Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם כבר להתרגז על כל העניין, גם המומחה של אור ירוק שהוציא תחת ידיו את הדוח ראוי למרכאות סביב התואר שלו:

אז זהו שה"דוקטורט" שלו איננו בענייני תחבורה,‬וגם לא בענייני הנדסה, אלא

ב"מדעי ההתנהגות", ולדעתי (לא זוכר אם ראיתי את זה כתוב או שהסקתי את זה לבד) הוא רכש אותו כאן

http://www.code.co.il/?CategoryID=227&ArticleID=10... (נראה אם מישהו מכם יכול למצוא את האתר של ה"אוניברסיטה" הזו... אני בינתים לא הצלחתי).

כלומר זה מין תואר כזה שרוכשים ב"למידה מרחוק" ע"י הגשת כמה עבודות בכתב, ולכן גם אין לו שום הכרה אקדמית, הוא אינו מוכר ע"י המחלקה להענקת תארים במשרד החינוך לצורך דירוג שכר או גמול השתלמות וכד'. זה טוב רק כדי להוסיף תואר לפני השם ולתלות עוד תעודה על הקיר במשרד בשביל לעשות רושם על הדיוטות ולקבל כבוד.

ולמען מי שלא שם לב, עוזי רז הוא חבר בסגל המרצים של המכללה הזו, שמתווכת את התארים האלה, ומנהל הקורס לחוקרי ומשחזרי תאונות דרכים הניתן על ידה. כאן הם חוגגים לו את קבלת התואר: http://www.code.co.il/?pg=&categoryid=345&articlei...

לכן אני חושב שגם השימוש שהוא עושה בתואר " דר' אינג' " הינו הטעיה וניסיון לקשור לעצמו כתרים לא לו (במקרה הטוב*), שכן למיטב ידיעתי, התואר " דר' אינג' " (.Dr.-Ing) הינו תואר המוענק רק בגרמניה, ורק למי שעשה תואר דוקטור (אמיתי, לא בהתכתבות) בהנדסה (זה קיצור של Doktor der Ingenieurwissenschaften = דוקטור במדעי ההנדסה). וזה תואר שלא קל להשיג אותו. יותר קשה מאשר אצלנו, בישראל, למשל.

אני אפילו חושב שהשימוש שהוא עושה בתואר " אינג' " במקום "מהנדס" איננו מוצדק, כי "אינג'" איננו שווה למהנדס. זה שוב בא במקור מהתואר בהנדסה הנהוג בגרמניה ובעוד מדינות אירופאיות, שם הלימודים לתואר מהנדס הם בהיקף שבין תואר ראשון לשני בהנדסה אצלנו.

בכלל, רשימת התארים הצמודה לשמו היא קצת משונה. יש שם ".P. Eng" ו-"Meng", תארים שלמיטב ידיעתי לא מוענקים ולא נהוגים בארץ, אז לך תדע מה עומד מאחריהם. גם באיזכורים ברשת הוא מוזכר לפעמים כמהנדס מכונות ולפעמים כמהנדס תנועה. אולי מישהו יכול לברר מה הוא בדיוק.

גם הדהים והצחיק אותי שראיתי שבאיזשהו מקום, ליד פרטיו באנגלית, הוא תרגם את דרגת הסגן-ניצב שלו מהמשטרה כ-Deputy General. אני לא נתקלתי בדרגה כזו במשטרה. לא קשה למצוא (גם באתר הרשמי של המשטרה) שסגן-ניצב זה chief superintendent. נראה לי שהוא (אולי מישהו עשה זאת בשבילו) פשוט תרגם את זה מילולית: סגן = deputy, וניצב... נו, זה כמו אלוף = general.

* מעניין אם אין כאן התחזות, אבל בשביל לענות על כך צריך משפטן. מאידך, הבן אדם מופיע בבתי משפט, ומופיע עם תוארו זה בפרוטוקולים שלהם, אז לך תדע.

פורסם במקום בפורום תפוז.

פורסם
נראה כמו דו"ח מכוסת"ח מאין כמוהו.

אולי בגלל שלנהג הרכב (והשמועה מספרת שהוא בן "של מישהו") יש עורך דין ולטל אין אף אחד.

איתמר.

זו השערה ברמה של רפובליקת בננות

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הדמיה של התאונה:

מתוך פול-גז:

http://fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=49132

"האינסטינקט של כל נהג הוא להתייחס אל פעולות של נהגים אחרים כאל פעולות סבירות וצפויות, וגם כאשר נהג אחר מתחיל לבצע מהלך מסוים הנטייה הראשונית שלנו היא להתייחס אליה כאילו שהיא תישאר בגבולות הנורמה. אני מעריך שטל רכב רגוע וחשב שנהג המכונית לכל היותר 'משייט' לרוחב הנתיב. סביר שהוא לא אותת או נתן אינדיקציה כלשהי שהוא מתכוון להיעצר על אי התנועה וזאת הייתה המלכודת עבור טל."

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אני מעריך שטל רכב רגוע וחשב שנהג המכונית לכל היותר 'משייט' לרוחב הנתיב. סביר שהוא לא אותת או נתן אינדיקציה כלשהי שהוא מתכוון להיעצר על אי התנועה וזאת הייתה המלכודת עבור טל."

או שהנהג מכונית יצא במהירות מהשוליים ונעצר באי תנועה , תוך שהוא חוסם את הנתיב לטל ז"ל

פורסם

זה ברור הרי שלארגון הטרור "אור-ירוק" יש אינטרס לחסל את האופנעונות בישראל,

ובין הייתר כל מה שקשור להנאה מנהיגה, בין אם זה ג'יפים קשוחים וחסונים ובין אם זה

מכוניות ספורט סקסיות, גם את רכבי האספנות הקלאסיים ברצונם לחסל, ומצידם

שכולם ינהגו על משפחתומטית אפרורית ומשעממת עם תיבה רציפה, - והמקרה המצער

של טל שביט. זה עבורם עוד סולם לטפס עליו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אכן תוצאות הבדיקה הראו תמונה שונה לחלוטין.

הדו"ח של אור ירוק משקר בכל פרמטר וזה אמור להדליק לנו אור אדום. אדום מאוד!

הצטרפו לקבוצה נגד אור ירוק!

https://www.facebook.com/pages/%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7/214263971931873

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אולי פספסתי, אבל איפה השם של נהג המכונית? איך זה נשאר מוסתר עד עכשיו? מי משחק איתנו כאן?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זה ברור הרי שלארגון הטרור "אור-ירוק" יש אינטרס לחסל את האופנעונות בישראל,

ובין הייתר כל מה שקשור להנאה מנהיגה, בין אם זה ג'יפים קשוחים וחסונים ובין אם זה

מכוניות ספורט סקסיות, גם את רכבי האספנות הקלאסיים ברצונם לחסל, ומצידם

שכולם ינהגו על משפחתומטית אפרורית ומשעממת עם תיבה רציפה, - והמקרה המצער

של טל שביט. זה עבורם עוד סולם לטפס עליו,

צודק לגמרי.

roee, לא פספסת, הם עדיין לא פרסמו את השם של נהג המכונית.

קטע מאוד מסריח ומאוד מעצבן.

פורסם

זה עוד נקודה,

יכול להיות שזה בגלל התדמית השקרית שהם יצרו לאופנענים - כלומר, הם מפחדים לפרסם את שמו

"שמא יעלוהו הרוכבים על המוקד" וזה הכל חרטא, צריך לפרסם את שם הנהג במלואו היות ויש לציבור

את הזכות לדעת מי הרג אדם שהיה מנהיג אופנענות בישראל - אני לא מבין מדוע "אור-ירוק" מחרפים

את נפשם כ"כ בלהגן עליו, הרי כל מטרתם להילחם בתאונות הדרכים, וכפי שזה נראה נהג הפולסוואגן

הוא הבעייתי בסיפור? היות שהמוות המצער של טל שביט יכול לשרת את האינטרס שלהם אז הם מסלפים

עובדות - רק שתראה כמה הם לא אמינים, כמה הם אינטרסנטים, וכמה הם שקרנים - ובמקום להוציא

נגדם צו מעצר בתוספת כתב אישום על "שיבוש הליכי משפט" עוד מאמינים להם,

וזה לא הבעיה העיקרית! הבעיה העיקרית היא התדמית שהוציאו לאופנוענים - תדמית של פראי אדם ומסכני חיים!

תדמית שגויה לגמרי! והכל במטרה אחת! לחסל את התרבות המוטורית בישראל, - הם מציגים את עצמם כמגיני

הציבור בכבישים שבעצם הם רק מסרסים אותו, הם מקלסים ומקללים על כל אופנוע/רכב ספורט שעולה לכביש

וג'יפאים כמוני מבחינתם הם בגדר רוצחים בפוטנציה, הבעיה שהם מקבלים גב עצום מהממשלה ומהציבור שלא

מסתכל על העובדות לעומק, הם מטיפים שקרים לציבור, הם מטיפים להוריד צעירים מהכביש/אופנענים/בעלי רכבי ספורט

הכי קטע - שהם מרגישים את עצמם צדיקים ושליחי האל - לא יודע, אני לא אוכל את הבולשיט הזה.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...