Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי לנטרה 94 ליפני שלושה ימים נתקעתי תוך נסיעה המנוע כבה ,ליפני שכבה ,הרדיו גמגם והקודן השמיע רעשים .בנסיונות ההנעה היה רעש של תיקתוק לא מאיזור האלטרנטור.הזמנתי גרר הפעלתי 4 מנורות חירום שעבדו עד שהגרר הגיע (כ שעתיים+).הגרר בדק טעינה והצג הראה 14.2וזה תקין , והוא אמר שהמצבר גמור משנת 2007.והחליף מצבר.600 ש''ח

היום הרכב נתקע שוב בנסיעה,לא היו אורות כלל וכמובן לא הגיב הסטרטר ,והיה אותו רעש תיקתוק.

הגיע רכב שרות שבדק טעינה ואמר שמראה 8,ולטענתו אין טעינה ויתכן שהאלטרנטור תקול.

השאלות שלי הן:-האם יתכן שהגרר הראשון עבד עלי ולא היה צורך להחליף מצבר. למרות שכאמור היה מ 6/07 ולמעשה היתה זו בעית אלטרנטור.

איזה בדיקה לעשות מחר אני צריך לפנות למוסך בינתיים אני עם מצבר זמני שהגרר השני נתן לי.

וכמה אמור לעלות אלטרנטור משופץ

פורסם

כיצד נעשתה הבדיקה של הגרריסט הראשון? האם הוא בדק את הטעינה כאשר הרכב עובד וכל צרכני החשמל עובדים? הפערים שנימדדו בין 2 הגרריסטים זה שמיים וארץ אז משהו שם נעשה לא נכון. האם לא נידלקה לך נורת מצבר בזמן הנסיעה?

:)
  • ספונסר פורום
פורסם

אתה לא חייב לפנות למוסך ואולי אפילו כדאי שתפנה קודם לכן לחשמלאי רכב שיאבחן את הבעיה ויבצע בדיקת טעינה מלאה (כולל זרם טעינה בעומס) ואז יקבע באופן חד משמעי האם האלטרנטור דורש החלפה או לא.

אלטרנטור משופץ עולה בדרך כלל כמה מאות שקלים.

פורסם
כיצד נעשתה הבדיקה של הגרריסט הראשון? האם הוא בדק את הטעינה כאשר הרכב עובד וכל צרכני החשמל עובדים? הפערים שנימדדו בין 2 הגרריסטים זה שמיים וארץ אז משהו שם נעשה לא נכון. האם לא נידלקה לך נורת מצבר בזמן הנסיעה?

אם אני זוכר נכון הבדיקה היתה לאחר שהניע עם כבלים וניתק אותם.למעשה הבן שלי נהג (אני הגעתי להמתין לגרריסט) הוא לא זוכר שנידלקה נורה בנסיעה לא ליפני יומיים ולא היום. תודה על התגובה המהירה

• תוכן חדש...