Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באסקורט RS2000, היום קרה לי משהו שאף פעם לא קרה לי.

הרכב עמד במשך שבוע, עד שיצאתי מהבסיס, והוא הניע לי במכה, בקיצור עשיתי נסיעה של איזה 15 דק' חזרתי.

אחרי חצי שעה - 40 דק' אני בא להניע ולא מניע.

אגב חשוב לציין שהרכב אחרי אלטרנטור חדש ומצבר שנפ בן פחות מ 5 חודש.

לפני שהרכב שלי עבר שיפוץ אלטרנטור, כל פעם היה נגמר הטעינה ואז הייתי מניע בכבלים, דרדור וכל מיני כאלה, על המצבר החדש ויכול להיות אולי שנגרם נזק?

הבעיה היא שאני ניסיתי להניע עם רכב אחר ועדיין לא מניע.

אני לא חושב שזה מצבר משום שכבלים לא מניעים, דרדור לא מניע, ובמיוחד שהרכב הניע במכה אחרי שבוע.

שאני נותן סוויץ', יש כמו תק כזה במנוע, כאילו הוא בא לתת סטרטר ונתקע, ניסיתי לדפוק על הסטרטר, בדקתי את החיווט שלו, הכל נראה נורמלי.

הדבר היחידי שלא היה נורמלי, זה שהצינורית דלק מהפילטר דלק למנוע הייתה מעט משוחרר ובנזין התחיל לטפטף, מיד חיזקתי הכל, אבל גם אם זה היה הבעיה הרכב היה נותן סטרטר בלי להניע.

יש למישהו מושג לאיפה אני יכול לפזול? חוטי הצתה? פלגים?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

עשיתי כמה בדיקות, שאלתי בחור נוסף.

כנראה זה סטרטר.

ראיתי שיש נגישות לסטרטר ואפשרי אולי לנסות לפרק אותו לבד, אני אקח אותו לשיפוץ וארכיב.

האם יש משהו שצריך לשים לב? כלומר האם זה כמו רצועת טיימינג וכו', כלומר צריך שיהיה מדוייק הגלגל שיניים בפנים כמו ברגע שפירקתי? או שאין בעיה לפרק ולהתקין שוב.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...