Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהמנוע פולו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפאנל

החלפתי סעפת פליטה (ללא סנסור למבדה) בסעפת של פולו 2001 (עם סנסור) והאוטו עושה רעש כאילו טרקטור, האטמים אותם אטמים שהיו, וההחלפה הלכה חלק ללא בעיות, ותוך כדי תאוצה אני שומע רעש של יניקה, בנוסף כשאני מוריד את הרגל מהגז ישנו רעש של כאילו מכות באזור המנוע או פליטה לא כל כך יודע מאיפה.

יש לכם הצעות לבדיקה אולי להחליף משהו??

אגב האוטו מתנהג מצויין יש כח כמו שהיה וצריכת הדלק לדעתי השתפרה אפילו

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם
שלום לפאנל

החלפתי סעפת פליטה (ללא סנסור למבדה) בסעפת של פולו 2001 (עם סנסור) והאוטו עושה רעש כאילו טרקטור, האטמים אותם אטמים שהיו, וההחלפה הלכה חלק ללא בעיות, ותוך כדי תאוצה אני שומע רעש של יניקה, בנוסף כשאני מוריד את הרגל מהגז ישנו רעש של כאילו מכות באזור המנוע או פליטה לא כל כך יודע מאיפה.

יש לכם הצעות לבדיקה אולי להחליף משהו??

אגב האוטו מתנהג מצויין יש כח כמו שהיה וצריכת הדלק לדעתי השתפרה אפילו

בהנחה שלא זרקת את הסעפת הישנה רצוי שתחזיר אותה למקום ותבדוק באם הרעשים יעלמו.

נעלמו - תרכוש סעפת זהה לישנה.

פורסם
בהנחה שלא זרקת את הסעפת הישנה רצוי שתחזיר אותה למקום ותבדוק באם הרעשים יעלמו.

נעלמו - תרכוש סעפת זהה לישנה.

היי

תודה על התגובה אבל זו לא הסעפת - אחרי בדיקה יש סיכוי שחסר לי אטמים בסעפת הזו ספציפית??

מישהו יודע כמה אטמים נכנסים עם הסעפת הזו?

לאחר פירוק ראיתי שני אטמים שהולכים למנוע ואטם אחד שיוצא לצינור פליטה - אולי יש אטם אחד שנתפס על הסעפת הישנה, האם אפשרי?

וחג קרב שמח לכולם

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

• תוכן חדש...