:שני יונימוגים,בלייזרv8 בנזין,zx,אקורד ex, טנדר 404,ווקסהול,willer 4000 ,

משחזר רכבים עתיקים בזמן הפנוי-כשיש כזה

אני עוסק בהפקות קולנוע וטלויזיה כאחראי רכב מצטלם,

מוסיקה-הכל למעט מזרחית,

חולה ים ושטח מכל הכיוונים,בעלי חיים הכל הולך חוץ מחולדות.

ולכל מי שיש רכב מעניין מוזמן ליצור קשר ואכניס אותו למאגר רכב מצטלם.

[email protected]

פורסם

אני צביקה מראש העין,

עצמאי ועכשיו נכנס לעולם הרכב אחרי שנים של תלות ברכב משפחתי ורכב ההורים,

מקווה לנהוג על רכב משלי בקרוב :)

פורסם

נו מה כבר אפשר לכתוב על עצמי למי שלא מכיר אותי בכלל אה... נו טוב נתחיל

אני מאיזור המרכז מטורף על כל מה שקשור באודיו לרכב ומוסיקה בכלל.אוהב בעיקר מוסיקה עכשיוית ו 80'S.

נוהג על פורד קונקט כן כן אני בן 20 ואני לא נוהג על רכב מירוצים ומותקנת בה מערכת שמע מצויינת וזהווו...שמחתי להכיר את הפורום הזה סוף כל סוף לדבר עם אנשים שמבינים עניין ולא שחקנים וזהוו..

שיהיה לכולם רק טוב...

ג'ובני

פורסם

גיא יצחק בן 18 מחדרה

אוהב מכוניות,בעיקר את כלה דבירם שאתה עושה בעצמך כפרוייקט,מאוד מעניין.

אני לא מבין במכונאות הרבה,אבל ידע בסיסי ממש מועט יש לי.

אני נוהג על סובארו ג'אסטי 91' 1,000 סמ"ק.סבבה להתחלה,עד שמתחררים ומוציאים רכב מהחברה.

בזמני הפנוי אני משחק כדורגל בבית"ר חדרה ובשאר הזמן מתעסק בעיקר במה שנקרא רכבים,מתעניין ולומד כל יום עוד דבר על רכב ועל מערכות אודיו.

יש הרבה שלא שמים כאן בפורום על מישהו שיש לו ג'אסטי כי תאמת,זה אוטו ישן,לא יפה אין בו אקוסטיקה,אבל בשבילי?זאת אהבת חיי האוטו הראשון שלי,ששייך לי ורק לי

אז אני פה בשביל להרחיב אופקים,ללמוד עוד,לעשות דברים ללמוד ולהעזר כאן באנשים

ואם אני אוכל במידע המועט שיש בידיי לעזור למישהו אני תמיד אשמח

שיהיה לכולנו המשך גלישה נעימה

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

ברצוני לדעת בעזרת באיזה פלגים אני אקבל ניצול מקסימלי בסוג דלק 98, ואיזה פלגים יתאימו לרכב שלי.

GOLF 2002 מנוע 1,600.

אני משתמש בדלק 98 והמטרה שלי היא לשפר מעט את הביצועים של הרכב, מבחינת כוח!

פורסם

הי

שמי אורן, מאזור המרכז ולמרות העניין הרב שלי ברכבים עתיקים אני נוהג בסוזוקי בלנו (עם כל הצער שבדבר..)

אני מסיים השנה את לימודי התואר השני במזה"ת באוני' חיפה (מסלול מחקר) ועבודת המחקר (התיזה) שלי עוסקת בהתפתחות התחבורה המוטורית בא"י בין 1900-1950. כמי שיש לו עניין רב (גם אישי ולא רק מקצועי-אקדמי) בתחום הרכב/נהיגה מצאתי את האתר של "מועדון החמש" (על הפורומים השונים) כבמה מצויינת לשיתוף פעולה הדדי במסגרתו אוכל להעשיר את ידיעותיי בתחום (האנשים כאן בהחלט עושים רושים של מקצוענים בתחומם) ולתרום מהידע שלי בהיבט ההסטורי-מקצועי בכל הקשור לנושא מרתק זה..

מצפה לשיתוף פעולה פורה

בברכה

אורן

• תוכן חדש...