Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 30 בחור דרוזי מכפר ג'וליס בצפון (אזור עכו,נהריה,כרמיאל), נהגתי בעבר על אופנוע, כיום אני עם רכב יבוא אישי

volvo 740 תוצרת בלגיה שאין כמוה בארץ אני מייבא לה חלקים מחו"ל מ ebay או חנות בארה"ב הרכב שנת 1991 יש לו מערכת אויר, דלק, חשמל ייחודית שמקנה לו כוח טורבו בלי מכשיר הטורבו.

"הוכרחתי" ללמוד אותה כי המכונאים לא מכירים אותה אפילו בחברת "ארז" כל הלימוד זה דרך אתרי אנטרט וספר VOLVO שקניתי

אני עובד בייצור חלקי תעופה שזה גם תורם קצת להבנת פירוק והרכבה של כל חלק ברכב :)

לאחרונה נתקלתי בבעיה ביניקת אויר והיה לי קוד שיחס אויר דלק שחיישן הלאמבדה מגלה הוא לא נכון, לבסוף גליתי שיש לי בריחה בבוסטר בלמים הדיאפרגמה שלו כנראה כבר עייפה, רציתי להחליף בבוסטר מרכב אבל התברר שאצלי זה משהו מיוחד ואחר.

הפתרון זה שיפוץ הבוסטר הנוכחי.

אם אתם יכולים לעזור לי "איפה אני יכול לנסוע לפרק לשפץ ולהחזיר אותו תקין לרכב באזור הצפון" ???

אני נוסע עם הרכב לעבודה ולא יכול להרשות לעצמי בנוחות להשבית את הרכב כמה ימים אם צריך לעשות את השיפוץ למשל במרכז.

תודה!

דין

פורסם

שלום לכולם

קוראים לי ליאור בן

אני גר בניו יורק

נתקלתי בפורום הזה היום בפעם הראשונה

אני חייב להגיד שזה פורום ממש מגניב.

נחמד לראות שיש כלכך הרבה מתעניינים בתחום גם בארץ המוגבלת מוטורית הזאת :)

אני נוהג במאזדה מיאטה MX-5 דור NB .

יש בסה"כ 2 מיאטות כמו שלי בכל ארה"ב.

כל האוטו חוץ מהשלדה מוחלף לחלקי מירוץ.

כמובן שהוא חוקי לכביש.

מבפנים חוץ מהכסאות המראה הוא רגיל..גם המיזוג והחימום עובדים :)

המנוע בנוי ללחץ טורבו גבוה עם יחס של 8.5

הגיר הוחלף ל 6 הילוכים ושונה יחס ההעברה הסופי מ 4.3 ל 3.6

נוספו למנוע כמובן מגדש טורבו 3071 אינטרקולר קידמי.

ביחד עם נייטרוס של 150.

כמובן שכל מערכת המחשב והדלק שונו ל TEC3R ומזרקים של 1000CC.

כל מערכת המתלים הבלמים הוחלפה למערכת מתכוננת וכמובן חיזוקי שילדה

לגבי המראה..הובא קיט שלם מיפן שהוא היחיד בארה"ב.

התוצאה היא 625 כוח סוס שרוצחים כל פרארי ופורש או וייפר שנמצא בדרך.

אני יפרסם תמונות של האוטו יותר מאוחר.

פורסם

שלום

יש לי פולו 96 היתה לי בעיות של נזילות מים ברכב הרבה זמן והחלפתי רדיאטור שדלף לפי המוסכניק שלי.

אבל עדין היו לי בעיות של נזילות חוסר מים והמוסכניק שלי ניתק את המעבה חימום הפנימי והבעיה נפתרה .

הבנתי שהחלפה של חלק זה יקרה מאד , אך אני יכול לדעת שזו באמת הבעיה ואך אני יכול להוזיל את ההחלפה (האם החלפה לבד אשפרית)

כמה יכולה לעלות לי החלפה כזו במוסך לחדש או תיקון הישן או למשומש

פורסם

אהלן,

שמי- אלון שליו, 30, נשוי+1 גברגבר!

ג'יפאי בדם, אישטח, בעברי- 2 סיקסים, סופה, היילקס חד קבינה 4X4, כיום סי ג'י 5 73' למכירה...

בעל סדנה לחלקי פיבר וקארבון לרכבים- כל מה שהדמיון מעלה- כנפיים, כנפונים, דש-בורדים, מכסי מנוע,

בגאז', דלתות. פאנלים שונים, פודים, פגושים (שונא את המילה טמבון), חזיתות שלמות לרכב, בקיצור-

כל הפרעה, כמה שיותר עמוקה יותר טובה!!!

גר בת"א, (רק ישן שם), כל היום בסדנה בהוד השרון...:cry:.

עזרה ויעוץ בכיף לחברי הפורום, תמיד!!!

אלון שליו- ג'יפארט, 050-4743322.

ביי.

Gpart- סדנה לעבודות פיברגלאס, קארבון ועוד.

הוד השרון, 09-7484940, אלון- 050-4743322

פורסם

שלום אני תם. גר בקיבוץ ליד אשקלון. בן 17 וחצי.

עוד חודש בדיוק למלווה האוטו שלי (של ההורים) פג'ו 205 forever !!

החלטתי לשים לו מערכת אז קניתי מחבר רדיו דיסק....היו לי באוטו שני רמקולים קדמים מקורים שבאו עם האוטו, אחד היה מת, והשגתי מאותו חבר עוד רמקול חיברתי אותם לרדיו דיסק ושמעו בסדרמינוס... כשניסתי להחזיר הרדיו דיסק הוא לא נכנס עד הסוף אז הוצאתי אותו, והכבל של הארקה היה חשוף ( לא חיברתי להארקה) והיה לי קצר בין המקור מתח להארקה דרך הרדיו דיסק...ומאז הוא משמש לי כמשקולות לדפים..חחח לא נורא. קיצר אני רוצה להשקיע עכשיו על המערכת שתיהיה מפוצצת..

אני מבין קצת בכל הקטע זה של הספקים, עכבות...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

עם מישהו צריך תיבות, לא רק לבאס ולא רק לרמקולים של אוטו שידבר איתי, תמורת מחיר סימלי כמובן.

הפורום נראה לי ממש אחלה ...אני הולך להיות פה הרבה!

פורסם

אני קוראים לי אבי ההובי שלי זה לפרק מנועים ולהרכיב אותם אני אוהב את השטח והטבע

עוד אוסיפ על עצמי מאוחר יותר

פורסם

טוב אז אני שמעון, בן 17 וגר באשקלון, יש פה עוד אשקלונים? ;)

שומע בעיקר היפ הופ, טראנס, psy ורוק(בעיקר פסיכודאלי).

נוהג על סוזוקי ליאנה 2006 :)

פורסם

שלום שמי בצלאל רוח אני מהקריות בן 45 יש לי מוסך ברחוב חלוצי התעשייה בחיפה

אני עוסק במקצוע הזה מאז שאני מכיר את עצמי...

התחביב שלי הוא לשפץ מכוניות עתיקות..

פורסם

שלום חברים שמח להצטרף. שמי שרון ואני בעל שני רכבי דיזל : מרצדס וגיפ. מכור לאיכות הסביבה נאמן ניקיון וחובב טבע וטיולים . אשמח לשמוע מכם בכל עינין הקשור לנהיגה תוך שמירה על איכות הסביבה . נושא זה יקר לליבי . אני אישית מוהל 20% ביודיזל בשני הכלים שלי ובכך שומר על נקיון מערכת ההזרקה ברכב שלי ומונע כמעט לגמרי פליטת מזהמים . מה דעתכם? פסיכי? או אולי לא?:idea:

• תוכן חדש...