Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפשת רכב בגודל בינוני אך יחסית מרווח ואחרי צמצום אפשרויות נותרתי עם הנ"ל.

דרישות מרכב :

דבר ראשון - בטיחות ומקום מאחור לשני כיסאות בטיחות.

אמינות טובה ואחזקה יחסית לא כבדה.

נסיעות בעיקר עירוניות ומדי פעם חופש צפון/דרום.

תקציב של עד 47K .

מי מהם יענה על הצרכים בצורה הטובה ביותר ?

תודה

פורסם

ברשותי גרנדה רובוטית 07 ומאוהב ברכב :-)

מבחינת הבטיחות לרכב יש 6 כ"א וגם ESP משנת 08 ובעל 5 כוכבי בטיחות

מאחור יש תופסנים מיוחדים לכיסאות התינוק שמעוגנים בשילדה (אמור להיכנס שתי כיסאות בכיף)

אין בעיה עם מרווח הפנים והוא מצויין.

חסכוני בדלק ובטיפולים

מבחינת אמינות לא אמורה ליהיות בעייה מיוחדת (אצלי שנה כבר וב"ה הכל מצויין)

רק תיבדוק אם גודל תא המיטען מספיק בשבילך וזהו.

בהצלחה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הפונטו בטיחותית יותר, נוחה יותר, חסכונית יותר, יפה יותר בעשרות מונים (ולמרות שזה לא בדיוק פיצ'ר תפעולי, זה נחמד שיוצאים לחניה...)

מבחינת אמינות שתיהן לא נוטות לבעיות מיוחדות- אבל הפיאט רגישה יותר להזנחה או חלפים סיניים זולים.

פורסם

מתעלק.

האם הפיאט פונטו איבו החדשה 1.4 ידני יותר חסכונית מפיאט גרנדה פונטו 1.2 ידני?

על הנייר-

איבו 1.4ידני : 17.5 לליטר בינעירוני.

גרנדה פונטו 1.2ידני : 16.5 לליטר בינעירוני.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

עד כמה שאני זוכר בפונטו איבו יש מערכת שמכבה את המנוע בעצירות ולכן הגיוני שהיא קצת יותר חסכונית.10 אחוז נשמע לי קצת יותר מידי אופטימי, אבל זה בהחלט הגיוני שיש חיסכון כלשהוא.

פורסם

to_be, אם גודל תא המטען בפיאט מספק אותך, ואת מודעת לקיומו של הגיר הרובוטי, הפיאט תהיה עדיפה על היונדאי.

לגבי האיבו, התורם הראשי לצריכת הדלק הטובה יותר הוא מנוע המולטיאייר. יותר מאשר מערכת העצור-סע.

!AWDSOME

פורסם

המולטי-אייר נמצא רק בגרסה היקרה יותר, הרוב המוחלט של אבו שנמכרות בארץ נמכרות עם מנוע ה 1.4 77כ"ס הסטנדרטי שקיים גם בגרנדה.

לגבי המספרים, אפשר לדעת מאיפה דלית אותם?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי לראות גרנדנה רובוטית ונסעתי עליה (עדיין לא נלקחה לבדיקה)

שתי שאלות שאלה לגבי ההגה - הוא הרגיש רופף ולא "מחובר" האם כך אמור להיות ?

ובתחילת הנסיעה הרכב גמגם מעט עד שהחליף הילוך האם גם כאן מדובר בהתנהגות רגילה של הרכב ?

פורסם

ההגה בפיאט הוא חשמלי ויש לו גם מצב city, המופעל בכפתור ומיועד לחניות. במצב כזה הוא מרגיש קל מאוד וכמעט חסר התנגדות לסיבוב, אולי מכאן ההרגשה. אגב, גם במצב רגיל מדובר בהגה קל יחסית וחסר רגש. התנהגות הגיר בהחלט מתיישבת עם אפיון העברת הילוכים בתיבה רובוטית שבלחיצה נמרצת מהסס ומגמגם. בכל מקרה בדיקה תגלה אם מדובר בהתנהגות נורמלית או תקלה.

פורסם

הגה רופף? את מתכוונת שהיה קל מדי לסובב אותו?

אם כן, תוודאי שמצב ה-city כבוי.

לגבי העברת ההילוכים, מה זאת אומרת הרכב גמגם? הסל"ד במנוע לא היה יציב? האוטו רעד? הוא העביר הילוך והחזיר?

בכל מקרה לא נשמע כל כך תקין.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לגבי ההגה כן היה קל מדי לסובב אותו

ולגבי הגמגום , העברות הילוכים התבצעו ולאחר ושהרכב עבר ממצב של ראשון הפסיק לגמגם.

גמגום : זה הרגיש מצב כמו ברכב ידני קצת כמו זינוק בעליה שלפני שהרכב נכבה יש גמגום לפני זה.

פורסם

אז עניין הגמגום נשמע לי לא תקין. כמובן שקשה לדעת בלי לחוש בזה במציאות.

תעשי נסיעת מבחן על עוד אחת ותראי אם גם שם זה ככה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...