Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, מסחטת מיצים זה כמו אופני כושר - שבוע ראשון מתלהבים ומכינים את כל המיצים האפשריים.

שבוע שני מכינים מיץ אחד ביום כי חייבים, כבר קנית מסחטה, לא ככה?

מהשבוע השלישי היא מעלה אבק.

ולכן, יש עכשיו מבצע בשופרסל - מסחטת מותג מדבקה שקר כלשהוא ב 100 ש"ח.

תקנה. אם אחרי חודשיים עדיין תפעיל אותה, לך תקנה מסחטה מקצועית.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

+1

קניתי מסחטה בכמה מאות שקלים אבל אחרי 5 כוסות מיץ תפוחים התייאשתי ממנה והעדפתי לאכול תפוח שלם.

כל ההתעסקות עם הניקיון של המסחטה לא שווה כוס מיץ.

פורסם

תודה על התגובות.

כשאני פותח שרשור בהמלצה למשהו,זה בדרך כלל כי אני הולך להשתמש בזה,כמו מכונת קפה שקניתי והתייעצתי כאן ,או מסחטת תפוזים שקניתי וגם כן התייעצתי כאן.

תודה על הדאגה אבל אני לא עצלן,זה יהיה שימושי גם בעוד שנה כנראה.(במיוחד שאני רואה את ההנאה של הבנות שהן שותות את המיץ שסחטתי להן או את האשה כשהיא מתפנקת על הפוך עם טיפה קינמון למעלה:-D ).

השאלה אם הפשוטות עושות את העבודה באמת או שאני אגלה מיץ עם חתיכות של פרי ולא רק מיץ?

פורסם

מסחטה כזאת זה דבר די פשוט: מנוע חשמלי עם מגרסת פרי ופילטר צנטריפוגה שמפריד את הנוזל והפירות. אם החורים בפילטר קנים מספיק - לא יהיו חתיכות פרי במיץ. את חתיכות הפרי לא חייבים לזרוק, אפשר להכין לביבות בתוספת בצל ותפוח אדמה.

ברשותי מכונה של מורפי ריצ'רדס - מחזיקה יפה, אך לא עובדת קשה מידי. אחרי כמה דקות עבודה המנוע מתחיל להוציא קצת חום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי יש MES3000 של בוש. סה"כ אני מרוצה ממנה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תודה גבר, אבל במחיר הזה אם אני אביא לאשתי מסחטה היא תסחט לי את שתי הבי#$ם:shock2::2gunfire::bugeyed::evil: .

גם ככה היא לא מתלהבת מעוד מכשיר חשמלי במטבח על השיש או בארון.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מכונת מדהימה בחצי מחיר. שים תפוחים שלמים וייצא לך סיידר צלול.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777217

• תוכן חדש...