Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שחורים ?

תוכלו לתקן את המעוות, ולשדרג לקיט הפלסטיקה החדש של דוקאטי-מאניה (מחווה לרוסי שעבר לקבוצה השנה)

מצטער שסטינו מהנושא המרכזי והלא חשוב של הדיון ...

ducati-monster-GP-replica-rossi.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אופני כביש זה לכוסיות, רק שטח! :twisted:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת פחות ממחיר "המחירון"

ועכשיו עדכון חם, הרגע תדלקתי מיכל ראשון (לפני עליית המחיר ל 7.75 ש"ח)

הרכב עשה בדיוק 1:20 (ק"מ לליטר), מ-ד-ה-י-ם בהתחשב שהקילומטרים הראשונים תמיד "בזבזניים" יותר !!!

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
קצת פחות ממחיר "המחירון"

ועכשיו עדכון חם, הרגע תדלקתי מיכל ראשון (לפני עליית המחיר ל 7.75 ש"ח)

הרכב עשה בדיוק 1:20 (ק"מ לליטר), מ-ד-ה-י-ם בהתחשב שהקילומטרים הראשונים תמיד "בזבזניים" יותר !!!

ליאור

תתחדש, אבל נשאלת השאלה איך אתה מסוגל לנהוג בעגלה כזו אחרי הדוקאטי ואחר הלאון שהיתה לך קודם.

ביום שישי נסעתי כמה קילומטרים על גולף 1.6 אוטומט, סבלתי מכל רגע... הדבקתי את הדוושה וכלום לא קרה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כרגע אכן לא קורה כלום ... חוץ מזה שאני בהרצה ...

אבל אתה מתפרץ לדלת פתוחה 8)

יש מספר פרויקטים לא מוצלחים של השתלת טורבו על מנועים אלו... :cry:

אבל... יש הצלחות יפות של סופרצ'רג'רים, עם קיטים מאד מקצועיים שמשרתים גם את ה 107\אייגו

ההספק עולה מ 68ל 125, התאוצה יורדת מ 14 ל 8 שניות !!!

http://my107.blogspot.com/search/label/Supercharger

DSC01501.jpg

קפיצי הנמכה וקוילאוברים יש כמו זבל, EIBACH, H&R, VMAXX, KW ואחרים

apex.jpg

אגזוזים משוגעים שמוסיפים 10% גם לא חסר

11.jpg

אבל אני כנראה אתחיל ממה שאני הכי אוהב ... צמיגים נורמלים 195/40 בגודל 15", 16" (לעומת ה145 הדקיקים המקוריים)

2.jpeg

מה דעתך ?

"מוות לשיעמום"

פורסם

נראית מעולה.

כשהן נמכרו בהחלט שקלתי לקנות אחת אבל הן נעלמו בשניה וחצי עם האיסור יבוא המטופש וה107 ממש לא עושה לי את זה.

אפשר לאשר את המידת צמיגים הנ"ל בצורה נורמאלית?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הדוקאטי כבר משופר במחשב ניהול מנוע של Ducati Performance בפילטר פתוח ובמערכת פליטה סופר איכותית מקרבון של טרמיניוני, עכשיו תור הג'וק.

ליביו - אכן ה 107 פחות מגניב מהסיטרואן (פנסים קדמיים ואחוריים וגריל) אם תרצה C1 חדש עם ניילונים ואפס ק"מ, אפשר להשיג, דבר איתי בפרטי.

לגבי מידות צמיגים, המקור הוא 155/65-14, בחו"ל קיימות שתי מידות נוספות, 195-45-15 , 195-40-16, אני מברר מה צריך לעשות כדי שבמדינה המפגרת שלנו נוכל להתקין צמיגים במידה הזו שהיצרן מאשר ...

"מוות לשיעמום"

פורסם

אם זה היה הזמנה עם תקופה למכור רכב באמצע , כנראה הייתי הולך על זה, מיידי - אני לא רוצה להיכנס לעניין של הלוואות גישור וכו.

חבל.

ג'אנטים לרכב הזה לדעתי ישנו את כל הלוק שלו.

זה הדבר היחיד שנראה לי נוראי ברכב.

ברומניה נתקלתי בכאלו בגירסאות מאובזרות (לפני כשנתיים) - עם ג'אנטים גדולים - נראה מעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...